Motortochten

waarom wij?

Motortochten

Royal Enfield - de naam geeft een gevoel van passie, opwinding en sensatie, ontworpen om op de perfecte manier elk landschap te bereiken en al het moois in India te ontdekken. De motorfiets werd al in 1890 ontwikkeld en sindsdien doorontwikkeld naar smaak en tijd. Sprekend over India, dit is het land met diverse culturen, rijk erfgoed, levendige kleuren en prachtige landschappen Sinds de laatste 10 jaar werkt Indian Rides er hard aan om jouw de beste van het beste services te leveren.
De routes zijn ontworpen na veel onderzoek en geven je alle kans om interessante mensen te ontdekken, hun cultuur te verkennen, hun verleden te kennen, naar hun muziek te luisteren, op hun liedjes te dansen en op hun wegen te rijden. De missie van het bedrijf is om je dicht bij India, de mensen, cultuur en voedsel te brengen, zodat de herinneringen altijd intact blijven. We stellen vier routes voor in verschillende delen van India.
Motor tour in Rajasthan - verken het land van de Maharaja's, de majestueuze forten en prachtige paleizen. Motor tour in de Himalaya - De reis naar het Ex-boeddhistische koninkrijk, in de bergen en boven de hemel. Motor-tour in Gujarat - ontdek de trillende Gujarat, Jain-tempels en het verschillende terrein. Motor-tour in het zuiden - ontdek de oude geschiedenis van het zuiden met tempels en specerijen.

Forten & paleizen op Royal Enfield

De koninklijke staat Rajasthan toont de traditie en cultuur van niet alleen India, maar heeft zijn eigen unieke en diepgewortelde identiteit. Dit maakt Rajasthan een van de meest gewilde plaatsen voor iedereen. Bezaaid met een veelheid van prachtige forten en elegante paleizen, wenkt het de toeristen en vakantiegangers om deze grootse staat te bezoeken. Of het nu Jaisalmer is, bekend als de gouden stad, en de thuisbasis van enkele van de mooiste forten en paleizen, of de steden Udaipur en Jaipur, met paleizen die surrealistisch en romantisch zijn, een Rajasthan Motorcycle Tour is een must-have op de bucketlist .

  • Available
  • Not Available

Rider€ 2385

Passenger€ 2185

16 Dagen 15 Nachten

Meer

The Spice tour op Royal Enfield

De Spice Route naar de backwaters van Kerela op een motor. Bezienswaardigheden met plantage voor groene thee en specerijen. Ervaar het beste visgerechten samen met geweldige ritten. Doorkruisen van de unieke Fauna & Flora.

  • Available
  • Not Available

Rider€ 2485

Passenger€ 2185

14 Dagen 13 Nachten

Meer

Route door Himalaya op Royal Enfield

Ontdek de routes op de hoogst berijdbare weg. Cultuur delen met de boeddhistische bevolking. De prachtige tempels en kloosters in Ladakh. Door de bergen en ongeëvenaarde landschappen

  • Available
  • Not Available

Rider€ 2295

Passenger€ 1995

16 Dagen 15 Nachten

Meer

Land van Gandhi op Royal Enfield

Het ontdekken van het wilde leven op Royal Enfield. Verken de heilige steden met gevarieerd terrein. Culturele uitwisseling met het land van de legendes. Doorkruisen van de unieke Fauna & Flora.

  • Available
  • Not Available

Rider€ 2285

Passenger€ 1985

14 Dagen 13 Nachten

Meer
Narendra Singh Nirvan

Narendra Singh

+911414022336

Nieuwste video's