Een echt motor avontuur in Zuid-India

Zuid India

Stuur af op een motortour op een Royal Enfield over het Zuid-Indiase schiereiland. Het omgekeerde driehoekige hoogland wordt begrensd door de Golf van Bengalen in het oosten, de Arabische Zee in het westen en de Indische Oceaan in het zuiden. De klassieke motor roadtrip naar Zuid-India laat je de pure vrijheid ervaren terwijl je op de kronkelende wegen door tropische landschappen van Zuid-India rijdt.

Begin aan een roadtrip met de motor naar Kerala, "Gods eigen land" of duik in de spirituele goddelijkheid van Tamil Nadu. Berijd je Royal Enfield langs de kustwegen met uitzicht op de grote uitgestrekte oceaan of door de bochtige heuvelwegen die slingeren door de theeplantages of door de loofbossen van de ghats. De off-road motortour naar India maakt je enthousiast door de uitdagende terreinen. Het ontdekken van de rijke koloniale geschiedenis in boeiende steden, ontsnappen aan de drukte op het schilderachtige platteland, het verkennen van ongerepte tempels en zeilen op een woonboot in de rustige binnenwateren van Kerala zijn enkele van de hoogtepunten van de volledig begeleide motorreis naar Zuid-India.

Lees verder
Bestemmingen
Zuid India

De kruidenroute op Royal Enfield

  7 Reis beoordelingen

Een gemakkelijke motortour door Zuid India met de geneugten van zon, zand en zee.
Een tour waarbij je het hele schiereiland van India op een motor kunt verkennen, waarbij je tropische landschappen van Zuid-India doorkruisd - culturele rijkdom en gezegend door de rijkdom van moeder natuur ontdekt. Reis van kust naar kust op een motorfiets, van Tamil Nadu naar Kerala. De kruiden route door India op een motorfiets, waarbij je de harmonie van cultuur en beschavingen ontdekt, van Frans tot Portugees.

14 dagen
1200 kms
oktober - maart
Rijder 2895 € Passagier 2595 €
analytics-graph-bar