jaar succesvol
in de markt

Reizen met gepassioneerde
lokale bikers

Kleine groepen
2 tot 8 motoren

HOOFDPUNTEN

Rijder 2895€ Passagier 2585€
AFSTAND 1900 kms
BENODIGDE ERVARING Gemiddeld
BEST REISTIJD Oktober - Maart
DUUR 16 dagen

De geest van het reizen

Namasté!!
Ga op je Royal Enfield zitten en betreed de wereld van geschiedenis, cultuur en architectuur, allemaal in een symfonie, in het land van Rajasthan met Indian Rides !!
Rajasthan - Een land van koningen en maharadja's, de dappere Rajputische ridderlijke krijgers, glorieuze forten, paleizen en de verbluffend vredige woestijnen en zandduinen.

"De forten en paleizen van Rajasthan op Royal Enfield" is

… een avontuurlijke reis om kennis te maken met de cultuur en het erfgoed van India.
Voel het zand onder de wielen van je Royal Enfield tijdens een motortour in Rajasthan.
Rijd door de wildernis van Thar woestijn naar het rotsachtige terrein van de Aravalli en door naar de weelderige bergwegen van de Vindhyanchal-bergketens.

Deze tour, die de belangrijkste UNESCO-erfgoedlocaties in Rajasthan bezoekt, onthult tevens het typische beeld van India terwijl jij deelneemt aan een avontuurlijke Royal Enfield Tour door Rajasthan met Indian Rides. Bekijk in Mandawa geschilderde gewelfde poorten versierd met een grote verscheidenheid aan fresco's. Bezoek een van de drie grote woestijnkoninkrijken van Rajasthan - Bikaner. Ervaar de vrijheid met deze motorreis in Rajasthan, terwijl jij je Royal Enfield de sporen geeft op de verlaten wegen in de Thar-woestijn. Leg de mix vast van koninklijke schoonheid en cultureel rijke inheemse bevolking in Pokharan of in Chandelao. Ontdek de kleurrijke en levendige steden, de roze parel van Rajasthan-Jaipur, de Blauwe Stad- Jodhpur en de stad gekleed in het wit- Udaipur. En terwijl je door de TAJ MAHAL dwaalt, voel je de rust van het paradijs waar de koningin met haar koning rust. Ontdek het land van kastanjebruine ommuurde burchten van de Rajput-heersers.

 • Stuur over de smalle wegen van Rajasthan tijdens onze motortochten door Noord-India.
 • Voel de adrenaline bonzen met de ‘soundtrack’ van de grote eencilinder Enfield, die je de gehele reis zal begeleiden.
 • De Bullet liefhebber in jou zal genieten tijdens deze avontuurlijke reis op een Royal Enfield in Rajasthan
 • Reis door de verborgen en afgelegen dorpen van Rajasthan, waarvan sommige de thuisbasis zijn van de nomadische veeboeren.
 • Het vriendschappelijke karakter van de inheemse bevolking maakt de reis tot een spannende, avontuurlijke en gracieuze ervaring.
 • Gedurende de tour, verblijf je in de kastelen, paleizen en Haveli's van de grote Maharadja's van India.

Ontdek tijdens deze motoravontuur naar Rajasthan de kleuren en contrasten van de kruidenroute en de zijderoute, gigantische forten, kastelen en indrukwekkende gebeeldhouwde tempels. Slinger je Enfield over de onverharde wegen van Rajasthan met ongebruikelijke motortochten.

Ervaar Rajasthan, waar een trein kamelen je weg een tijdlang blokkeert en opgewekte zigeuners ronddwalen in de kleurrijke kleding.
Maak kennis met de schoonheid van India terwijl de wielen van je Royal Enfield het gouden zand van Thar kussen en door het zijden zand rennen!
“Kies een weg in stilte...
Laat je Bullet al het lawaai maken!!”

Minder info

D1 Delhi - Mandawa

Hartelijk welkom door de vertegenwoordiger van Indian Rides op de internationale luchthaven van Delhi. 
Rijd naar een land van royalty's, prachtige forten en weelderige architectuur - Rajasthan. 
Je eerste transit zal zijn naar de Shekhawati-regio van Rajasthan - Mandawa, een stadje versierd met fresco beschilderde Havelis (herenhuizen) en forten, een "Open Art Gallery" van Rajasthan.
Verblijf in de koninklijke en vorstelijke haveli van de stad Mandawa, The Mandawa Haveli.
Deze Haveli is echt schitterend met terrassen met uitzicht over de stad, en schaduwrijke veranda's voor de hete zomermaanden en beschikt over enkele van de beste fresco's en architectuur van Rajasthan.
Maak tevens kennis met het Team of Indian Rides, uw reisbegeleiders tijdens uw motortochten in Rajasthan. 
De eigenaar van Indian Rides zal zelf de groep leiden samen met zijn supportteam.

6 uur

Mandawa Haveli

 • 6 uur
 • Mandawa Haveli

D2 Mandawa - Ramgarh - Mahensar

Vandaag na het ontbijt is het tijd om kennis te maken met je Royal Enfield. 
Ga achter het stuur zitten en ga de uitdagende dagen tegemoet in het zadel van je Royal Enfield, op magische kleine wegen die met zorg zijn verkend voor deze begeleide Rajasthan-motortour. Maak een korte rit op uw bike en controleer de vereiste afstellingen. De reis begint met een vlag-off rit naar het kleine dorpje Mahensar op weg naar Ramgarh, waar de onverharde wegen zijn versierd met de schoonheid van het echte Rajasthan. Geniet van een heerlijke lunch met de koninklijke familie van het Mahensar Fort. Stuur terug naar Mandawa en verken de herenhuizen en Haveli's van de stad te voet, Haveli's versierd met fresco's op de muren en plafonds, en met veel voorwerpen uit de oudheid.

5 uur

Mandawa Haveli

 • 5 uur
 • Mandawa Haveli

D3 Mandawa - Bikaner

Begin aan een intense motortocht op de semi-woestijnachtige wegen van West-Rajasthan en ontdek "The Camel Country" van Rajasthan-Bikaner, een van de drie grote woestijnkoninkrijken van Rajasthan. 
Bezoek Junagarh Fort van Bikaner, een imposant complex in het hart van de stad met 37 zandstenen paleizen, tempels en paviljoens binnen de muren. 
"Junagarh een paradox tussen middeleeuwse militaire architectuur en prachtige interieurdecoratie." - Historici. 
Het Junagarh-fort wordt begrensd door een gracht en heeft een wonderbaarlijke structuur. 
Het paleis herbergt een aantal prachtige gebouwen binnen zijn grenzen.

5 uur

 • 5 uur

D4 Bikaner - Jaisalmer

Maak je vandaag na het ontbijt klaar voor een lange etappe van de Rajasthan Motor Tour welke gaat naar de Gouden Stad van Rajasthan-Jaisalmer, via de lange rechte wegen die door de duinen lopen. 
Weinig vegetatie verandert in cactussen. Te midden hiervan ligt een stad, hoog op een heuvel genaamd Jaisalmer. 
De Rajput "Walled Desert City" is als een gouden juweel, glinsterend boven het harde zand. 
Je kunt onder de indruk raken van de honingraatgebouwen, oude marktstraten en de overvloed aan kleuren in sari's en tulbanden. 
Slinger je Royal Enfield over de wegen van landelijk India voor een ongebruikelijke motorervaring in Rajasthan. 
Neem pauzes tijdens de rit en ga in een theestalletje langs de weg zitten om uw sightseeing-ervaring te maximaliseren.
Ontspan 's avonds op het terras van uw koninklijk verblijf in Pleasant Haveli Mansion, een moderne boetiekhaveli en geniet van het uitzicht op het fort van Jaisalmer en de rest van de stad.

7 uur

 • 7 uur

D5 Jaisalmer - Thar Desert

Begin je dag goed met een stadstour naar Jaisalmer. Vandaag zal onze vertegenwoordiger u begeleiden naar Jaisalmer Fort, dat als een luchtspiegeling oprijst uit het zand van de Thar-woestijn. 
De zandstenen bouwwerken bestaan uit de Jain-tempel, het Maharaja's Palace, mooie Haveli's, ingewikkelde gevels en weidse panoramische uitzichten vanaf Cannon Point.
Na een uitgebreide lunch klim je op je Royal Enfield om door de Thar-woestijn te rijden en om het motoravontuur in Rajasthan te ervaren. 
Betreed het hart van de Thar-woestijn via de slagaders van ruige zandwegen en woestijnpaden van verschillende moeilijkheidsgraden.
De avond speelt zich af in Khuri, tegen de achtergrond van duinen, betoverende volkszangers en Kalbalia-dansvoorstelling (tribale dans). 
Rijd op de rug van een kameel door gouden zandduinen.
Geniet maximaal van de woestijn en prachtige sterrenhemel door in een tentenkampen te verblijven.

2 uur

 • 2 uur

D6 Thar Desert - Dechu

Kijk naar de opkomende zon aan de horizon waar de duinheuvels eruitzien als een oceaan van zand.
Na het ontbijt tanken we de motor bij en ga je op de nationale snelweg 15 naar Dechu om een Offbeat motoravontuur te beleven over de verkeersarme wegen van Rajasthan. Verbaas je over de veel voorkomende aanblik van rijen kamelen die over de snelwegen dwalen en reis naar een ander klein woestijndorpen Dechu. Verblijf in het exotische Dechu-resort en verjong uzelf met een duik in het zwembad van het resort of maak een wandeling door het resort.

4 uur

 • 4 uur

D7 Dechu - Jodhpur - Chandelao

Na het ontbijt vertrek naar Chandelao via Jodhpur.
Rijd met je motor door de mengelmoes van kleine wegen en off-road paden voor een echt authentieke motorervaring in Rajasthan. Een transit naar Jodhpur, “The Blue City”, vanwege de blauwgekleurde huizen.
Mehrangarh Fort, hoog op een loodrechte klif. 
De ingewikkelde gravures op de muren van het fort, de uitgestrekte binnenplaatsen, de indrukwekkende geschiedenis, opvallende paleizen, musea en galerijen zorgden ervoor dat dit 15e-eeuwse bouwwerk op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Vervolg de reis naar Chandelao, een schilderachtig dorpje in de woestijn. Maak een natuurwandeling door het dorp. Vang de rustieke sfeer van de plaats tijdens een rustige wandeling rond het Olvi-meer van het dorp. Chandelao trekt veel trekvogels aan, leg ze vast door de lens van je camera. Kom in contact met inheemse bewoners en ambachtslieden, of help een pottenbakker met klei. Je verblijfplaats voor vanavond zal Chandelao Garh zijn, vroeger een fort-huis voor heren van stand en nu is het een luxe Homestay, gebeeldhouwd in Jodhpur-zandsteen.

6 uur

 • 6 uur

D8 Chandelao - Ranakpur

Geniet van je ochtendthee met het tjilpende refrein gezongen door de talloze vogels in het fort, dit is het is tijdstip dat de vogels luider en trotser zingen dan op enig ander moment van de dag. Na het ontbijt start jij je motor en gaat het vol gas verder met je Royal Enfield-avontuur in Rajasthan, op de wegen van het landelijke Rajasthan, het unieke landschap een geweldige plek om te rijden! 
We nemen enkele zandpaden en kleine paden naar de heilige stad Ranakpur. 
Ranakpur wordt "Een spirituele oase in Aravalli" genoemd, omdat Ranakpur, ondergedompeld is met een levendige cultuur met een groot aantal betoverende schoonheden en één van de belangrijkste pelgrimsoorden is voor volgelingen van het jaïnisme.
Verken de indrukwekkende Jain-tempel, gewijd aan Tirthankaras, die de belichaming is van de architecturale schittering van Jain-kunst en beeldhouwkunst.

4 uur

 • 4 uur

D9 Ranakpur - Udaipur

Bezoek vandaag na het ontbijt de Jain-tempel van Ranakpur.

Rijd op je Enfield en daal af richting Zuid-Rajasthan, rijd over de kronkelige wegen van de oude plooien en ruige bergen van Aravalli.

De rit biedt betoverende uitzichten op de bergen en kabbelende beekjes met steile tot middelzware hellingen onderweg om het beste van de avonturier in jou te testen.

We maken een tussenstop voor de lunch in een sereen restaurant, met een betoverend schouwspel van de bergketens en rotsachtige terreinen.

Vervolg uw motorreis in Rajasthan, naar het 'Venetië van het Oosten' - Udaipur, de romantischte stad in Rajasthan, bezaaid met meren.

De historische hoofdstad Mewar, ook wel de "City of Lakes" genoemd vanwege zijn verfijnde merenstelsel, met zeven meren die de stad omringen. "De witte stad" van India staat bekend om zijn traditionele beurzen, festivals, historische forten, paleizen, galerijen, tuinen, architecturale tempels en musea.

3 uur

 • 3 uur

D10 Udaipur

Begin vandaag met een begeleide sightseeingtour door Udaipur in een tuk-tuk.

Begin bij het imposante stadspaleis, een monument van Rajput- en Mughal-architectuur.

Met zijn zalen versierd met oudheden, schilderijen, zilver- en inlegwerk en indrukwekkende spiegelwerk.

Wandel door de Saheliyon-ki-Bari of 'Garden of maids', vol marmerkunst, luifels en fonteinen.

De Jagdish-tempel is een eclectische mix van stenen olifanten, gebeeldhouwde pilaren, indrukwekkende torenspitsen en uitbundige architectuur, gewijd aan Heer Vishnu.

Geniet van het prachtige Lake Pichola, waar het iconische Lake Palace lijkt te zweven op Lake Pichola, van een kalm briesje en de serene wateren met een prachtige zonsondergang.

D11 Udaipur - Bijaipur

Na het ontbijt maak jij je klaar voor weer een avontuurlijke en mooie dag dicht bij de natuur en ga je naar Bijaipur.
Je Rajasthan-motorreis doorkruist rustige en ongestoorde weelderige groene wegen, met uitzicht op de pracht van de vallei naar Bijaipur.
De laatste 30 km van de rit loopt door de loofbossen van de Vindhyanchal-bergketens, watervallen, meren, kleine dorpjes en stromende beekjes.

Als er ooit een manier was om het leven als een maharadja te ervaren, dan is het in Rajasthan's Palace Hotels.
Leef in de koninklijke sfeer als een koning en geniet van de warmte van Rajputana-gastvrijheid in het kasteel van Bijaipur.
Het 350 jaar oude kasteel ligt hoog op de heuvels van de Vindhyanchal Ranges en biedt een panoramisch uitzicht over het dorp.
Ontstress je zelf met een Ayurvedische en holistische spa bij het zwembad.

Breng uw avond door, door een glimp op te vangen van het lokale en eenvoudige leven van de Rajasthani-bevolking, door te wandelen over de bruisende levendige avondmarkten.

Dineer op uitgebreide wijze, bereid volgens oude recepten in koninklijke keukens, bij het zwembad.
Het personeel met tulband anticipeert op al je behoeften en vervult elke kleine wens.

3 uur

 • 3 uur

D12 Bijaipur - Pachewar

Voor dit lange deel van de reis door India op Royal Enfield beginnen we vroeg, richting Pachewar in de Vidhynchal-bergketens, afwisselend goede doorgaande wegen en secties op secundaire wegen.

Wees getuige van het verschil in vegetatie, cultuur en golvende terrein.

Geniet van de sfeer uit koninklijke tijden in Pachewar Fort, uw thuis voor vanavond, een 300 jaar oud fort dat is omgebouwd tot een luxe Heritage Hotel. Het is een goed bewaard gebleven fort in een serene landelijke omgeving met zijn enorme muren, koninklijke cenotaven, imposante poorten, ingewikkelde balkons en ruime kamers.

Verken het landelijke leven van Rajasthan door de dorpsambachtslieden en ambachtslieden te ontmoeten die gespecialiseerd zijn in delicaat blauw aardewerk, tapijten, kleurrijke stropdas, kleurstof en terracotta en nomadische Gadia-Luhars, of leun achterover en ontspan in het fort.

5 uur

 • 5 uur

D13 Pachewar - Jaipur

Rijd door het prachtige landschap van Rajasthan op je Royal Enfield naar een stad van grootsheid en weelderige architectuur - Jaipur, de hoofdstad van de koninklijke staat Rajasthan en de “The Pink City" van India.

Jaipur ligt aan de rand van de Thar-woestijn, omringd door de Aravali-heuvels.

The Pink Paradise is een suggestieve showcase van vorstelijke Rajasthani-architectuur en is de thuisbasis van vele UNESCO-werelderfgoedlocaties die in 1727 werden gesticht door Sawai Jai Singh II.

Verken het opmerkelijk goed bewaard gebleven erfgoed, de forten op de heuveltop, de bruisende oude bazaars en de mooie paleizen.

Bezoek ook de Royal Enfield Showroom in Jaipur.

6 uur

 • 6 uur

D14 Jaipur

Geniet vandaag de hele dag van een stadsverkenningstour.

Jaipur is de thuisbasis van vele UNESCO-werelderfgoedlocaties, te beginnen met Amber Fort (Amer Fort), een ruige verdedigingsstructuur aan de buitenkant die in schril contrast staat met het sierlijke en weelderige interieur, prachtige binnenplaatsen, zoals het past bij de maharadja's en hun families die daar woonden.

De volgende toplocatie zou zijn - Hawa Mahal, (Het paleis van winden).

Verderop naar de monumentale site van City Palace, een mix van Mughal- en Rajput-architectuur, verken de prachtige paleizen, binnenplaatsen en publiekshallen.

Bezoek nog een 18e-eeuws UNESCO-werelderfgoed - Jantar Mantar, een observatorium dat tijd kan meten en hemellichamen kan volgen.

Jaipur staat bekend als de edelsteenhoofdstad van de wereld.

Men kan winkelen voor wereldberoemde Meenakari, zilveren sieraden of edelstenen op de levendige markten.

Of kies een ander souvenir gemaakt in Jaipur, zoals blauw aardewerk of lehriya-katoen.

D15 Jaipur - Agra

Vandaag na het ontbijt maken we ons klaar voor een rit naar een van de meest historische en romantische steden - Agra, met onderweg een stop in Fatehpur Sikri, ooit de hoofdstad van Mughal Emperor Akbar.

Wees getuige van de grootste toegangspoort ter wereld - Buland Darwaza en het graf van Salim Chisti in Jama Masjid - de grootste moskee in India.

Rijd door naar Agra, de hoofdstad van het Mughal-sultanaat in de 16e en 17e eeuw en de thuisbasis van een andere UNESCO-werelderfgoed locatie: de Taj Mahal, wees getuige van de schoonheid van een van de "zeven wereldwonderen" wanneer paarse strepen van ondergaande zon worden weerspiegeld door de wit geklede buitenkanten van de majestueuze Taj Mahal - het kostbaarste geschenk van liefde gebouwd door keizer Shah Jahan voor zijn liefhebbende vrouw Mumtaz.

Slenter 's avonds over de schitterend verlichte en gedecoreerde markten in Agra

5 uur

 • 5 uur

D16 Agra - Delhi and Departure

Vandaag, na het ontbijt, reizen we naar Dehi en zet onze vertegenwoordiger u af op de internationale luchthaven voor je vlucht naar huis.

Afscheid!!
"Laat je koffer vol herinneringen zijn !!"

6 uur

 • 6 uur
Gegarandeerd vertrek
vanaf 2 motoren
Data Rijder Passagier Festival
Vertrek
Aantal boekingen
2024
28-09-2024
13-10-2024
2895 € 2585 € --- 02 Boek nu
05-10-2024
20-10-2024
2895 € 2585 € --- 02 Boek nu
19-10-2024
03-11-2024
2995 € 2685 €

DIWALI "Festival van licht"

Als je Jaipur niet hebt gezien tijdens Diwali, heb je het helemaal niet gezien. Jaipur is tijdens deze feestelijke tijd gekleed als een bruid. Alle straten, huizen en markten zijn versierd en verlicht

Ontdek
Diwali «Festival van licht»
02 Boek nu
05-11-2024
20-11-2024
2895 € 2585 € --- 03 Boek nu
28-11-2024
13-12-2024
2895 € 2585 € --- Boek nu
2025
16-01-2025
31-01-2025
2895 € 2585 € --- 02 Boek nu
02-02-2025
17-02-2025
2895 € 2585 € --- 02 Boek nu
17-02-2025
04-03-2025
2895 € 2485 € --- Boek nu
12-03-2025
28-03-2025
2995 € 2595 €

Holi «Festival van kleuren»

Het kan ideaal zijn om uw reis naar Rajasthan te plannen tijdens het festival van Holi, het festival dat kleur, zoetheid en vreugde uitbeeldt en het lenteseizoen verwelkomt.

Ontdek
Holi «Festival van kleuren»
Boek nu
25-09-2025
10-10-2025
2895 € 2485 € --- Boek nu
08-10-2025
23-10-2025
2895 € 2485 € --- Boek nu
21-10-2025
05-11-2025
2995 € 2585 €

DIWALI "Festival van licht"

Als je Jaipur niet hebt gezien tijdens Diwali, heb je het helemaal niet gezien. Jaipur is tijdens deze feestelijke tijd gekleed als een bruid. Alle straten, huizen en markten zijn versierd en verlicht

Ontdek
Diwali «Festival van licht»
Boek nu
03-11-2025
18-11-2025
2895 € 2485 € --- Boek nu
01-12-2025
16-12-2025
2895 € 2485 € --- Boek nu
27-12-2025
11-01-2026
2895 € 2485 € --- Boek nu
Met je vrienden

REIZEN MET JE EIGEN VRIENDENGROEP OP DEZE ROUTE, OP EEN DATUM
NAAR KEUZE, VANAF 8 PERSONEN… NEEM CONTACT OP

Prijs is Inkl.:

 • Prijzen zijn per persoon, en gebaseerd op basis van 2 personen per DBL / Twin kamer - met ontbijt.
 • Motorfiets Royal Enfield 500 CC met monteur.
 • Inclusief onbeperkte kilometers en brandstof.
 • Engelssprekende gids op de motorfiets.
 • Bijstandsvoertuig met chauffeur voor uw bagage.
 • Hotels - Belastingen.
 • Dienst van lokale gidsen bij monumenten.
 • Alle binnenlandse transporten.
 • 24 * 7 Assistentie door team INDIAN RIDES.
 • WA Verzekering

Prijs is Excl.:

 • Internationale vlucht.
 • lunch en diner.
 • Visumkosten.
 • Persoonlijke uitgaven - Dranken en alle persoonlijke uitgaven.
 • Tips (geen verplichting).
 • Toegangsprijzen met betrekking tot camera's / videosites
 • Repatriëringsverzekering
 • Motoruitrusting en persoonlijke uitrusting

REVIEWS

Onze tevreden klanten

Uitstekend
5.0 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Han Wilms

18/06/2018

Overweldigend was deze trip in vele opzichten, natuur, beleving, ontmoeting, ontdekken. Eigenlijk door toeval bij Indian Rides terecht gekomen, en terugkijkend geen moment spijt van. Reisde samen met mn maat, en we hebben met de internationale groep 2 geweldige weken gehad. Overwegen nu al de Himalaya tour :-)

John Hendriks

11/04/2019

Zeer goed georganiseerde route met indrukwekkende overnachtingen in forten en paleizen. Mijn 2 kamer appartement viel nadien tegen:-)     Overweeg zeker nog een reis met Indian Rides

Peter de Vries

05/08/2019

Kan er kort over zijn .... gewoon boeken! Wat een geweldige ervaring, ondanks 2 dagen met regen.

Han Geritzen

09/01/2018

Door merkbaar doordachte route een hele mooie blijvende herinnering mogen opdoen. Dank aan Narendra en Gopika

Sandra Nijhuis

06/04/2018

Samen met mijn man Peter heb ik de reis van New Delhi - Manaili - Leh v.v. geboekt bij Indian Rides. 
Na diverse malen contact gehad te hebben met Gopika en Narendra hebben we de knoop door gehakt en geboekt, toch nog onzeker over het comfort voor mij als bijrijder. 

Nou … ze hebben gelijk gekregen: GEEN MOMENT SPIJT. 
De wegen zijn de laatste jaren duidelijk verbeterd en ik heb mega kunnen genieten van het unieke landschap. Een geweldig uitgestippelde route!
Daarnaast de breidwilligheid tot hulp en beantwoorden van vragen door het hele team, maakt dat het zeker een aanrader is.
Dank jullie wel voor deze unieke ervaring.
Liefs uit Boekelo,

Sandra

Peter Frederiks

14/05/2019

Dank je wel Narendra en team!
Hebben een geweldige rit door de SPITI vallei gemaakt, terug naar het oer motorrijden, dus niet altijd asfalt wegen, al waren die er ook, en hier en daar (in-)spannend. Dicht langs de grens met Tibet, dus regelmatig controlleposten waar ze ons verbaasd aankeken, water drinken uit een bergstroom, goede hotels, heerlijke gerechten …. dus om kort te gaan ; een heerlijke ervaring. Zou zo maar kunnen dat we nog eens boeken bij Indian Rides :-)

Peter Elschot

12/07/2018

Al was het soms best fris (midden juni op 4000+ meter), het was een geweldige rit met Narendra en team. 
Meters sneeuw en smalle wegen vrijgemaakt … wat een ervaring. 
Onze begeleiders (op motor en auto) was het soms best een uitdaging met de groep van 6 motoren. 
Thanks Narendra, I'll be back :-) but then in the heat of Rajasthan 

met veel genoegen kijk ik op de route :forten en paleizen , terug . Een hele mooie ervaring erbij en erg goed georganiseerd , chapeau ! service is top . gehele reis drinkwater mee in de volgauto en behulpzame tourleider , monteur en chauffeur . Ik ben blij dat ik dit avontuur met deze mensen en dit bedrijf ben aangegaan . Volledig vertrouwd bedrijf !

18/09/2019

What a "Magical Mystery Tour" ! a great experience.........One of the most amazing trips of my life. Everything was perfect Your professionalism and cool , the staff , the bikes ,the hotels and the itinerary chosen. Really off the beaten track, and still able to go where so few tourists have passed

analytics-graph-bar