DE MAN ACHTER INDIAN RIDES

“Dit is het moment in onze geschiedenis waarin
de mensheid beseft dat ze het hard nodig heeft
om een zinvolle herverbinding met de natuur te maken.”
De heer Narendra Singh, de man achter Indian Rides, de oprichter en directeur van Indian Rides volgt een filosofie van "slow travel", waarbij hij probeert zijn gasten te verbinden met de ziel van de bezochte plaatsen in plaats van ze af te vinken op een bucketlist. Meneer Narendra Singh is een baanbrekende avonturier, een onvermoeibare ambassadeur en zelf een fervent reiziger.
"Rol de kaart van India uit en daag hem uit..."
leg een vinger op de kaart van India, waar dan ook, en hij is daar geweest en heeft het gedaan !!
Zijn passie is zo overduidelijk dat hij zelfs met de auto een boeiende reis van Jaipur naar Parijs, langs de zijderoute, heeft gemaakt. Evenzo is hij een gepassioneerde motorrijder. Hij verbond zijn passie met een visionair inzicht en richtte Indian Rides al in 2006 op, gericht op op maat gemaakte reisarrangementen op het Indiase subcontinent.
Met ‘avontuur’ als onderdeel van zijn DNA, heeft hij het vermogen om ongebruikelijke en opwindende plekken te presenteren die jij kunt verkennen - je zult India met nieuwe ogen zien, met zijn op maat gemaakte reizen. Hij diagnosticeert daarbij persoonlijk de specificaties van de gast en ontwerpt en organiseert reizen.
Met een reeks onderscheidingen, accreditaties en felicitaties heet de heer Narendra Singh u welkom in zijn 
"AVONTUURLIJKE WERELD"!

indian rides

BELOFTE VAN EEN FAMILIE AAN EEN VRIEND...

“ Onze inzet is Totale Kwaliteit, het creëren van nieuwe maatstaven en het verspreiden van een glimlach !!”

Indian Rides is ontstaan uit hobby, en passie, het concept van "ontwikkelen"!
Dit familiebedrijf begrijpt de theorie van "stilstaan is achteruitgang" en evolueert daarom voortdurend, wat een volledige gasttevredenheid over de afgelopen 16 jaar brengt.

Iedereen in de familie zoekt naar nieuwe ongebruikelijke en ongeziene bestemmingen, thema's en reisupgrades waarmee we onze gasten nog beter van dienst kunnen zijn.
Indian Rides wordt zeker gevoed door de meest elementaire menselijke wens om hun eigen ongelooflijke reisverhalen te schrijven. Wij hebben onze basis van succes gebouwd, waarbij we het vertrouwen dat onze gasten in ons stellen volledig erkennen en met ons onvermoeibare werk om aan hun verwachtingen te voldoen, verzekeren we onze uistekende service te behouden.

Dus: verwacht een vriend voor de lange termijn, vanaf uw eerste contact tot in lengte van jaren !!

Narendra Singh Nirvan

Directeur en oprichter
ONTDEK

Shakti Singh Nirvan

Directeur
ONTDEK

Harm Boers

International marketing
ONTDEK

Zij vonden het leuk...

JOSEPH S 18/09/2019

Superb in every way

What a "Magical Mystery Tour" ! a great experience.........One of the most amazing trips of my life. Everything was perfect Your professionalism and cool , the staff , the bikes ,the hotels and the itinerary chosen. Really off the beaten track, and still able to go where so few tourists have passed

Forten en paleizen op Royal Enfield

Harm Boers 07/07/2018

Opzoek naar dat gevoel van 'klein mannetje in de majestueuze bergen'. Nou dat is gelukt !!  Wat een geweldige ervaring door de Himalaya met Indian Rides.  De reis was super georganiseerd, goede hotels en perfect begeleid door Narendra en Ram

Overwin de Himalaya op een Royal Enfield

Han Wilms 18/06/2018

Overweldigend was deze trip in vele opzichten, natuur, beleving, ontmoeting, ontdekken. Eigenlijk door toeval bij Indian Rides terecht gekomen, en terugkijkend geen moment spijt van. Reisde samen met mn maat, en we hebben met de internationale groep 2 geweldige weken gehad. Overwegen nu al de Himalaya tour :-)

Forten en paleizen op Royal Enfield

Peter ten Voorde 12/09/2018

Met een vriend geboekt bij Indian Rides .... TOP. We kregen voorafgaande alle hulp en antwoorden van Gopika, de vrouw van Narendra. Narendra die ons persoonlijk gedurende de tour begeleide gaf dagelijks een briefing en dan gaan, gas er op. Ook dank aan het service team ... niets was hun teveel om het ons naar de zin te maken. Geweldige kerels.

De kruidenroute op Royal Enfield

John Hendriks 11/04/2019

Zeer goed georganiseerde route met indrukwekkende overnachtingen in forten en paleizen. Mijn 2 kamer appartement viel nadien tegen:-)  Overweeg zeker nog een reis met Indian Rides

Forten en paleizen op Royal Enfield

Sjaak Hammers 06/10/2019

02-07-2018

In 1 woord GEWELDIG. Grote dank aan het hele team, dit vergeet ik nooit meer.

De kruidenroute op Royal Enfield

Peter de Vries 05/08/2019

Kan er kort over zijn .... gewoon boeken! Wat een geweldige ervaring, ondanks 2 dagen met regen.

Forten en paleizen op Royal Enfield

Han Geritzen 09/01/2018

Om niet snel te vergeten ...

Forten en paleizen op Royal Enfield

Sandra Nijhuis 06/04/2018

.... als bijrijder !?

Forten en paleizen op Royal Enfield

Peter Frederiks 14/05/2019

Een geweldige reis door de Spite vallei. Hoogstwaarschijnlijk nog eens boeken bij deze club.

Forten en paleizen op Royal Enfield

Peter Elschot 12/07/2018

Al was het soms best fris (midden juni op 4000+ meter), het was een geweldige rit met Narendra en team.  Meters sneeuw en smalle wegen vrijgemaakt … wat een ervaring. 

Forten en paleizen op Royal Enfield

Derek Hermes 20/07/2019

Spiti tour with Indian Rides = 5 stars

Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Harald Schreuder 20/01/2019

Dank je wel Shakti voor de trip door Zuid India

De kruidenroute op Royal Enfield

Petra Schreuder 20/05/2019

Wat een fijne ervaring hebben wij mogen hebben met Indian Rides tijdens hun tour door Zuid India. Alles was zeer goed geregeld en geen vraag was teveel, alles werd voor ons gedaan. Top kerel was onze guide Shakti, mede eigenaar van Indian Rides, maar ook zijn team en niet te vergeten backoffice door Gopika. 

De kruidenroute op Royal Enfield

Sjaak A 20/07/2018

Sjaak goes Spiti ... wat een geweldige ervaring en vrienden voor het leven gekregen. Geweldige gast die Narendra, kent iedereen (of kent iedereen hem?), mega bak met ervaring, de rust zelfe, altijd een oplossing paraat en geen pad is hem te gek.  Samen de ruige Spiti vallei bezocht.

Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Freek van Tol 16/06/2019

Hoogetpunt van onze reis was de safari om tijgers te spotten … en geluk was aan onze zijde al was het in de verte. Zo'n mega mooie ervaring om de tijger in zijn eigen omgeving in het wild te kunnen zien.

In het spoor van de tijger per motor

Freek ten Tije 18/04/2019

De verwachtingen waren vooraf hoog. Ik had meerdere keren vooraf contact met Gopika van Indian Rides en mijn verwachtingen werden naar aanleiding van de antwoorden steeds groter.

In het spoor van de tijger per motor

Carla van der Boom 20/04/2018

Dewali met de familie van Indian Rides, voelt als een warme deken !!

DIWALI "Festival van licht"

Simon Loos 19/05/2019

Als je even echt tot rust wilt komen .... een rondreis ++ met Indian Rides

DIWALI "Festival van licht"

Cody Haydar 17/09/2019

Samen Holi gevierd met Indiaase familie ...

Holi «Festival van kleuren»

Meindert Homan 18/12/2023

Een hele mooie ervaring erbij en erg goed georganiseerd

met veel genoegen kijk ik op de route :forten en paleizen , terug . Een hele mooie ervaring erbij en erg goed georganiseerd , chapeau ! service is top . gehele reis drinkwater mee in de volgauto en behulpzame tourleider , monteur en chauffeur . Ik ben blij dat ik dit avontuur met deze mensen en dit bedrijf ben aangegaan . Volledig vertrouwd bedrijf !

Forten en paleizen op Royal Enfield

Accreditaties & Verenigingen

analytics-graph-bar