over ons

over ons

over ons

 

ontmoet ons team

Waarom kiezen voor Indian Rides

Indian Rides werd opgericht vanwege onze aangeboren passie voor motorfietsen en reizen. We realiseerden ons dat er velen zijn zoals wij die hun geluk willen najagen en dat verwachten te krijgen door deze passie te volgen. Onze begeleide motorreizen door India omvat routes van de machtige Himalaya in het noorden tot aan de kust in het zuiden. Onze routes voeren u dwars door de koninklijke staat Rajasthan en doorkruisen de levendige en ontzagwekkende staat Gujarat.
Elk van deze bestemmingen, die zorgvuldig zijn gepland, is doordrenkt van charme, geschiedenis, cultuur en zijn eigen unieke individualiteit. Gegarandeerd een herinneringen die u een levenlang zal bijblijven.

Touroperator

Touroperator

Geboren en opgegroeid in dit prachtige land heeft ons het voordeel gegeven dat we het grondig kennen. We hebben daardoor ook de neiging om de allerbeste routes voor onze klanten te organiseren. 

Passie delen

Passie delen

Er kan geen betere situatie zijn dan wanneer je passie je beroep wordt. Onze passie voor reizen en motorrijden werd onze inspiratie om het te delen met andere gelijkgestemde personen.

Tours gepland rondom festivals

Tours gepland rondom festivals

Wat zou een betere manier kunnen zijn om de cultuur van een ander land te begrijpen dan het tijdens zijn festifals te verkennen? We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de Indiase cultuur leren kennen en daarom plannen

Veiligheid

Veiligheid

We respecteren ons land en zijn wetten, wat blijkt uit onze strikte naleving van alle toepasselijke regels en voorschriften voor toerisme. We willen ervoor zorgen dat we te allen tijde een zekere en veilige partner zijn, en wij onze klan

Onze onderscheidingen

Accreditaties en verenigingen

Onze mensen en cultuur

.

Klant ervaringen

Nieuwste video's