Welkom in de oudste beschaving ter wereld: India!!
Gebaseerd op jaren en jaren van geschiedenis heeft India een trots verleden, een aparte topografie, gevarieerde cultuur en religies, gewoonten en tradities, meerdere talen en overtuigingen, dus de baanbrekende praktijk van ‘Eenheid in diversiteit’ is wat India definieert. De holistische benadering van spiritualiteit, harmonie die wordt beoefend op festivals, smakelijke keukens en warme gastvrijheid zorgt ervoor dat elke reiziger een unieke ervaring in India kan hebben, en motorrijden in India is een geweldige manier die je verbindt met het land.

Van de uitdagende bergroutes van de Himalaya en de grimmige Indiase woestijnen tot het weelderige zuiden en de adembenemende kust: er is voor elke rijder iets te vinden in het hele land lonkt naar je. Ervaar de prachtige schoonheid van het land met Indian Rides tijdens een volledig begeleide avontuurlijke tour naar India op Royal Enfield !! Ontdek het pittige, avontuurlijke en kleurrijke India met ons brede aanbod aan motorreizen naar India – betoverende avontuurlijke reizen tot diep in het hart van dit boeiende land. Zich uitstrekkend van de bevroren gigantische toppen van de hoge Himalaya tot het betoverende woestijnlandschap, iconische forten, prachtige paleizen, kastelen en haveli's van Rajasthan. Van de ongerepte bossen van Madhya Pradesh tot de rustige binnenwateren, tropische stranden en uitgestrekte theekruidenplantages van Kerala. Van de spirituele historische tempels van Tamil Nadu in het zuiden tot de motorrit met wilde dieren naar Centraal-India.

Lees verder
Bestemmingen
Rajasthan

Forten en paleizen op Royal Enfield

  14 Reis beoordelingen

Jaag je droom na van een echt avontuur op de kronkelende en ruige wegen van India, met een begeleide motorreis naar Rajasthan. 
Dwaal door de "smeltkroes" van India's geschiedenis en cultuur - de provinsie Rajasthan. Als de rit lang is en de weg zwaar, dan moet je motor een Royal Enfield zijn. Rajasthan ontdekken is een reis op zich met nieuwe ontdekkingen elke afgelegde kilometer. Verken de UNESCO-werelderfgoedlocaties van Rajasthan, de gigantische fortsteden en verborgen dorpen, samen inclusief de Taj Mahal tijdens je eigen Royal Enfield Bullet-tour door Noord-India.

16 dagen
1900 kms
Oktober - Maart
Rijder 2895€ Passagier 2585€
Rajasthan

Holi «Festival van kleuren»

  5 Reis beoordelingen
17
1900 kms
Mrt.
Rijder 2995€ Passagier 2595€
Zuid India

De kruidenroute op Royal Enfield

  7 Reis beoordelingen

Een gemakkelijke motortour door Zuid India met de geneugten van zon, zand en zee.
Een tour waarbij je het hele schiereiland van India op een motor kunt verkennen, waarbij je tropische landschappen van Zuid-India doorkruisd - culturele rijkdom en gezegend door de rijkdom van moeder natuur ontdekt. Reis van kust naar kust op een motorfiets, van Tamil Nadu naar Kerala. De kruiden route door India op een motorfiets, waarbij je de harmonie van cultuur en beschavingen ontdekt, van Frans tot Portugees.

14 dagen
1200 kms
oktober - maart
Rijder 2895 € Passagier 2595 €
Rajasthan

DIWALI "Festival van licht"

  6 Reis beoordelingen
16 dagen
1900 kms
Okt. - Nov.
Rijder 2895€ Passagier 2495€
Gujarat

Gujarat - Onontdekt India op de motor

Gujarat-motortour op een Royal Enfield biedt u zeer diverse landschappen en jungle-vegetatie waar leeuwen naast antilopen luieren.

Gujarat is ook het symbool van een rijk en gevarieerd cultureel erfgoed. Het landschap met traditionele dorpjes, de typische gewassen (suikerriet, katoen, enz.), de zoutwoestijnen, een geliefde plek voor de roze flamingo's en andere zeldzame vogels. Deze betoverende tour in de staat Gujarat omvat een bezoek aan Velavadar National Parks en een vogel Safari in Gir National Park.

16 dagen
1680 kms
Oktober - Maart
Rijder 2985€ Passagier 2595€
Centraal India

In het spoor van de tijger per motor

  2 Reis beoordelingen

Gooi je been over het zadel, druk op de starter en draai de gashendel open terwijl je aan je epische natuurreis in India begint. Ervaar een mooie dosis tropische zonneschijn, frisse lucht en verbluffende uitzichten terwijl je op zoek gaat naar de bijna ongrijpbare Koninklijke Bengaalse tijger; de beer of de wilde katten in Indiaas nationale parken en natuurreservaten. Rijd van het kreupelhout Bandhavgarh National Park, de bladverliezende bossen van Kanha National Park tot Rudyard Kipling's Pench National Park. Verken deze tour met het cultureel rijke land Jaipur en de tempels van Khajuraho!!

14 dagen
1600 kms
Oktober - Maart
Rijder 3685 € Passagier 3285€
Himalaya

Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

  5 Reis beoordelingen

Een motorrit door het Koninkrijk der Magie om de onontgonnen en ongebruikelijke bestemmingen in de Trans-Himalaya-regio van India, de Spiti-vallei, te verkennen. Test je enthousiasme en uithoudingsvermogen terwijl je door hooggelegen koud woestijngebied, maanachtige landschappen, langs gletsjermeren en over hoge bergpassen naar de laatste Indiase dorpen in het Indo-Tibetaanse grensgebied rijdt. Zomertour naar de Spiti-vallei laat je rijden over de meest uitdagende wegen die leiden door de groene heuvels van de binnenlanden tussen Ladakh en Tibet, een land dat rijk is aan boeddhistisch-Tibetaanse cultuur en dat de grootste en oudste kloosters bezit met veel religieuze en culturele betekenis.

14 dagen
860 Kms
Juni - September
Rijder 2895€ Passagier 2595€
analytics-graph-bar