jaar succesvol
in de markt

Reizen met gepassioneerde
lokale bikers

Kleine groepen
2 tot 8 motoren

HOOFDPUNTEN

Rijder 2985€ Passagier 2595€
AFSTAND 1680 kms
BENODIGDE ERVARING Eenvoudig / Gemiddeld
BEST REISTIJD Oktober - Maart
DUUR 16 dagen

Welkom in Gujarat, een authentieke en afgelegen regio  die garantie biedt voor vele uren rij plezier op de motor om deze regio te ontdekken. We onthullen haar rijkdom aan u tijdens de roadtrip op een Royal Enfield buiten de gebaande paden.

Waarom kiezen voor Treasures of Gujarat Motorbike Tour:

 • Deze regio in een weinig bezocht gebied in India
 • Onvergetelijke woestijnlandschappen aan de Rann of Kutch
 • Ontmoeting van de Kutch-stamcultuur en zijn verfijnde en kleurrijke vakmanschap

Een rondleiding door Ahmedabad, in het land van Ghandi. Een bezoek gewijd aan het Indo-islamitische historische erfgoed met zijn 'pols'-districten, enkele fijn uitgesneden houten Haveli of waterputten uit de 15e eeuw (Dada Hari Step Well). Gezekerd in het zadel zetten we koers naar het binnenland van de dorre landen van Kutch, een uitgestrekte zoutwoestijn die grenzeloze horizonten biedt. Ons Indian Ride-team zal je door weinig bekende dorpen leiden, die in geen enkele gids voorkomen. Ontmoet de stammen (Kutch: rabaris, ahir, harijan) en hun kleurrijke ambachten Vervolg naar de top van Palitana, voor een mystiek visioen van jaïnistische en hindoeïstische tempels. Het leven hier wordt gekenmerkt door spiritualiteit. Geniet ten slotte van een 4X4-safari in het Sasan Gir-dierenreservaat, een oase van rust voor Aziatische leeuwen (of Perzische leeuwen). Er zullen ook veel mogelijkheden zijn om Gujarati zoete/zoute culinaire specialiteiten zoals Thali te ontdekken.

De hoogtepunten van deze reis:

 • Verken Ahmedabad vanuit de moskeeën met levendige minaretten, de 'pols' (wijk) van de oude stad en Gandhi's ashram
 • Maak een safari om de laatste leeuwen van Azië te ontdekken.
 • Beklim de trappen die leiden naar Shatrunjaya, in de buurt van Palitana en ontdek de 863 Jain-tempels
 • Maak een tussenstop in Bhuj en leer over de fijnheden van lokale ambachten.
 • Ontmoet met de stammen van Kutch en waardeer hun kleurrijke ambachten.

Deze route van meer dan 1000 km leidt je naar het prachtige wild welk hier leeft. Khurs, deze witte ezels of zelfs antilopen zien we in Little Rann tijdens een Safari in 4x4. Een geweldige tour voor onverschrokken reizigers.

Deze route van meer dan 1000 km leidt je naar het prachtige wild welk hier leeft. Khurs, deze witte ezels of zelfs antilopen zien we in Little Rann tijdens een Safari in 4x4. Een geweldige tour voor onverschrokken reizigers.

Minder info

D1 AANKOMST DELHI

Er wacht je een warm en vriendelijk welkom van de vertegenwoordiger van Indian Rides op de luchthaven van Delhi.

Hij begeleid u tijdens de transfer naar het hotel waar u kunt ontspannen of de omgeving verkennen.

D2 DELHI - AHMEDABAD - BHAVNAGAR

Er wacht je een warm en vriendelijk welkom door de vertegenwoordiger van Indian Rides die u begeleid naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht naar Ahmedabad. Van daaruit wordt u begeleid naar Bhav Nagar.

Je verblijfplaats voor vanavond is geen hotel maar een paleis: het Nilambagh-paleis, een majestueus pand dat nog steeds de thuisbasis is van de koninklijke familie van Bhavnagar. Het Heritage Hotel ligt te midden van weelderige groene tuinen en weerspiegelt een mix van koloniale en Indiase bouwstijlen, waarbij de ingewikkelde ontwerpen, ruime binnenplaatsen en elegante interieurs voor een betoverende sfeer zorgen. Kom tot rust en ontspan in alle comfort.

Geniet van een weelderige diner te midden van de schitterende grandeur van het koninklijke paleis.

D3 BHAVNAGAR – VELAVADAR - BHAVNAGAR

Vandaag is het begin van uw volledig begeleide motorreis `door Gujarat. Voordat we beginnen met een boeiende reis door Gujarat op de motorfiets, zullen we ons eerst onderdompelen in een uitgebreide briefing, waar essentiële veiligheidsmaatregelen, toeraanpak en wegomstandigheden zorgvuldig zullen worden behandeld.

Ontmoet het team van Indian Rides, uw reispartners tijdens uw motortocht in Gujarat. De eigenaar van Indian Rides, de heer Naren zelf, zal u de route en alle details van de tour laten weten. Hij zal samen met zijn ondersteunende team uw constante begeleider zijn tijdens de komende motortour door West-India.
Dit is het moment waar u reikhalzend naar uitkeek: de mogelijkheid om uw eigen Royal Enfield, een symbool van kracht en betrouwbaarheid, zelf uit te kiezen voor deze spannende expeditie in India. Maak uzelf vertrouwd met de startprocedures, bedieningselementen en het meesterlijke rijgedrag van de fiets, waardoor u een vertrouwde band opbouwt met het door u gekozen ros, aangezien het uw vertrouwde metgezel zal zijn tijdens deze roadtrip door Gujarat op de motorfiets.

Met een vleugje zwier begint de reis met het uitvlaggen en een rit naar het Velavdar Sanctuary, bekend om zijn inspanningen voor natuurbehoud en het beschermen van de bedreigde Blackbuck-soort. Het reservaat beslaat een oppervlakte van ongeveer 34 vierkante kilometer en bestaat voornamelijk uit grasland- en savannehabitats. Maak je klaar voor een open jeepsafari en verken schitterende paden om de belangrijkste bezienswaardigheden van het reservaat te zien: zwarte bokken, wilde dieren, waaronder jakhalzen, vossen en de met uitsterven bedreigde Indiase wolven.

Talrijke gehuchten die behoren tot de Bhils, Rathwas, Bhilalas en andere stammen liggen dicht bij Bhavnagar. De stamleden zijn te zien in levendige kleding en opvallende sieraden. De traditionele architectuur, manier van leven en handwerk van elke inheemse bevolking worden onthuld tijdens een rondleiding door de dorpen van Gujarat. Indien toegestaan, kunt u 's avonds een ritje maken om een stam bezoek te brengen om meer inzicht te krijgen in de traditionele architectuur, levensstijl en handwerk van elke inheemse gemeenschap.

D4 BHAVNAGAR - GOPNATH

Vandaag bereidt u zich na een stevig ontbijt voor op een nieuwe opwindende dag tijdens de Royal Enfield motorvakantie door West-India.
Onderweg bezoeken we werelds grootste scheepssloperij in Alang, waar je (vreemd genoeg) ook gemakkelijk antiek, vintage items en levendig handwerk uit India kunt bemachtigen.

D5 GOPNATH - PALITANA

Vandaag gaat de reis tijdens de Royal Enfield motorvakantietocht door West-India, naar de heilige stad Palitanat, ook bekend als 'De Stad van de Tempels', en een gerespecteerde pelgrimsbestemming voor Jains. Je avontuurlijke motorreis door West-India belooft adembenemende vergezichten en pittoreske dorpjes.

Hervat de rit naar een van de heiligste pelgrimsoorden van het jaïnisme, Palitana, dat fascineert met zijn betoverende heuvel versierd met prachtige tempels, een bewijs van meer dan 900 jaar geschiedenis.

Zoek vanavond onderkomen in het Vijay Vilas Palace, een betoverend erfgoed van een koninklijke familie, doordrenkt van fascinerende verhalen uit het verleden, waar u wordt getrakteerd op een adembenemend uitzicht op de Shatrunjaya-heuvel en de nabijgelegen Palitana-tempels.

Terwijl de avond valt, maak je een ontspannen wandeling door het dorp, waarbij je jezelf onderdompelt in de rijke cultuur en jarenlange tradities van de lokale bevolking, een ervaring die een onuitwisbare indruk op je hart zal achterlaten.

Palitana gaat er prat op de enige berg ter wereld te zijn die is versierd met meer dan 900 historische tempels. Dit opmerkelijke cluster van tempels heeft, samen met de gerespecteerde Shatrunjaya-heuvel, een ongeëvenaarde betekenis als de meest heilige pelgrimsoord (tirtha) voor de Jain-gemeenschap.

Majestueus bovenop de heuvel staat de gewaardeerde Shri Adishwara-tempel, gewijd aan de eerste Tirthankara, Shri Adishwara. Bereid je voor om betoverd te worden door de fascinerende structuur versierd met ingewikkelde gravures en prachtige architectonische motieven die boekdelen spreken over de genialiteit van de ambachtslieden.

Dompel jezelf onder in de spirituele uitstraling van Palitana terwijl je het tempelcomplex verkent en wees getuige van de toewijding van talloze pelgrims.

D6 PALITANA – SASAN GIR

Ga op een betoverende en off-the-beaten motorreis in West-India naar Sasan Gir, waarbij je ruige bergkammen en golvende heuvels doorkruist die zich in al hun grandeur onthullen. Te midden van dit schilderachtige landschap wordt je onweerstaanbaar meegezogen in de groene omhelzing van dikke, fluweelzachte bossen die een schat aan wilde dieren herbergen.

Het Gir National Park breidt zijn majesteit uit over een uitgestrekt gebied van 1410,30 vierkante kilometer en fungeert als een toevluchtsoord voor de illustere ‘Aziatische leeuw’ (Panthera leo persica), een soort die op de rand van uitsterven balanceert, maar nog beschutting vindt in dit natuurlijke domein. 

Trek u later terug in een weelderig natuurresort en breng de avond ontspannen door in deze ongelooflijke accommodatie. Voel u omringd door de ongetemde wildernis terwijl u heerlijk uitrust in het natuurresort in Sasan. Geniet van de culinaire hoogstandjes, een verrukkelijk diner met meerdere keukens, een perfecte afsluiting van een dag vol verwondering en ontdekking.

3 uur

 • 3 uur

D7 SASAN GIR - GONDAL

Vandaag is de dag om de adrenalinestoot te voelen tijdens de opwindende Wildlife Tour door India op een motorfiets, terwijl de spanning op je wacht in het hart van Gir National Park. Sluit je aan bij een game-rit in een open safari jeep, vroeg in de ochtend, terwijl je het reservaat binnengaat, op een zoektocht om de prachtige Aziatische leeuwen tegen te komen.

Midden in het Gir-woud van Gujarat ligt het enige leefgebied voor leeuwen buiten Afrika, waar ongeveer 600 van deze vorstelijke dieren wonen. Gir-bossen bieden een uniek toevluchtsoord voor diverse dieren in het wild. Naast de majestueuze leeuwen kun je de ongrijpbare luipaard, de pittige hyena, het sierlijke Chital (hert), het gevlekte hert, de majestueuze Sambar, de behendige blauwe stier, de fascinerende Chaushinga, de vlotvoetige Chinkara en het stoere wilde zwijn tegenkomen. Het park beschikt ook over een schat aan vogels, met meer dan 300 vogelsoorten die u zullen betoveren. Bereid u voor om geboeid te raken terwijl u een groot aantal zoogdieren, reptielen, vogels en insecten observeert en fotografeert, allemaal te midden van een rijk tapijt van flora en fauna.

Je laat de wildernis van Sasan Gir achter je en omarmt de vrijheid van de open snelweg met nog een opwindende avontuurlijke motorreis in India naar Gondal., een prinselijke staat van Kathiawar Agency in Brits-Indië.

Je verblijfplaats voor vanavond is Riverside Palace, een van de beste erfgoedeigendommen in Gujarat, waar je de smaak van koninklijke pracht zult proeven. Het Riverside Palace is een herenhuis in Europese stijl, gebouwd in 1885 als residentie van de Prins van Gondal. Het paleis wordt omringt door de tuinen naast de rivier van de stad. U kunt door het park en naar de rivier wandelen om vogels te spotten.

Bezoek 's avonds het Orchard Palace, een privébosreservaat met stoeiende herten, een verscheidenheid aan vogels, pauwen en pauwinnen die de tuin en boomgaarden met linde-, chikoo- en mangoboomgaarden bewonen, wat bijdraagt aan de serene schoonheid van de plek.

De stad Gondal werd generaties lang geregeerd door een familie van autoliefhebbers wiens koninklijke passie resulteerde in een uitstekende collectie The Royal Vintage en Classic Cars die nu deel uitmaken van het museum in het paleisgebouw.

D8 GONDAL - WANKANER

Na een heerlijk ontbijt bereidt u zich voor op een spannend stuk van de Gujarat Motorbike Tour terwijl we onze zinnen zetten op de charmante bestemming Wankaner, een andere prinselijke staat in India, ook doordrenkt van geschiedenis.

Als we Wankaner naderen komt de naam, die 'rivierbocht' betekent in Gujarati, tot leven door de pittoreske ligging aan de serene Machchhu-rivier. Onze eerste stop is het prachtige Ranjit Vilas Palace, gelegen te midden van prachtige heuvels. Dit architecturale meesterwerk biedt een mix van Mughal-, gotische, Nederlandse en Victoriaanse stijlen, waardoor het een echte schat is om te ontdekken.

De accommodatie voor vanavond is de Royal Oasis, een uitzonderlijke ervaring met prachtige art-deco-interieurs. Dit luxe hotel ligt aan de oevers van de Machchhu-rivier en weerspiegelt de Europese architectonische inspiraties. Vogelaars en natuurliefhebbers zullen geboeid zijn door de overvloed aan vogelsoorten en dieren in het wild, zoals stekelvarkens, civetkatten en blauwe stieren, die gedijen in de aangrenzende citroenboomgaarden.

Terwijl de zon ondergaat, kunt u een ontspannen wandeling maken door het dorp, wat een unieke gelegenheid biedt om in contact te komen met de vriendelijke lokale bevolking en u te verdiepen in de archeologische wonderen van het gebied. Wankaner belooft een unieke ontmoeting met zijn rijke erfgoed en de schoonheid van de natuur, waardoor herinneringen ontstaan om voor altijd te koesteren.

D9 WANKANER - MULI

Na een stevig ontbijt gaat onze Gujrat Motorcycle Expeditie verder op het iconische Royal Enfield richting de betoverende bestemming Muli, een klein dorpje dat heel mooi is en nog steeds zijn charme, verbazingwekkend paleis, oude tempel en veel vrede en sereniteit behoudt.

D10 MULI- BAJANA

Na een stevig ontbijt gaat onze Gujrat Motorcycle Expedition verder op het iconische Royal Enfield richting de betoverende bestemming Bajana. Gelegen aan de zuidelijke oever van de Little Rann of Kutch, staat Bajana bekend om zijn Royal Safari-kampen die een boeiende ervaring bieden in de unieke terrein van de witte zoutwoestijn. De Kleine Rann of Kutch is het uitgestrekte reservaat van India, waar het betoverende landschap schilderachtige uitzichten biedt en je misschien de zeldzame soort 'Indian Wild Ass' kunt spotten.

Uw heerlijke accommodatie is het Royal Safari Camp voor de komende twee nachten. Spring op je motor en ga naar de nabijgelegen dorpen om getuige te zijn van de boeiende levensstijl van lokale stammen zoals Rabari, Koli en Bajania, die trots hun rijke erfgoed behouden. Sta versteld van de levendige kleding van de lokale bevolking, versierd met kleurrijke borduurmotieven en zilvergeoxideerde sieraden.

Geniet nog meer van je verblijf door een bezoek te brengen aan de stamdorpen Rabari en Bhairwad, bekend om hun uitzonderlijke borduurwerk en zijdeweefkunst. Met name de Dangasia-gemeenschap in Bajana beoefent het unieke Tangalia-handwerk, waardoor zij de enige dragers van deze weeftechniek zijn.

Dompel jezelf onder in de charme van deze traditionele gemeenschappen en omarm de essentie van Bajana's culturele diversiteit. Het Royal Safari Camp biedt een onvergetelijke gelegenheid om deze opmerkelijke regio te verkennen en herinneringen te creëren die voor altijd bij je zullen blijven tijdens je motorreis naar Rann of Kutch.

D11 BAJANA - DANTA

Begin uw dag met een heerlijk ontbijt, terwijl we ons voorbereiden op een nieuwe spannende etappe van een avontuurlijke motortocht door West-India. De bestemming van vandaag is een andere prinselijke staat, geregeerd door de Parmars, waar geschiedenis en natuurlijke schoonheid samenkomen: Danta

Maak je klaar om over pittoreske plattelandswegen te rijden, langs schilderachtige dorpjes die adembenemende vergezichten bieden op de majestueuze Aravalli-bergketens. De schilderachtige route maakt deze rit tot een onvergetelijke ervaring.

Je verblijfplaats voor vanavond is de Bhavani Villa, een villa in koloniale stijl bovenop een heuvel, omgeven door het weelderige groen van de Aravalli-bergketens. Deze bergen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook de thuisbasis van twee oude stammen, de Bhils en de Garasiyas, wat bijdraagt aan de culturele rijkdom van de regio. Met een warm en genereus gastvrij verblijf en een betoverend uitzicht op Danta en de Aravallis is het een paradijs voor natuurliefhebbers.

's Avonds kunt u van uw vrije tijd genieten en meer van de nabijgelegen gebieden ontdekken. U kunt een avondwandeling maken in de jungle en genieten van de flora en fauna, of wandelen is ook mogelijk om te genieten van het schilderachtige uitzicht op de weelderige groene omgeving.

D12 DANTA - RANAKPUR

Vandaag na het ontbijt gaat u op pad van Danta naar Ranakpur. Wanneer u de weelderige omgeving van Danta verlaat, slingert uw motorfiets door fascinerende plattelandswegen en onthult een glimp van het plattelandsleven en de natuurlijke schoonheid die deze regio definieert. De Aravalli-bergketens zullen je vergezellen en een majestueuze achtergrond vormen voor je rit. De weg die voor je ligt leidt naar Ranakpur.

Ranakpur wordt 'Een spirituele oase in Aravalli' genoemd, omdat Ranakpur, ondergedompeld in de levendige cultuur met een groot aantal betoverende schoonheid, een van de belangrijkste pelgrimsoorden is voor aanhangers van het jaïnisme, een bestemming die beroemd is om zijn prachtige marmeren tempels en pittoreske landschappen.

Inchecken in je hotel. Het omliggende landschap van Ranakpur is 's avonds zo betoverend. Je kunt een ontspannen wandeling maken of gewoon in ontspannen, de avond biedt hier een onderbreking van de drukte van het dagelijkse leven.

D13 RANAKPUR

Vandaag kunt u uw energie opdoen met een stevig ontbijt en u vervolgens voorbereiden op een opwindende jeepsafari. Tijdens de luipaardsafari en wildlife-tour naar Ranakpur waagt u zich in het hart van de Aravalli-bergketens, die een natuurlijke habitat bieden voor deze ongrijpbare roofdieren. De safari neemt je mee door ruig terrein, dichte bossen en rotsachtige landschappen en biedt een kijkje in de levens van deze majestueuze dieren in hun natuurlijke habitat.

Naast de luipaarden biedt de safari ook de kans om andere diersoorten die in de regio wonen te observeren. Van verschillende vogelsoorten tot kleinere zoogdieren: het Aravalli-ecosysteem wemelt van het leven, waardoor een rijk tapijt van biodiversiteit ontstaat.

Verken 's avonds de indrukwekkende Jain-tempel, gewijd aan Tirthankaras, die de belichaming is van de architecturale schittering van het Jain-kunstenaarschap en de beeldhouwkunst. Het spel van licht en schaduw benadrukt het delicate vakmanschap dat elk hoekje van deze architecturale wonderen siert, en toont een naadloze mix van geloof en kunstenaarschap.

D14 RANAKPUR - UDAIPAUR

Vandaag na het ontbijt stapt u op uw Enfield en vertrekt u voor een Southern Rajasthan Tour op de motorfiets richting Udaipur. De reis voert je over kronkelige routes door het eeuwenoude ruige Aravalli-gebergte. De weg biedt een boeiende blik op het bergachtige landschap en de rustgevende melodieën van kabbelende beekjes. Tijdens de rit kom je een mix van steile en middelzware hellingen tegen, evenals uitdagende stukken die je avontuurlijke geest voortdurend op de proef stellen.

Pauzeer voor een rustgevende pauze in een rustig restaurant, waar u kunt genieten van een lunch te midden van een betoverend panorama van bergketens en rotsachtig terrein. Vervolg je motorreis in Rajasthan, naar het 'Venetië van het Oosten' - Udaipur, een romantische stad, en de historische hoofdstad van Mewar, ook wel de 'Stad van de Meren' genoemd vanwege zijn verfijnde merensysteem, met zeven meren rondom de stad. ‘De witte stad’ van India staat bekend om zijn traditionele beurzen en festivals, historische forten en paleizen, galerijen en tuinen, architectonische tempels en musea.

Geniet 's avonds van een romantische boottocht op het prachtige Pichola-meer, waar het iconische Lake Palace zweeft op het Pichola-meer.

D15 UDAIPUR - DELHI

Vandaag na het ontbijt zorgt onze vertegenwoordiger voor een vlotte transfer naar de luchthaven van Udaipur. Bereid u voor op uw vlucht terug naar Delhi

Denk bij het afscheid aan, dat uw reistas niet alleen gevuld is met bezittingen, maar ook met nieuwe dierbare herinneringen aan de Offbeat Motorcycle Tour in India, die u altijd bij zullen blijven.

D16 Vertrek Delhi

Vertrek volgens jou vluchtschema.

Veilige reis en snel tot ziens!

Gegarandeerd vertrek
vanaf 2 motoren
Data Rijder Passagier Festival
Vertrek
Aantal boekingen
2024
16-12-2024
29-12-2024
2985 € 2595 € --- Boek nu
2025
16-01-2025
29-01-2025
2985 € 2595 € --- Boek nu
Met je vrienden

REIZEN MET JE EIGEN VRIENDENGROEP OP DEZE ROUTE, OP EEN DATUM
NAAR KEUZE, VANAF 8 PERSONEN… NEEM CONTACT OP

Prijs is Inkl.:

 • Prijzen zijn per persoon, en gebaseerd op basis van 2 personen per DBL / Twin kamer - met ontbijt.
 • Motorfiets Royal Enfield 500 CC met monteur.
 • Inclusief onbeperkte kilometers en brandstof.
 • Engelssprekende gids op de motorfiets.
 • Bijstandsvoertuig met chauffeur voor uw bagage.
 • Hotels - Belastingen.
 • Dienst van lokale gidsen bij monumenten.
 • Alle binnenlandse transporten.
 • 24 * 7 Assistentie door team INDIAN RIDES.
 • WA Verzekering

Prijs is Excl.:

 • Internationale vlucht.
 • lunch en diner.
 • Visumkosten.
 • Persoonlijke uitgaven - Dranken en alle persoonlijke uitgaven.
 • Tips (geen verplichting).
 • Toegangsprijzen met betrekking tot camera's / videosites
 • Repatriëringsverzekering
 • Motoruitrusting en persoonlijke uitrusting

REVIEWS

Onze tevreden klanten

Uitstekend
0.0 Gebaseerd op 0 beoordelingen
analytics-graph-bar