Rajasthan

Rajasthan

Rajasthan- het juweel van India is een westelijke staat in India en is de architectonisch pracht van de natie. Omringd door een van de oudste bergketens ter wereld, de Aravalli-bergketens, en bedekt door de schoonheid van verre delen van de Great Thar Desert een perfecte dosis motoravontuur. Een begeleide motorreis naar Rajasthan met Indian Rides laat je het land van Maharadja's en luxe ontdekken, het land van kleur en cultuur, het land van stammen en rauwe Indiase connecties.

Motorrijden door de ruige landschappen van Rajasthan is niet alleen avontuurlijk maar ook spiritueel. Rajasthan is een synoniem voor moed, een synoniem voor gastvrijheid; Een kleurrijke mengelmoes van massieve forten, prachtige herenhuizen, serene meren en de uitgestrekte schoonheid van de Thar-woestijn. Voel de essentie van Rajasthan op je motorfiets terwijl je met de wielen van je Royal Enfield een dun spoor in de zijde zachte zand achterlaat, ervaar de gastvrijheid van Rajput. Duik in het kleurrijke land met roze tinten in Jaipur, glanzende gouden tinten van Jaisalmer, tinten van blauw in Jodhpur en de witte stad Udaipur. Vertrek voor een roadtrip per motor naar Rajasthan om de architectonische schoonheid van UNESCO-werelderfgoedlocaties te verkennen of de diversiteit van het wilde leven in Ranthambore National Park vast te leggen.

Lees verder
Bestemmingen
Rajasthan

Forten en paleizen op Royal Enfield

  14 Reis beoordelingen

Jaag je droom na van een echt avontuur op de kronkelende en ruige wegen van India, met een begeleide motorreis naar Rajasthan. 
Dwaal door de "smeltkroes" van India's geschiedenis en cultuur - de provinsie Rajasthan. Als de rit lang is en de weg zwaar, dan moet je motor een Royal Enfield zijn. Rajasthan ontdekken is een reis op zich met nieuwe ontdekkingen elke afgelegde kilometer. Verken de UNESCO-werelderfgoedlocaties van Rajasthan, de gigantische fortsteden en verborgen dorpen, samen inclusief de Taj Mahal tijdens je eigen Royal Enfield Bullet-tour door Noord-India.

16 dagen
1900 kms
Oktober - Maart
Rijder 2895€ Passagier 2585€
Rajasthan

DIWALI "Festival van licht"

  6 Reis beoordelingen
16 dagen
1900 kms
Okt. - Nov.
Rijder 2895€ Passagier 2495€
Rajasthan

Holi «Festival van kleuren»

  5 Reis beoordelingen
17
1900 kms
Mrt.
Rijder 2995€ Passagier 2595€
analytics-graph-bar