Een reis naar bloeiende lotus op een Royal Enfield

Een tour op een Royal Enfield Motor door Rajasthan, over kleinere en onverharde landwegen van de grootste staat van India. Een getuigenis van de levendige cultuur en tradities van Rajasthan. Woon 's werelds grootste veemarkt in Pushkar bij, geniet van de voordelen van het leven in de vorstelijke en luxueuze verblijfplaatsen als een koning of een koningin. Een cultureel toevluchtsoord om de vrolijkheid en harmonie te voelen op de markten en bazaars van India. Mis de levendigheid en UNESCO-erfgoedlocaties van Jaipur en Bikaner niet, samen met tribale ontmoetingen in de dorpen van Rajasthan, tijdens de beste Festival Tour op Royal Enfield in India.


Deskundige en gepassioneerde
lokale reisbegeleider

Reis in kleine groep
(2 tot 8 motoren)

HOOFDPUNTEN

Rijder 3285€ Passagier 2985€
AFSTAND 1280 kms
DUUR 14 dagen
BENODIGDE ERVARING Gemiddeld
BEST REISTIJD Okt. - Nov.

De geest van reizen

Een motortocht naar het culturele carnaval van Pushkar

Een extatische tour door India, boordevol ontzagwekkende vieringen, grootse evenementen die worden gekoesterd en culturele en muzikale evenementen terwijl jij je Royal Enfield de sporen geeft over de stoffige wegen van Rajsthan, om echte avontuur aan te gaan tijdens deze volledig begeleide route door Rajasthan, met het Team van Indian Rides, waarbij de eigenaar Narendra, een fervent rijder, de groep zal leiden!

Markten en festivals van India zijn de weerspiegelingen van vrede en vreugde in de gemeenschappen.
Indian Rides biedt je een tour om de cultuur en rijke diversiteit van India te ontdekken tijdens een motorreis naar het jaarlijkse Camel feest van Pushkar. Het carnaval of de Pushkar Mela is een groot jaarlijks feest en wordt vijf dagen lang gevierd.


Waarom kiezen voor "The Mythical Camel Fair Of Pushkar" Tour?

 • Wees de gast van de koninklijke families van Rajasthan.
 • Voel de levendigheid van de gracieuze staat Rajasthan op de Puskar Camel Trade Fair.
 • Deel beproevingen en avonturen met een geweldige groep mannen en een uitstekende back-up team
 • Wij zijn een team van lokale gepassioneerde rijders .. wie kan je beter het land laten zien?
   

Voel de geest van Rajasthan tijdens de Festivals. Festivals zijn een expressieve manier om het glorieuze erfgoed, de cultuur en de tradities van de staat te vieren. De staat zal je fascineren met zijn idyllische woestijnlandschap en ruige bergketens tijdens je luxe tour met festivalervaring op een Royal Enfield in India.
Ervaar een smakelijk stukje geschiedenis, luxe en feest tijdens deze reis naar India.

Hoogtepunten van de tour

 • Ervaar India achter het stuur van je Royal Enfield Bullet.
 • Verken het culturele India terwijl je je overgeeft aan de Moeder van alle Festivals, The Pushkar Fair.
 • De bullet liefhebber in jou zal van vreugde springen tijdens de avontuurlijke en festivalvieringsvakantiereis op een Royal Enfield in Rajasthan.
 • Vang een glimp op van UNESCO-erfgoedlocaties van Noord-India in Jaipur en Bikaner
 • Krijg een fascinerend inzicht in de traditionele manier van leven in de dorpen Deogarh, Chandelao en Nimaaj.
 • Ontdek de Brahma-stad van India - Pushkar

Begin aan een avontuurlijke roadtrip op een motorfiets naar Pushkar - een oasestad gezegend met de enige Brahma-tempel in het land met een verbazingwekkende combinatie van zandduinen, meren, heuvels en bossen. De stad komt elk jaar in november in de schijnwerpers tijdens de Camel Fair, waar toeristische arrangementen in de open lucht worden gemaakt, folklore optredens worden gepresenteerd, dames dansen in traditionele kledij en mannen die verschillende instrumenten bespelen, dat is hoe de hele scène eruit ziet.

De kamelenhandel is het belangrijkste hoogtepunt en vindt plaats aan het begin van het festival.
Verschillende activiteiten die bij het festival betrokken zijn, zijn kamelenraces, paardenshows, acrobatiek, kameelsafari's en een overvloed aan andere spannende evenementen. Verken de levendige bazaars van de stad en fotografeer de vrolijkste mensen gekleed in opvallend kleurrijke gewaaden.

Beleef prachtige momenten wanneer je door de woestijnsteden rijd, omringd door de levendige mengelmoes van kleuren, festiviteiten en tradities die van generatie op generatie zijn overgedragen, samen met de gerespecteerde Rajasthani-tradities, tijdens deze tour.

Minder info
D1

Hartelijk welkom op de internationale luchthaven van Delhi. Een vertegenwoordiger van Indian Rides Teams zal je helpen om naar je privébus met chauffeur te begeleiden, en om vervolgens diep in het "Land of Fairs and Festivals" te reizen, een land van levendige cultuur, tradities en weelderige architectuur - Rajasthan. Je eerste bestemming zal zijn de stad Mandawa, gelegen in de Shekhawati-regio van Rajasthan, die rijk is aan Haveli's, herenhuizen die in de 18e eeuw werden gebouwd. De stad maakte deel uit van "De Zijderoute", en huizen waren van rijke en welvarende kooplieden. De stad heet "Open Art Gallery"

Neem een ​​kijkje in een koninklijke en een vorstelijke haveli van de stad Mandawa, The Mandawa Haveli.
Het is een prachtige haveli, gebouwd in 1890, omgebouwd tot Heritage Hotel dat ouderwetse charme en royalty combineert met hedendaagse pracht en luxe.

Maak kennis met het Team of Indian Rides, je reisbegeleiders tijdens je The Fair and Festival Tour op een motorfiets in Rajasthan. De eigenaar van Indian Rides, de heer Narendra, zal zelf de groep leiden samen met zijn ervaren supportteam.

 • Mandawa Haveli
D2

Mandawa - Ramgarh - Mahensar

Vandaag na het ontbijt is het tijd om kennis te maken met uw Royal Enfield-motorfiets voor uw ongelooflijke Fair en Festival Road Trip op motor door Rajasthan. Ga op weg naar de blijvende herinneringen aan Rajasthan op de volledig begeleide Pushkar Camel Fair Motorcycle-route door Rajasthan. Neem de tijd om vertrouwd te raken met de bedieningselementen, starttechnieken en fietshandeling voor uw Rajasthan Motorcycle-avontuur.
We beginen met een kleine tour, brandstof tanken en rijden vervolgens naar een bestemming buiten de toeristische kaart in Rajasthan - een klein gehucht Mahensar op weg naar Ramgarh. Rijd door de verborgen en afgelegen dorpen van Rajasthan op je Royal Enfield. Geniet van een heerlijke lunch met de koninklijke familie van Mahensar Fort.
Daarna gaan we terug naar Mandawa. Wandel rond en wees getuige van de werkelijk unieke kunstwerken die de muren van de Havelis sieren - de frescokunst die vroeger een unieke schilderkunst was, waarbij de muren als canvas dienden. De prominente zijn Hanuman Prasad Goenka Haveli, Murmuria Haveli, Jhunjhunwala Haveli en Gulab Rai Ladia Haveli.

D3

Mandawa - Bikaner - Gajner

Vertrek voor een intens Royal Enfield Motorcycle-avontuur op de wegen van West-Rajasthan en ontdek "The Camel Country" van Rajasthan-Bikaner, opgericht in het jaar 1488 door Rao Bika Ji, een Rajput-prins met indrukwekkende paleizen, forten en prachtige tempels met uitstekende architectuur die pronkt met de finesse van de Rajput-beschaving.
Het tastbare gevoel van geschiedenis is meteen duidelijk wanneer je het monumentale Junagarh Fort binnengaat. Dwaal door de koninklijke paleizen, paviljoens, tempels, audiëntiezalen en binnenplaatsen van het fort die de verscheidenheid aan architecturale en artistieke invloeden weerspiegelen die de stad Bikaner hebben gevormd.
Vervolg de avontuurlijke tour naar het grote Palace Of Gajner Heritage Hotel, met een prachtig historisch gebouw naast een heiligdom en aan de rand van een prachtig kunstmatig meer, genaamd Gajner Lake. Deze enorme structuur is je verblijfplaats voor vanavond, een combinatie van typische Rajput en koloniale architectuur in rode zandsteen.

D4

Gajner - Osian

Open je ogen voor een uitzicht op een tuin met pauwen.
Maak je vandaag na het ontbijt klaar voor een Backcountry Discovery Route op je Royal Enfield, met een rit naar Osian, waar de lange rechte snelwegen lopen die door de gouden zandduinen slingeren.
Je motortour door Rajasthan, rijd door kleine dorpjes tussen woestijnoases met diepblauwe luchten boven de horizon van gouden zand.

De avond speelt zich af in het hart van de diepe Thar-woestijn te midden van de duinen van Osian. Spring op de rug van een kameel voor een ontspannen ritje in de Thar. Luister naar de verhalen en folklore over de regio, samen met de volksmuziek, Kalbalia-dansvoorstelling: de stamdans van Rajasthan. terwijl je ver vooruit staart naar de woestijnhorizon.
Ervaar een van de beste maaltijden van je leven in het woestijnkamp. Zittend op de grond wordt het diner geserveerd, een traditioneel "Rajasthani-eten" dat vers voor je wordt gekookt.
Geniet van kamperen in de woestijn en sterrenkijken door in een tentenkampen te verblijven.

D5

Osian - Chandelao

Wees getuige van de prachtige zonsopgang in de woestijn wanneer de natuur haar schoonheid ontvouwt bij de eerste zonnestraal als de de zon laag aan de woestijnhorizon staat.
Ervaar de glorie van Rajsthan terwijl je met je motor rijdt op de Cross Country wegen van India naar Jodhpur, "The Blue City". Bewonder een van de UNESCO-erfgoedlocaties van Rajasthan, het 15e eeuwse Mehrangarh Fort - een enorm complex dat hoog op een heuvel van 122 m ligt. De indigoblauwe huizen in de stad stralen overdag hun blauwe kleuren levendig uit. Wees getuige van het panoramische landschap gevormd door blauwgekleurde huizen, gezien vanaf de balustrades van het Mehrangarh Fort.

Vervolg je Tour om de onontgonnen toeristische bestemmingen te verkennen in Rajasthan. Zie de veel voorkomende aanblik van kamelen die over de snelwegen dwaalen en ga naar een ander klein woestijndorpje Chandelao, een schilderachtig dorpje in de woestijnwildernis.
Je verblijfplaats voor vanavond zal Chandelao Garh zijn, een forthuis van ‘landlords’ en nu is het een luxe thuisverblijf, gebeeldhouwd in Jodhpur-zandsteen.
Geniet van een diner bij kaarslicht (afhankelijk van de weersomstandigheden) op het terras van het Fort.

D6

Chandelao

Bij het eerste licht van de ochtend, open jij je ogen door het getjilp en fladderen van vogels. Pauwen zwerven door de gangen van het fort, Chandelao is de thuisbasis van vele trekvogels.

Na het ontbijt maak je een natuurwandeling door het dorp.
Betreed de kronkelige straatjes van het dorp, bestaande uit lemen huizen - met een weerbestendige coating van koeienmest, wit of blauw geverfd. Muren beschilderd met de mandala kunstvorm. Ontmoet lokale ambachtslieden. Breng uw dag door met de typische etnische gemeenschappen - maak deel uit van het relaxte dorpsleven.
Hier kun je vrouwen zien die water halen uit de put, met grote metalen potten op hun hoofd, gekleed in felgekleurde ghagracholi, armbanden tot aan hun schouders, odhni om hun gezicht te bedekken, mannen met kleurrijke tulbanden en witte dhoti-kurtas op zoek naar hun kudde, kinderen die op straat spelen, traditionele ambachtslieden die aan het werk zijn. Breng de tijd door met de inheemse bevolking en ambachtslieden, of help een pottenbakker met klei.
Maak een wandeling naar het meer van Olvi, een nabijgelegen meer om de vogels bij zonsondergang te bekijken, waar u oa. vele soorten trekvogels zoals pelikanen en een groot aantal andere vogels kunt zien zonnebaden in de late namiddagzon.
Geniet van een koninklijk Rajasthani-diner op het terras van het fort en geniet 's avonds van een panoramisch uitzicht over het dorp.

D7

Chandelao - Mihir Garh

Vandaag nemen we, na een heerlijk ontbijt, de meer culturele route in Rajasthan, de ‘Geluksweg’ van Chandelao naar Mihir Garh voor een authentieke lokale ervaring in Rajasthan. Het pittoreske en luxueuze hotel van Mihir Garh ligt te midden van de uitgestrekte gouden Thar-woestijn en biedt een ongeëvenaard uitzicht op het woestijnleven. Leef als een koning in het Luxury Heritage Boutique Hotel van Rajasthan.
Het overloopzwembad van het hotel biedt een panoramisch uitzicht op de Thar met uitzicht op weelderige smaragdgroene gazons met pauwen die rond paraderen in het complex.
Voel hoe u nieuw leven ingeblazen wordt, met een scala aan therapeutische massages die worden aangeboden in de eigen spa.
Geniet van de Rajasthani Rajputische gastvrijheid in een authentieke landelijke sfeer waar het personeel met tulband op al uw wensen zal anticiperen en elke kleine wens zal vervullen.

D8

Mihir Garh - DeoGarh

Voel het genot van het rijden op je Royal Enfield, wanneer we je meenemen naar een landelijke retraite en in één van de verborgen dorpen van Rajasthan- Deogarh - een klein dorp dat trots op de grens van Marwar ligt, omgeven door de bergen van Aravalli. Begin aan uw Markt en Festival ervaringen tijdens de tour door Rajasthan op je vintage motor, waarbij jij je Royal Enfield door het landelijke terrein stuurt om de lokale bevolking in hun velden met vee te zien, die in volledige harmonie met de natuur te leven. Deze volledig begeleide vakanties op motorfiets door India begeleiden je naar kleine dorpjes waar je de lokale bevolking kunt ontmoeten die zich bezighoudt met het maken van miniatuurschilderijen en het polijsten van stenen. Spreek met de dorpelingen en begrijp meer over hun leven en tradities.

Geniet van uw verblijf in Deogarh Mahal, een imposant gebouw met een indrukwekkend uitzicht op de Aravalli-bergketens en gebouwd in de 17e eeuw. Deogarh Mahal pronkt met een jacuzzi en een zwembad waar de gasten kunnen ontspannen na een zware dag

D9

DeoGarh - Nimaaj

Na het ontbijt gaat u verder met uw exotische Indiase culturele tour naar een rustige dorp in het hart van de Aravalli  - Nimaj, een serene plek om tot rust te komen tijdens uw Motorcycle Cultural and Festival Holiday Tour in Rajasthan. Men zal betoverd worden door de schoonheid van landschappen en meren die het dorp omringen, dat een gezonde populatie trekvogels in stand houdt.

Ervaar de Rajasthaanse gastvrijheid uit de eerste hand, met een vleugje royalty in een van de beste Heritage Hotels en paleizen van Rajasthan het Nimaj-paleis. Het ongeveer 300 jaar oude paleis dat is omgebouwd tot een erfgoedhotel met vorstelijke kamers en een groot zwembad, welk u zeker bekoren.
Maak een avondwandeling door het dorp of bewonder de ondergaande zon vanaf het terras van uw Heritage Hotel.
Sluit je dag af met een heerlijke lokale, seizoensgebonden huisgemaakte maaltijd, welk liefdevol en met veel warmte geserveerd wordt.

D10

Nimaj - Pushkar

Vandaag, na het ontbijt, vervolgt u uw motorreis in India naar de Puskar kamelenmarkt. De slaperige woestijnbestemming - Pushkar, is een oasestad gezegend is met de enige Brahma-tempel in het land en een verbazingwekkende combinatie van zandduinen, meren, heuvels en bossen.

De stad verwelkomt pelgrims van over de hele wereld, die hun respect komen betuigen. De stad ligt rondom heilige meer, het Pushkar-meer, in het hart van de stad, waarvan bekend is dat het is gevormd door een lotus die door de god Brahma is gegooid.
De stad staat bekend om de Pushkar kamelenmarkt die elk jaar plaatsvindt tijdens de Kartik-maand, de achtste maanmaand in de hindoeïstische kalender.
Loop door het labyrint van steegjes en steegjes van de stad, de Pushkar-tempel, het meer en de ghats om de magie van deze rustige stad te ontdekken.

D11

Pushkar

Neem vandaag na het ontbijt deel aan de kamelenmarkt van Pushkar.
Elk jaar nemen duizenden kamelen, lokale veehandelaren en toeristen deel aan de Pushkar kamelenmarkt, waar de prachtig uitgedoste kamelen het hoogtepunt van de markt zijn. Kamelenparades, schoonheidswedstrijden voor kamelen, kameeldansshows en de natuurlijk veiling van kamelen, zijn integrale onderdelen van de markt en de belangrijkste attracties.
Pushkar kamelenmarkt is India's grootste veemarkt waar men getuige kan zijn van een aantal funky wedstrijden zoals 'Matka Tod', 'grootste snor' enz. Zie Bhopa-muzikanten die Ravanhatha spelen op de kermis, rond het meer of in de woestijn en Kalbelia-dames die dansen in de duinen.
Maak een ontspannen wandeling over de kermis, de ghats en de markt. Leg de schoonheid van markt vast door uw cameralens!
Leg een goede mix van etnische en hippieculturen vast die tot uiting komen op de Pushkar-markt.
'S Avonds kun je mensen zien die een heilige duik nemen in het meer, of doe mee met de maha aarti-ceremonie bij het Pushkar-meer.

D12

Pushkar - Jaipur

Vandaag, na het ontbijt, gaat we onderweg naar een stad van grootsheid, en de hoofdstad van de koninklijke staat Rajasthan, "The Pink City" van India. Jaipur ligt aan de rand van de Thar-woestijn, omringd door de Aravali-heuvels. The Pink City is een stad met een grote verzameling van vorstelijke Rajasthani-architectuur, en is de thuisbasis van vele UNESCO-erfgoedlocaties, die in 1727 werden gesticht door Sawai Jai Singh II. Verken het opmerkelijk goed bewaard gebleven erfgoed, de forten op de heuveltop, de bruisende oude bazaars en de mooie paleizen.
Bezoek Royal Enfield Showroom in Jaipur. Koop een souvenir voor jezelf uit de Royal Enfield mode-lijn of accessoires die verkrijgbaar is in deze winkel.

D13

Jaipur

Ontdek de koninklijke stad met onze lokale gids, die je als eerste zal begeleiden naar Amber Fort (Amer Fort), hoog op de top van een ruige heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en het Maota-meer. De prachtige binnenplaatsen, het verzorgde terrein en het ingewikkelde houtsnijwerk zijn sterk beïnvloed door hindoeïstische en Mughal-architectuur. Het volgende op de route zou zijn: Hawa Mahal, (Het paleis van de wind), ingebouwde blush-getinte roze zandsteen, een gebouw met honderden jharokha's (vensters). Daarna gaan we naar het stadspaleis, een meesterwerk van Mughal- en Rajput-architectuur, bestaat uit uitgestrekte binnenplaatsen met prachtige schilderijen, tempels en musea die de glorie van Rajputana tentoonstellen. Wees getuige van de pracht van de Jantar Mantar. UNESCO's Werelderfgoedlijst beschrijft het als "een uitdrukking van de astronomische vaardigheden en kosmologische ontwerpen van het hof van een geleerde prins.

Jaipur is de perfecte mix van erfgoed, paleizen, cultuur en kunst. De stad is tot de rand gevuld met labyrintische oude herenhuizen en talloze schatten met zijn bazaars, straatvoedsel en eeuwenoude cultuur. Ontdek de bloemrijke kleurrijke bazaars van Jaipur.

D14

Delhi

Onze vertegenwoordiger zal u afzetten op de internationale luchthaven van Delhi voor uw vlucht naar huis.
We zijn er zeker van dat je veel prachtige herinneringen zult hebben aan Rajasthan's avontuurlijke en festival-motorreistour, voldoende om over na te denken terwijl je naar huis reist.

Prijs is Inkl.:

 • Prijzen zijn per persoon, en gebaseerd op basis van 2 personen per DBL / Twin kamer - met ontbijt.
 • Motorfiets Royal Enfield 500 CC met monteur.
 • Inclusief onbeperkte kilometers en brandstof.
 • Engelssprekende gids op de motorfiets.
 • Bijstandsvoertuig met chauffeur voor uw bagage.
 • Hotels - Belastingen.
 • Dienst van lokale gidsen bij monumenten.
 • Alle binnenlandse transporten.
 • 24 * 7 Assistentie door team INDIAN RIDES.
 • WA Verzekering

Prijs is Excl.:

 • Internationale vlucht.
 • lunch en diner.
 • Visumkosten.
 • Persoonlijke uitgaven - Dranken en alle persoonlijke uitgaven.
 • Tips (geen verplichting).
 • Toegangsprijzen met betrekking tot camera's / videosites
 • Repatriëringsverzekering
 • Motoruitrusting en persoonlijke uitrusting

REVIEWS

Onze tevreden klanten

Uitstekend
0.0 Gebaseerd op 0 beoordelingen
analytics-graph-bar