De tijgers en stammen van Centraal-India op de motor bezoeken

Centraal India

Treed in de voetsporen van Sher Khan van Mowgli terwijl je opstapt op je "Made like a Gun", Royal Enfield, naar de bospaden van ondoordringbaar dichte oerwouden van Centraal-India om de big-5 in hun leefgebied vast te leggen met je camera.

Verken de uitgestrekte, ongetemde landschappen en beschermde habitats van Centraal-India op je Royal Enfield. Madhya Pradesh in de Centrale Hooglanden van India is een plateau dat Centraal-India vormt. Begrensd door een helling van de Aravallis, het Malwa-plateau, het Deccan-plateau, het Chota Nagpur-plateau met de Satpura- en Vindhya-woongebieden aan verschillende zijden. Rijd met je motor over de bochtige wegen van de Vindhyas- en Satpuras-regio,
een roadtrip met de motor naar Madhya Pradesh. Steek het belangrijkste rivieren van de staat Narmada en de Tapti over terwijl je Centraal-India op Royal Enfield verkent.

Centraal-Indiase hooglanden - waar inheemse volkeren en dieren in het wild sinds onheuglijke tijden samenleven, is een land van dieren in het wild en levendige culturen. Maak kennis met de lokale wevers en handwerkers in dorpen zoals Chanderi. Maak kennis met de Scindia-dynastie, een hindoeïstische dynastie van Maratha-afkomst die regeerde over de voormalige staat Gwalio. 

Lees verder
Bestemmingen
Centraal India

In het spoor van de tijger per motor

Gooi je been over het zadel, druk op de starter en draai het gashendel open terwijl je aan je epische natuurreis in India begint. Ervaar een mooie dosis tropische zonneschijn, frisse lucht en verbluffende uitzichten terwijl je op zoek gaat naar de bijna ongrijpbare Koninklijke Bengaalse tijger, de beer of de wilde katten in India's nationale parken en natuurreservaten in Centraal-India, van het kreupelhout Bandhavgarh National Park, de blad verliezende bossen van Kanha National Park tot Rudyard Kipling's Pench National Park. Verken deze tour met het cultureel rijke land Jaipur en de tempels van Khajuraho !!

14 dagen
1600 kms
Oktober - Maart
Rijder 3485€ Passagier 3185€
analytics-graph-bar