COVID 19 –INFORMATIE – INDIAN RIDES

Geachte lezer,

Gezien de voortdurende Covid -19 pandemie hebben we onze veiligheidsrichtlijnen bijgewerkt en zijn we overgegaan op flexibele boekingen en vertrek data. De gezondheid en veiligheid van u, onze  gast, maar ook onze gidsen, chauffeurs en andere medewerkers, blijven onze hoogste prioriteit! Aangezien de zaken hopelijk binnenkort weer normaal worden en de reisbeperkingen worden versoepeld, zijn we klaar om weer te rijden met inachtneming van alle maatregelen.
 

Veilige en verantwoorde terugkeer

We hebben ons gezondheidsbeleid herzien en nieuwe normen geïmplementeerd die gericht zijn op meer hygiëne en sanitaire voorzieningen. Dit nieuwe beleid is in overeenstemming met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Safe Travel-protocollen van de World Travel & Tourism Council (WTTC) voor touroperators. We raden u aan het reisadvies van uw regering te raadplegen voor de meest actuele informatie. Vooral of reizen naar India is toegestaan en de consequenties bij terugkeer.

Flexibele boekingen

In deze moeilijke tijd bieden we u extra flexibiliteit bij boekingen. U heeft de mogelijkheid om de start van uw reis te verschuiven binnen een tijdsbestek van 15 maanden vanaf uw oorspronkelijke boeking. Mocht er iets onoverkomelijks gebeuren dan krijgt u de kans om het begin van uw reis te wijzigen naar een andere datum zonder annuleringskosten. U hoeft ons slechts minimaal 1 maand voor de oorspronkelijke startdatum op de hoogte te stellen en een nieuwe startdatum te kiezen.

Inwisseling van krediet

Vanwege de impact van Covid 19 hebben we onze reizen in 2020 moeten annuleren. Als u een tegoed hebt en wilt boeken voor een vertrek in 2021, dan willen we u informeren dat de oorspronkelijke prijzen worden gerespecteerd en dat u vrij bent om een andere bestemming te kiezen, ongeacht voor welke reis u eerder hebt betaald. We hebben een toegewijd team van experts om de details van uw planning met u te bespreken

Er zijn meer algemene voorwaarden van toepassing

Team Indian Rides

Neem contact op