Op de motor langs de stammen van Gujarat

Gujarat

Aan de westkust van het Indiase schiereiland ligt de thuisstaat Mahatma Gandhi – Gujarat. De kustlijn loopt langs de monding van de Indus en buigt rond het Grote Schiereiland naar de Arabische Zee. De staat heeft drie grote geografische gebieden, bestaande uit het vasteland van Gujarat, het schiereiland Saurashtra en Kutch, met de Kutch White Desert die een lange en prachtige kustlijn omvat. Gujarat is rijk aan schilderachtige bergketens, waarbij de noordelijke en oostelijke bergketens grenzen aan de leefgebieden van de Aravallis, Vindhyas, Satpuras en Sahyadris, bezaaid met wereldberoemde nationale parken en bergresorts - dit zijn enkele van de geschenken van Gujarat die je kunt geniet en zie tijdens een motorreis naar Gujarat.

Gujarat staat bekend om zijn stranden, heilige tempels, historische hoofdsteden vol met immense architectonische schatten, natuurreservaten en bergresorts. Archeologische monumenten uit verschillende tijdperken dateren uit de tijd van Harappan in Dhola Veera en Lothal.
Gujarat heeft honderden stamgroepen, waaronder de Rabaris, Garasias, Bhils en andere inheemse volkeren, samen met de koninklijke residenties van de Thakurs die hier al eeuwenlang bekend staan ​​als inheemse mensen.

Lees verder
Bestemmingen
Gujarat

Gujarat - Onontdekt India op de motor

Gujarat-motortour op een Royal Enfield biedt u zeer diverse landschappen en jungle-vegetatie waar leeuwen naast antilopen luieren.

Gujarat is ook het symbool van een rijk en gevarieerd cultureel erfgoed. Het landschap met traditionele dorpjes, de typische gewassen (suikerriet, katoen, enz.), de zoutwoestijnen, een geliefde plek voor de roze flamingo's en andere zeldzame vogels. Deze betoverende tour in de staat Gujarat omvat een bezoek aan Velavadar National Parks en een vogel Safari in Gir National Park.

16 dagen
1680 kms
Oktober - Maart
Rijder 2985€ Passagier 2595€
analytics-graph-bar