Indiase Himalaya-tour op Royal Enfield

Himalaya

De machtige Himalaya is de kroon van het Indiase subcontinent en scheidt de vlakte van India van het Tibetaanse plateau. De volledig begeleide motortour naar de Indiase Himalaya laat je de hoogste bergketens van de wereld verkennen, stijgend van de Shivalik-bergketens naar hoger gelegen toppen in het midden van de Himalaya massief en verder naar de Trans-Himalaya-vlakte van Tibet.
Neem het minder verkende route met een Motorcycle Tour naar de Gateway of Tibet en ontdek de schatkamer van onontgonnen bestemmingen van de Trans-Himalaya op Royal Enfield, waar rust, natuurlijke schoonheid, en spiritualiteit op je wachten.
Midden in de Himalaya ligt de regio Ladakh, kies een avontuurlijke tour naar Leh en Ladakh, een rustieke en hemels mooie reisbestemming, zittend aan de bovenste Indus-rivier. Rijd per motor buiten de gebaande paden naar bestemmingen in Ladakh, via de schaarse wegen naar het Tibetaanse plateau, waar niet zelden de hoogtes meer dan 4.500 meter bedragen tijdens de motortocht naar de hoogste passen ter wereld. Begin aan een motortocht naar de Spiti-vallei, waar je door enkele van de meest mysterieuze valleien van Himachal kunt reizen.

Lees verder
Bestemmingen
Himalaya

Overwin de Himalaya op een Royal Enfield

  1 Reis beoordelingen

Een soulvolle en zalige tour naar Ladakh op de motorfiets voor zowel degenen die op zoek zijn naar eenzaamheid als voor liefhebbers van motoravontuur. Rijden tijdens deze reis naar de Himalaya, is rijden door het oude rijk van zijderoutes, boeddhistische kloosters en ontdekken van contrasten van karmozijnrood (kleding van kleine monniken) tegen de achtergrond van ivoorwitte bergen, waarbij je motor een intiemere verbinding smeed met de mensen van de Himalaya. en de plekken waar je langs komt.
Voel de kou in je rug terwijl je de hoogste bergpassen ter wereld oversteekt op je Royal Enfield.

14 dagen
1500Km
Juni - September
Rijder 2885€ Passagier 2495€
Himalaya

Trans-Himalaya op Royal Enfield

Een droommotortocht naar de Trans-Himalaya die je hart altijd al wilde nastreven. Deze vakantiereis naar Leh Ladakh op Royal Enfield helpt je om te ontspannen en te relaen midden in de natuur. Ervaar de ongerepte azuurblauwe meren, de natuurlijke schoonheid, het koude woestijnlandschap, de vredige vallei en de hoge bergpas van Zaskar en dorpjes aan de rivier in Nubra, die de ongelooflijke schoonheid van deze plek kenmerken. Het land met bergen die omhelzen en oude kloosters die zowel religieuze als culturele betekenis hebben.

15 dagen
1475 Kms
Augustus - September
Rijder 2995€ Passagier 2495€
Himalaya

Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

  2 Reis beoordelingen

Een motorrit door het Koninkrijk der Magie om de onontgonnen en ongebruikelijke bestemmingen in de Trans-Himalaya-regio van India, de Spiti-vallei, te verkennen. Test je enthousiasme en uithoudingsvermogen terwijl je door hooggelegen koud woestijngebied, maanachtige landschappen, langs gletsjermeren en over hoge bergpassen naar de laatste Indiase dorpen in het Indo-Tibetaanse grensgebied rijdt. Zomertour naar de Spiti-vallei laat je rijden over de meest uitdagende wegen die leiden door de groene heuvels van de binnenlanden tussen Ladakh en Tibet, een land dat rijk is aan boeddhistisch-Tibetaanse cultuur en dat de grootste en oudste kloosters bezit met veel religieuze en culturele betekenis.

14 dagen
860 Kms
Juni - September
Rijder 2895€ Passagier 2595€
analytics-graph-bar