Onze motoravonturen in India

Lees verder
Bestemmingen
Rajasthan

Forten en paleizen op Royal Enfield

  6 Reis beoordelingen

Jaag je droom na van een echt avontuur op de kronkelende en ruige wegen van India, met een begeleide motorreis naar Rajasthan. 
Dwaal door de "smeltkroes" van India's geschiedenis en cultuur - de provinsie Rajasthan. Als de rit lang is en de weg zwaar, dan moet je motor een Royal Enfield zijn. Rajasthan ontdekken is een reis op zich met nieuwe ontdekkingen elke afgelegde kilometer. Verken de UNESCO-werelderfgoedlocaties van Rajasthan, de gigantische fortsteden en verborgen dorpen, samen inclusief de Taj Mahal tijdens je eigen Royal Enfield Bullet-tour door Noord-India.

16 dagen
1900 kms
Oktober - Maart
Rijder 2785€ Passagier 2485€
Rajasthan

Holi «Festival van kleuren»

  1 Reis beoordelingen
17
1900 kms
Mrt.
Rijder 2985€ Passagier 2685€
Himalaya

Dak van de wereld - Land van de monniken

Een soulvolle en gelukzalige tour naar Ladakh op de motor, voor degenen die op zoek zijn naar rust en eenzaamheid maar ook liefhebber van motoravonturen. Motorrijden op deze reis door de Himalaya is rijden door het rijk van de oude zijderoute, boeddhistische kloosters en contrast van karmozijnrood (kleding van kleine monniken) tegen de achtergrond van ivoorwitte bergen, en waar je met je motor een nog intieme band legd met de locale bevolking op de plekken waar je langskomt.
Voel de rillingen in je ruggegraat als je de hoogste bergpassen ter wereld oversteekt op je Royal Enfield.

12 dagen
1230 kms
Juni - September
Rijder 2895€ Passagier 2595€
Himalaya

Verover de Himalaya op Royal Enfield

  3 Reis beoordelingen
15 dagen
1400 kms
Juni - September
Rijder 2685€ Passagier 2385€
Zuid India

De kruidenroute op Royal Enfield

  4 Reis beoordelingen

Een gemakkelijke motortour door Zuid India met de geneugten van zon, zand en zee.
Een tour waarbij je het hele schiereiland van India op een motor kunt verkennen, waarbij je tropische landschappen van Zuid-India doorkruisd - culturele rijkdom en gezegend door de rijkdom van moeder natuur ontdekt. Reis van kust naar kust op een motorfiets, van Tamil Nadu naar Kerala. De kruiden route door India op een motorfiets, waarbij je de harmonie van cultuur en beschavingen ontdekt, van Frans tot Portugees.

14 dagen
1200 kms
oktober - maart
Rijder 2795 € Passagier 2495 €
Rajasthan

DIWALI "Festival van licht"

  2 Reis beoordelingen
16 dagen
1900 kms
Okt. - Nov.
Rijder 2885€ Passagier 2585€
Rajasthan

De mythische kamelenmarkt van Pushkar

14 dagen
1280 kms
Okt. - Nov.
Rijder 3285€ Passagier 2985€
Gujarat

Gujarat - Onontdekt India op de motor

Gujarat-motortour op een Royal Enfield biedt u zeer diverse landschappen en jungle-vegetatie waar leeuwen naast antilopen luieren.

Gujarat is ook het symbool van een rijk en gevarieerd cultureel erfgoed. Het landschap met traditionele dorpjes, de typische gewassen (suikerriet, katoen, enz.), de zoutwoestijnen, een geliefde plek voor de roze flamingo's en andere zeldzame vogels. Deze betoverende tour in de staat Gujarat omvat een bezoek aan Velavadar National Parks en een vogel Safari in Gir National Park.

14 dagen
1680 kms
Oktober - Maart
Rijder 2985€ Passagier 2595€
Centraal India

In het spoor van de tijger per motor

  2 Reis beoordelingen

Gooi je been over het zadel, druk op de starter en draai de gashendel open terwijl je aan je epische natuurreis in India begint. Ervaar een mooie dosis tropische zonneschijn, frisse lucht en verbluffende uitzichten terwijl je op zoek gaat naar de bijna ongrijpbare Koninklijke Bengaalse tijger; de beer of de wilde katten in Indiaas nationale parken en natuurreservaten. Rijd van het kreupelhout Bandhavgarh National Park, de bladverliezende bossen van Kanha National Park tot Rudyard Kipling's Pench National Park. Verken deze tour met het cultureel rijke land Jaipur en de tempels van Khajuraho!!

14 dagen
1600 kms
Oktober - Maart
Rijder 3485€ Passagier 3185€
Himalaya

Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

  2 Reis beoordelingen

Een motorrit door het Koninkrijk der Magie om de onontgonnen en ongebruikelijke bestemmingen in de Trans-Himalaya-regio van India, de Spiti-vallei, te verkennen. Test je enthousiasme en uithoudingsvermogen terwijl je door hooggelegen koud woestijngebied, maanachtige landschappen, langs gletsjermeren en over hoge bergpassen naar de laatste Indiase dorpen in het Indo-Tibetaanse grensgebied rijdt. Zomertour naar de Spiti-vallei laat je rijden over de meest uitdagende wegen die leiden door de groene heuvels van de binnenlanden tussen Ladakh en Tibet, een land dat rijk is aan boeddhistisch-Tibetaanse cultuur en dat de grootste en oudste kloosters bezit met veel religieuze en culturele betekenis.

12 dagen
860 Kms
Juni - September
Rijder 2785€ Passagier 2485€
analytics-graph-bar