Indiase Himalaya-tour op Royal Enfield

Himalaya

De machtige Himalaya is de kroon van het Indiase subcontinent en scheidt de vlakte van India van het Tibetaanse plateau. De volledig begeleide motortour naar de Indiase Himalaya laat je de hoogste bergketens van de wereld verkennen, stijgend van de Shivalik-bergketens naar hoger gelegen toppen in het midden van de Himalaya massief en verder naar de Trans-Himalaya-vlakte van Tibet.
Neem het minder verkende route met een Motorcycle Tour naar de Gateway of Tibet en ontdek de schatkamer van onontgonnen bestemmingen van de Trans-Himalaya op Royal Enfield, waar rust, natuurlijke schoonheid, en spiritualiteit op je wachten.
Midden in de Himalaya ligt de regio Ladakh, kies een avontuurlijke tour naar Leh en Ladakh, een rustieke en hemels mooie reisbestemming, zittend aan de bovenste Indus-rivier. Rijd per motor buiten de gebaande paden naar bestemmingen in Ladakh, via de schaarse wegen naar het Tibetaanse plateau, waar niet zelden de hoogtes meer dan 4.500 meter bedragen tijdens de motortocht naar de hoogste passen ter wereld. Begin aan een motortocht naar de Spiti-vallei, waar je door enkele van de meest mysterieuze valleien van Himachal kunt reizen.

Lees verder
Bestemmingen
Himalaya

Verover de Himalaya op Royal Enfield

  3 Reis beoordelingen
15 dagen
1400 kms
Juni - September
Rijder 2685€ Passagier 2385€
Himalaya

Dak van de wereld - Land van de monniken

Een soulvolle en gelukzalige tour naar Ladakh op de motor, voor degenen die op zoek zijn naar rust en eenzaamheid maar ook liefhebber van motoravonturen. Motorrijden op deze reis door de Himalaya is rijden door het rijk van de oude zijderoute, boeddhistische kloosters en contrast van karmozijnrood (kleding van kleine monniken) tegen de achtergrond van ivoorwitte bergen, en waar je met je motor een nog intieme band legd met de locale bevolking op de plekken waar je langskomt.
Voel de rillingen in je ruggegraat als je de hoogste bergpassen ter wereld oversteekt op je Royal Enfield.

12 dagen
1230 kms
Juni - September
Rijder 2895€ Passagier 2595€
Himalaya

Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

  2 Reis beoordelingen

Een motorrit door het Koninkrijk der Magie om de onontgonnen en ongebruikelijke bestemmingen in de Trans-Himalaya-regio van India, de Spiti-vallei, te verkennen. Test je enthousiasme en uithoudingsvermogen terwijl je door hooggelegen koud woestijngebied, maanachtige landschappen, langs gletsjermeren en over hoge bergpassen naar de laatste Indiase dorpen in het Indo-Tibetaanse grensgebied rijdt. Zomertour naar de Spiti-vallei laat je rijden over de meest uitdagende wegen die leiden door de groene heuvels van de binnenlanden tussen Ladakh en Tibet, een land dat rijk is aan boeddhistisch-Tibetaanse cultuur en dat de grootste en oudste kloosters bezit met veel religieuze en culturele betekenis.

12 dagen
860 Kms
Juni - September
Rijder 2785€ Passagier 2485€
analytics-graph-bar