Royal Enfield, een ervaring

Royal Enfield, een ervaring

Wij hechten waarde aan uw en onze veiligheid!
Daarom rijden we op onze eigen motoren, welke door ons zeer ervaren team van monteurs worden onderhouden in onze eigen goed uitgeruste werkplaats. Onze motoren zijn maximaal 4 jaar oud.

ROYAL ENFIELD BULLET 500cc

Wat begon in 1932 biedt nog steeds puur rijplezier voor de huidige generatie motorrijders. De Bullet, het paradepaardje van Royal Enfield, is in de geschiedenis van het bedrijf de langstlopende productie motor en langstlopend op de markt. De unieke, met de hand beschilderde brandstoftank, de kenmerkende geluid, het eenvoudige ontwerp en de duurzame constructie maken van de Bullet een levende legende op twee wielen.

Beheers de weg, waar je ook gaat met de Bullet. Het kenmerkende geluid draagt ​​bij aan de imposante uitstraling van de motorfiets.

ROYAL ENFIELD HIMALAYAN 410cc

De Royal Enfield Himalayan 410 is geschikt voor elk terrein. Of dat nou het vlakke asfalt is of het ruige bergterrein, de Royal Enfield Himalayan kan het allemaal aan. Door zijn lage zit en perfect uitgemeten voetsteunen en stuur biedt de Himalayan zijn rijder of berijdster een comfortabele rijpositie. Om eenvoudig door elk terrein te manoeuvreren beschikt de luchtgekoelde 1-cylinder over een sterk koppel.

Zij vonden het leuk...

JOSEPH S 18/09/2019

Forten en paleizen op Royal Enfield

What a "Magical Mystery Tour" ! a great experience.........One of the most amazing trips of my life. Everything was perfect Your professionalism and cool , the staff , the bikes ,the hotels and the itinerary chosen. Really off the beaten track, and still able to go where so few tourists have passed

Harm Boers 07/07/2018

Verover de Himalaya op Royal Enfield

Opzoek naar dat gevoel van 'klein mannetje in de majestueuze bergen'. Nou dat is gelukt !!  Wat een geweldige ervaring door de Himalaya met Indian Rides.  De reis was super georganiseerd, goede hotels en perfect begeleid door Narendra en Ram

Han Wilms 18/06/2018

Forten en paleizen op Royal Enfield

Overweldigend was deze trip in vele opzichten, natuur, beleving, ontmoeting, ontdekken. Eigenlijk door toeval bij Indian Rides terecht gekomen, en terugkijkend geen moment spijt van. Reisde samen met mn maat, en we hebben met de internationale groep 2 geweldige weken gehad. Overwegen nu al de Himalaya tour :-)

Peter ten Voorde 12/09/2018

De kruidenroute op Royal Enfield

Met een vriend geboekt bij Indian Rides .... TOP. We kregen voorafgaande alle hulp en antwoorden van Gopika, de vrouw van Narendra. Narendra die ons persoonlijk gedurende de tour begeleide gaf dagelijks een briefing en dan gaan, gas er op. Ook dank aan het service team ... niets was hun teveel om het ons naar de zin te maken. Geweldige kerels.

John Hendriks 11/04/2019

Forten en paleizen op Royal Enfield

Zeer goed georganiseerde route met indrukwekkende overnachtingen in forten en paleizen. Mijn 2 kamer appartement viel nadien tegen:-)  Overweeg zeker nog een reis met Indian Rides

Sjaak Hammers 06/10/2019

De kruidenroute op Royal Enfield

In 1 woord GEWELDIG. Grote dank aan het hele team, dit vergeet ik nooit meer.

Peter de Vries 05/08/2019

Verover de Himalaya op Royal Enfield

Kan er kort over zijn .... gewoon boeken! Wat een geweldige ervaring, ondanks 2 dagen met regen.

Han Geritzen 09/01/2018

Forten en paleizen op Royal Enfield

Om niet snel te vergeten ...

Sandra Nijhuis 06/04/2018

Forten en paleizen op Royal Enfield

.... als bijrijder !?

Peter Frederiks 14/05/2019

Forten en paleizen op Royal Enfield

Een geweldige reis door de Spite vallei. Hoogstwaarschijnlijk nog eens boeken bij deze club.

Peter Elschot 12/07/2018

Verover de Himalaya op Royal Enfield

Al was het soms best fris (midden juni op 4000+ meter), het was een geweldige rit met Narendra en team.  Meters sneeuw en smalle wegen vrijgemaakt … wat een ervaring. 

Derek Hermes 20/07/2019

Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Spiti tour with Indian Rides = 5 stars

Harald Schreuder 20/01/2019

De kruidenroute op Royal Enfield

Dank je wel Shakti voor de trip door Zuid India

Petra Schreuder 20/05/2019

De kruidenroute op Royal Enfield

Wat een fijne ervaring hebben wij mogen hebben met Indian Rides tijdens hun tour door Zuid India. Alles was zeer goed geregeld en geen vraag was teveel, alles werd voor ons gedaan. Top kerel was onze guide Shakti, mede eigenaar van Indian Rides, maar ook zijn team en niet te vergeten backoffice door Gopika. 

Sjaak A 20/07/2018

Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Sjaak goes Spiti ... wat een geweldige ervaring en vrienden voor het leven gekregen. Geweldige gast die Narendra, kent iedereen (of kent iedereen hem?), mega bak met ervaring, de rust zelfe, altijd een oplossing paraat en geen pad is hem te gek.  Samen de ruige Spiti vallei bezocht.

Freek van Tol 16/06/2019

In het spoor van de tijger per motor

Hoogetpunt van onze reis was de safari om tijgers te spotten … en geluk was aan onze zijde al was het in de verte. Zo'n mega mooie ervaring om de tijger in zijn eigen omgeving in het wild te kunnen zien.

Freek ten Tije 18/04/2019

In het spoor van de tijger per motor

De verwachtingen waren vooraf hoog. Ik had meerdere keren vooraf contact met Gopika van Indian Rides en mijn verwachtingen werden naar aanleiding van de antwoorden steeds groter.

Carla van der Boom 20/04/2018

DIWALI "Festival van licht"

Dewali met de familie van Indian Rides, voelt als een warme deken !!

Simon Loos 19/05/2019

DIWALI "Festival van licht"

Als je even echt tot rust wilt komen .... een rondreis ++ met Indian Rides

Cody Haydar 17/09/2019

Holi «Festival van kleuren»

Samen Holi gevierd met Indiaase familie ...

Accreditaties & Verenigingen

analytics-graph-bar