DE MAN ACHTER INDIAN RIDES

“Dit is het moment in onze geschiedenis waarin
de mensheid beseft dat ze het hard nodig heeft
om een zinvolle herverbinding met de natuur te maken.”
De heer Narendra Singh, de man achter Indian Rides, de oprichter en directeur van Indian Rides volgt een filosofie van "slow travel", waarbij hij probeert zijn gasten te verbinden met de ziel van de bezochte plaatsen in plaats van ze af te vinken op een bucketlist. Meneer Narendra Singh is een baanbrekende avonturier, een onvermoeibare ambassadeur en zelf een fervent reiziger.
"Rol de kaart van India uit en daag hem uit..."
leg een vinger op de kaart van India, waar dan ook, en hij is daar geweest en heeft het gedaan !!
Zijn passie is zo overduidelijk dat hij zelfs met de auto een boeiende reis van Jaipur naar Parijs, langs de zijderoute, heeft gemaakt. Evenzo is hij een gepassioneerde motorrijder. Hij verbond zijn passie met een visionair inzicht en richtte Indian Rides al in 2006 op, gericht op op maat gemaakte reisarrangementen op het Indiase subcontinent.
Met ‘avontuur’ als onderdeel van zijn DNA, heeft hij het vermogen om ongebruikelijke en opwindende plekken te presenteren die jij kunt verkennen - je zult India met nieuwe ogen zien, met zijn op maat gemaakte reizen. Hij diagnosticeert daarbij persoonlijk de specificaties van de gast en ontwerpt en organiseert reizen.
Met een reeks onderscheidingen, accreditaties en felicitaties heet de heer Narendra Singh u welkom in zijn 
"AVONTUURLIJKE WERELD"!

indian rides

BELOFTE VAN EEN FAMILIE AAN EEN VRIEND...

“ Onze inzet is Totale Kwaliteit, het creëren van nieuwe maatstaven en het verspreiden van een glimlach !!”

Indian Rides is ontstaan uit hobby, en passie, het concept van "ontwikkelen"!
Dit familiebedrijf begrijpt de theorie van "stilstaan is achteruitgang" en evolueert daarom voortdurend, wat een volledige gasttevredenheid over de afgelopen 16 jaar brengt.

Iedereen in de familie zoekt naar nieuwe ongebruikelijke en ongeziene bestemmingen, thema's en reisupgrades waarmee we onze gasten nog beter van dienst kunnen zijn.
Indian Rides wordt zeker gevoed door de meest elementaire menselijke wens om hun eigen ongelooflijke reisverhalen te schrijven. Wij hebben onze basis van succes gebouwd, waarbij we het vertrouwen dat onze gasten in ons stellen volledig erkennen en met ons onvermoeibare werk om aan hun verwachtingen te voldoen, verzekeren we onze uistekende service te behouden.

Dus: verwacht een vriend voor de lange termijn, vanaf uw eerste contact tot in lengte van jaren !!

Narendra Singh Nirvan

Directeur en oprichter
ONTDEK

Shakti Singh Nirvan

Directeur
ONTDEK

Harm Boers

International marketing
ONTDEK

Zij vonden het leuk...

JOSEPH S 18/09/2019

Forten en paleizen op Royal Enfield

What a "Magical Mystery Tour" ! a great experience.........One of the most amazing trips of my life. Everything was perfect Your professionalism and cool , the staff , the bikes ,the hotels and the itinerary chosen. Really off the beaten track, and still able to go where so few tourists have passed

Harm Boers 02/02/2020

Verover de Himalaya op Royal Enfield

Opzoek naar dat gevoel van 'klein mannetje in de majestueuze bergen'. Nou dat is gelukt !!  Wat een geweldige ervaring door de Himalaya met Indian Rides.  De reis was super georganiseerd, goede hotels en perfect begeleid door Narendra en Ram

Han Wilms 18/06/2020

Forten en paleizen op Royal Enfield

Overweldigend was deze trip in vele opzichten, natuur, beleving, ontmoeting, ontdekken. Eigenlijk door toeval bij Indian Rides terecht gekomen, en terugkijkend geen moment spijt van. Reisde samen met mn maat, en we hebben met de internationale groep 2 geweldige weken gehad. Overwegen nu al de Himalaya tour :-)

Peter ten Voorde 18/06/2020

De kruidenroute op Royal Enfield

Met een vriend geboekt bij Indian Rides .... TOP. We kregen voorafgaande alle hulp en antwoorden van Gopika, de vrouw van Narendra. Narendra die ons persoonlijk gedurende de tour begeleide gaf dagelijks een briefing en dan gaan, gas er op. Ook dank aan het service team ... niets was hun teveel om het ons naar de zin te maken. Geweldige kerels.

John Hendriks 18/06/2020

Forten en paleizen op Royal Enfield

Zeer goed georganiseerde route met indrukwekkende overnachtingen in forten en paleizen. Mijn 2 kamer appartement viel nadien tegen:-)  Overweeg zeker nog een reis met Indian Rides

Sjaak Hammers 18/06/2020

De kruidenroute op Royal Enfield

In 1 woord GEWELDIG. Grote dank aan het hele team, dit vergeet ik nooit meer.

Han Geritzen 09/01/2023

Forten en paleizen op Royal Enfield

Om niet snel te vergeten ...

Accreditaties & Verenigingen

analytics-graph-bar