jaar succesvol
in de markt

Reizen met gepassioneerde
lokale bikers

Kleine groepen
2 tot 8 motoren

HOOFDPUNTEN

Rijder 2895€ Passagier 2495€
AFSTAND 1900 kms
BENODIGDE ERVARING Gemiddeld
BEST REISTIJD Okt. - Nov.
DUUR 16 dagen

Een motoravontuur ondergedompeld in het licht van Diwali

Ervaar het gedonder van je Royal Enfield op de wegen van het landelijke Rajasthan voor een ‘Out of Ordinary Motorcycle Ride Experience’ in Rajasthan incombinatie met de vrolijkheid en festivalviering van Diwali, samen met de familie van het Indian Rides eigenaar Narendra, die ook gepassioneerd de rest van de tour zelf zal begeleiden.

Vier het Festival of Lights- Diwali – geniet tijdens deze reis van de verhalen van Lord Rama over de overwinning van het goede op het kwade. Deepavali is een van de belangrijkste hindoeïstische festivals en wordt gevierd over een periode van 5 dagen waarin heel India overgaat in een land van ontelbare lampen.

Waarom kiezen voor een "Motor Road Trip door India tijdens DIWALI "A Festival Of Lights"??

 • Verken de cultuur en rijke diversiteit van India tijdens Diwali.
 • Rijd over de mooie wegen van Rajasthan die je tot diep in het hart van het land brengen.
 • Deel beproevingen en ervaringen met een geweldige groep gelijkgestemde en met uitstekende back-up van het Indian Rides Team.
 • Wij zijn een team van lokale, gepassioneerde rijders … wie kan je beter het land laten zien?

Rajasthan zal u verrassen met zijn tradities, zijn idyllische woestijnlandschap en ruige bergketens tijdens uw Royal Enfield Motorcycle Tour naar India.
Kijk hoe de etnische dorpelingen de lucht vullen met hun tradities en kleurrijke outfits terwijl ze zwaaien en glimlachen als we passeren.
Rijd over de eindeloos lijkende wegen richting de wolken aan de horizon, opzoek naar het volgende verbazingwekkende landschap 

Hoogtepunten van de tour:
 

 • Ervaar India in al zijn rauwheid vanaf het zadel van je Royal Enfield-motor.
 • Verken de culturele levendigheid van Rajasthan terwijl je de onontgonnen dorpen van Rajasthan verkent en interactie hebt met de lokale bewoners.
 • Vier het festival Diwali met een Indiase Rajasthani-familie van Indian Rides.
 • Bewonder de prachtige structuur en fresco's van Mandawa.
 • Vang een glimp op van UNESCO-werelderfgoedlocaties in Noord-India en de kleurrijke steden Rajasthan-Jaipur, Bikaner, Jodhpur, Udaipur en Jaisalmer.
 • Krijg een fascinerend inzicht in de tribale gemeenschappen van Rajasthan in de dorpen Chandelao en Pokhran.

Waardeer de schoonheid van The Taj Mahal - "de belichaming van pure liefde".

Ontdek de gastvrijheid tijdens je verblijf in eeuwenoude kastelen, haveli's en paleizen.

De geschiedenis van Diwali - "The Festival of Lights" gaat terug tot het oude India, toen Lord Rama samen met Sita en Laxman op deze speciale dag werd verwelkomd in het koninkrijk van Ayodhya, na 14 jaar ballingschap, met rijen van diyas, verlicht door het hele koninkrijk.

Het festival herdenkt de overwinning van kennis op onwetendheid.

Met Indian Rides kun je deel uitmaken van de viering van het Diwali-festival samen met hun families. Tijdens de nacht van Diwali gaat iedereen gekleed in nieuwe kleren en bidt hij tot Lakshmi, de godin van rijkdom en Ganesha, de olifantengod die geluk en wijsheid vertegenwoordigt. Ontsteek olielampen, maak rangoli, knal wat vuurwerk en verwen je smaakpapillen in speciaal vervaardigde Diwali-menu's door de familie.

Kom, kleed jezelf in nieuwe en heldere kleding om deel uit te maken van de eindeloze euforie en eeuwige rijkdom op het evenement van Diwali met Indian Rides!

“Happy Divali!”

Minder info

D1 Delhi - Mandawa

Een hartelijke verwelkoming door de vertegenwoordiger van Indian Rides op Delhi International Airport. 
Stap in je privé bus om naar het land van culturele feesten en festivals te rijden - Rajasthan. 
De eerste bestemming in deze gigantische staat zal Mandawa zijn, ook wel de "Open Art Gallery" van Rajasthan genoemd. 
Reis terug in de tijd, ten tijde van de Shekhawati-periode maakte Mandawa deel uit van "The Silk Route". 
Mandawa herbergt verschillende grote Haveli's van rijke kooplieden uit vervlogen tijden, versierd met fresco's.
Neem een ​​kijkje in een koninklijke en vorstelijke haveli uit de 18e eeuw in de stad Mandawa, The Mandawa Haveli. 
Deze Haveli is schitterend, met terrassen die uitzicht op de stad bieden, schaduwrijke veranda's voor de hete zomermaanden, en heeft een van de beste architectuur van de dag.

Maak 's avonds kennis met het Team of Indian Rides, je reismaatjes tijdens je motortochten door Rajasthan en Diwali Festival-vieringen in Rajasthan. De eigenaar van Indian Rides, de heer Narenda, zal de groep zelf leiden samen met zijn team.

D2 Mandawa - Ramgarh - Mahensar

Na een vroeg ontbijt, ontmoet u de lokale ploeg en kies jij je Royal Enfield-motor. We nemen de tijd om vertrouwd te raken met de bedieningselementen, starttechnieken en fietsafhandeling voor uw motoravontuurlijke tour door Rajasthan. Je tour door Rajasthan begint met een rit naar een klein dorpje Mahensar op weg naar Ramgarh, waarmee jij je motor uitprobeert en vertrouwd raakt met de Royal Enfield en de onverharde wegen van Rajasthan. Geniet van een heerlijke lunch met de koninklijke familie van het Mahensar Fort. We gaan terug naar Mandawa en verken de herenhuizen en Haveli's van de stad te voet, welk versierd zijn met fresco's op muren en plafonds en met veel voorwerpen uit vervlogen tijden. De prominente zijn Hanuman Prasad Goenka Haveli, Murmuria Haveli, Jhunjhunwala Haveli en Gulab Rai Ladia Haveli.

D3 Mandawa - Bikaner

Vandaag, na het ontbijt, begint u aan de reis op Royal Enfield. Rijd met je motor over de wegen van West-Rajasthan en ontdekt "The Camel Country" van Rajasthan, Bikaner. Dit is één van de drie grote woestijnkoninkrijken van Rajasthan. Bezoek Junagarh Fort van Bikaner, welk begrensd wordt door een gracht. Het fort heeft een wonderbaarlijke structuur, de bouwstijl wordt sterk beïnvloed door het Mughal Pietra Dura-kunstwerk. Het fort heeft een scala aan tempels, musea en paleizen, zoals Karan Mahal, Anup Mahal, Phool Mahal, Chandra Mahal en vele Haveli's.

Junagarh is een paradox tussen middeleeuwse militaire architectuur en prachtige interieurdecoratie.

D4 Bikaner - Jaisalmer

Maak je vandaag na het ontbijt klaar voor een motortour naar de zandduinen van de Thar woestijn. Het is een volledige dag in het zadel, via de lange rechte snelwegen die door duinen snijden naar de Gouden Stad van Rajasthan-Jaisalmer. De weinige vegetatie verandert in cactussen. In het midden hiervan ligt een stad Jaisalmer, trots op een heuvel. De Rajput "Walled Desert City" is als een gouden juweel, glinsterend boven de gouden zandduinen. Je kunt onder de indruk raken van de honingraatgebouwen, oude marktstraten en de overvloed aan kleuren in sari's en tulbanden.

Deze onconventionele motortour door Rajasthan brengt je door kleine dorpjes te midden van woestijnoases, met uitgestrekte diepblauwe luchten boven de horizon van het gouden zand.
Ontspan 's avonds op het terras van uw koninklijk verblijf in Pleasant Haveli Mansion, een moderne boetiek haveli en geniet van het uitzicht op het majestueuze fort, de betoverende Haveli's, prachtige tempels en levendige bazaars.

D5 Jaisalmer - Thar Desert

Vandaag starten we na het ontbijt met een begeleide wandeling door de ommuurde stad Jaisalmer. We bezoeken het centrum, Jaisalmer Fort en oude markten. Via sprookjesachtig gebeeldhouwde zandsteen Havelis, het beroemde Jain-tempelcomplex en het Maharaja's Palace naar het panoramische uitzicht vanaf Cannon Point. Verken de steegjes, loop over de wallen van de stadsmuren en stop bij de winkels die alles verkopen onder de zon.

Na een uitgebreide lunch begint je avontuurlijke tocht op je Royal Enfield in de Thar en ervaar je de spanning terwijl je het hart van de Thar-woestijn binnengaat.

De avond speelt zich af in Khuri, weg van de drukte van de stad te midden van zandduinen.

Het is een perfecte locatie voor het woestijnkamp, op de achtergrond de duinen, betoverende Rajasthani-volkszangers en Kalbalia-dansvoorstelling (tribale dans).

Maak een rit op de kameel door gouden zandduinen.

Geniet van kamperen in de woestijn en de prachtige sterrenhemel.

D6 Thar Desert - Dechu

Kijk naar de opkomende zon aan de horizon waar de duinheuvels eruitzien als een oceaan van zand.
Na het ontbijt tanken we de motor bij en ga je op de nationale snelweg 15 naar Dechu om een Offbeat motoravontuur te beleven over de verkeersarme wegen van Rajasthan. Verbaas je over de veel voorkomende aanblik van rijen kamelen die over de snelwegen dwalen en reis naar een ander klein woestijndorpen Dechu. Verblijf in het exotische Dechu-resort en verjong uzelf met een duik in het zwembad van het resort of maak een wandeling door het resort.

D7 Dechu - Jodhpur - Chandelao

Vandaag na het ontbijt vertrek naar Chandelao via Jodhpur.
Ervaar de glorie van Rajasthan terwijl jij je Royal Enfield berijdt op de dorpswegen van Rajasthan. Onderweg zul je niets anders hebben dan dorre gronden, spiegelend asfalt en urenlang onbewoond terrein. Dit is de rit naar Jodhpur, “The Blue City”, vanwege de blauwgekleurde huizen.
Rijd naar het Meherangarh-fort voor een rondleiding door het indrukwekkende museum dat is gemaakt door de Jodhpur Maharaja en familie. Het Mehrangarh-fort ligt hoog op een loodrechte klif met ingewikkelde gravures op de muren en uitgestrekte binnenplaatsen. De indrukwekkende geschiedenis, opvallende paleizen, musea en galerijen zorgden ervoor dat dit 15e-eeuwse bouwwerk op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Vervolg vervolgens je Rajasthan Motorbike Tour door India, om een ​​geweldige ervaring te hebben op de snelwegen van Rajasthan. Bekijk de veel voorkomende aanblik van groepen kamelen die over de snelwegen dwaalt en ga naar een ander klein woestijndorpje Chandelao, een schilderachtig dorpje midden in de woestijnwildernis.
Maak een natuurwandeling door het dorp. Chandelao trekt veel trekvogels aan, leg ze vast door de lens van je camera rond het dorpsmeer. Ontmoet de lokale bevolking en ambachtslieden.
Je verblijfplaats voor vanavond zal Chandelao Garh zijn, een forthuis van voormalige ‘landlords’, en nu is het een luxe verblijf gebeeldhouwd uit Jodhpur-zandsteen.
Geniet van een diner bij kaarslicht (afhankelijk van de weersomstandigheden) op het terras van het Fort.

D8 Chandelao - Ranakpur

Met het eerste licht van de ochtend open je je ogen voor het getjilp en gefladder van vogels en pauwen die ronddwalen in de gangen van het fort. Chandelao is ook de thuisbasis van vele trekvogels.

Na het ontbijt begint u aan een nieuwe dag op uw Rajasthan-roadtrip op Royal Enfield.

Vandaag nemen we enkele zandpaden en kleine paden naar de heilige stad Ranakpur. Je kunt onderweg wat woestijnantilopen zien, dus houd je ogen open terwijl je door het dorre landschap van de Thar-woestijn rijdt.

Bezoek in een onovertroffen natuurlijke omgeving de culturele bezienswaardigheden. Ranakpur wordt "Een spirituele oase in Aravalli" genoemd. Ranakpur is ondergedompeld in een levendige cultuur met een groot aantal betoverende schoonheden en een van de belangrijkste pelgrimsoorden voor volgelingen van het jaïnisme.

Verken de indrukwekkende Jain-tempel, gewijd aan Tirthankaras, die de belichaming is van de architecturale schittering van Jain-kunst en beeldhouwkunst.

D9 Ranakpur - Udaipur

Bezoek vandaag na het ontbijt de Jain-tempel van Ranakpur. Krijg de prachtigste uitzichten en maak geweldige foto's.

Daarna, gas erop en voortzetting van uw Rajasthan Tour op Royal Enfield Bullet. Rijd door de etnische dorpen waar de lokale bevolking met hun traditionele kleding, die in de velden werken, ons welkom heten in het gebied. De bochtige wegen en ruige bergen van Aravalli bieden een betoverend uitzicht op de bergen en ondiepe beekjes. Laat de drukte achter je als je een restaurant langs de weg bereikt voor de lunch in Aravallis en ervaar een van de beste maaltijden van je leven in een plaatselijk dorp met betoverende attracties.

Rijd verder over de ongebruikelijke paden, die zeker indruk op je zullen maken met meer grandeur dan ooit tevoren, richting het 'Venetië van het Oosten'-Udaipur rijdt. Udaipur gebouwd door Maharana Udai Singh II in 1559, ligt rond vele kunstmatige meren en staat bekend om zijn weelderige koninklijke residenties. De belangrijkste plaats om te bezoeken in Udaipur is het City Palace met uitzicht op Lake Pichola, een monumentaal complex van 11 paleizen, binnenplaatsen en tuinen. Terwijl je doorgaat met het verkennen van de "City of Lakes", zul je begrijpen waarom het bekend staat als de meest romantische bestemming in heel India. "De witte stad" van India staat bekend om zijn traditionele beurzen, festivals, historische forten en paleizen, galerijen, tuinen, architecturale tempels en musea.

D10 Udaipur

Na het ontbijt vervolgt u uw festivaltour door een begeleide sightseeingtour door Udaipur, eerst in een tuk-tuk en dan een bezoek aan het majestueuze City Palace, een assortiment van grote aantallen gebouwen, torens en luifels die staan aan de oever van het Picholameer.

Bezoek de Jagdish-tempel, gewijd aan Heer Vishnu, opgegroeid op een hoog terras. De uitgebreide hindoetempel toont Indo-Arische architectuur met witte zuilen en met een groot aantal beelden en houtsnijwerk, luchtige zalen en ingewikkeld versierde muren.

Ga vervolgens naar het City Palace Museum - waar het voortreffelijke kunstenaarschap, de royalty's en de geschiedenis van Mewar tentoonstelt staat. Het museum is een symbool van Rajasthani, Mughal, Europese en Chinese architectuur. Daarna op weg naar Saheliyon ki Bari of "Tuin van dienstmeisjes", die majestueuze groene gazons heeft met een betoverend uitzicht op gebeeldhouwde marmeren luifels, fonteinen en kiosken.

Vaar 's avonds op Lake Pichhola om het prachtige uitzicht op het stadspaleis en de ondergaande zon te zien, die met regenboogkleuren op het water weerkaatst.

Maak een wandeling over de markten van Udaipur, want de Diwali Celebration-ervaring in India wordt met volle goesting gevierd, overal in India.

D11 Udaipur - Bijaipur

Vandaag na het ontbijt gaan we weer op pad. We nemen de ‘Happiness Road’ van Udaipur naar Bijaipur en ontdekken waarom dit deel van India bekend staat om zijn schoonheid, adembenemende landschappen en wees getuige van de Indiase Cultuur in noord-India. De laatste 30 km van de rit loopt door de loofbossen van de Vindhyanchal-bergketens, watervallen, meren, kleine dorpjes en stromende beekjes.

Als er ooit een manier was om het leven als een maharadja te ervaren, dan is het wel in Rajasthan's Palace Hotels. Overnacht in een koninklijke sfeer als een koning in het kasteel van Bijaipur. Het 350 jaar oude kasteel ligt hoog op de heuvels van de Vindhyanchal Ranges en biedt een panoramisch uitzicht over het dorp.

Ontspan met een Ayurvedische en holistische spa bij het zwembad.

Breng uw avond door, door een glimp op te vangen van het eenvoudige lokale leven van de Rajasthani-bevolking, door een wandeling te maken over de bruisende levendige markten.

Geniet van de uitgebreide maaltijden bereid volgens koninklijke recepten, in de koninklijke keukens bij het zwembad.

D12 Bijaipur - Pachewar

Vandaag na het ontbijt, nemen we je mee naar gebieden rond de Vindhyanchal-bergketens naar een klein gehucht Pachewar. Wees onderweg getuige van het verschil in vegetatie, cultuur en golvend terrein.
Geniet wederom van de sfeer van koninklijke tijden in Pachewar Fort, uw thuis voor vanavond, een 300 jaar oud fort dat is omgebouwd tot een luxe Heritage Hotel. Het is een goed bewaard gebleven fort in een serene landelijke omgeving met zijn enorme muren, koninklijke cenotaven, imposante poorten, ingewikkelde balkons en ruime kamers. Verken het landelijke en koninklijke leven van Rajasthani door de dorpsambachtslieden te ontmoeten die gespecialiseerd zijn in delicaat blauw aardewerk, tapijten, kleur technieken, terracotta en nomadische Gadia-Luhars, of leun achterover en ontspan in het fort.
Praat met de leden van de koninklijke familie en begrijp meer over hun leven en tradities, want 's avonds serveren ze je met veel warmte liefdevol huisgemaakt eten.

D13 Pachewar - Jaipur

Vervolg je Diwali Festival Celebration en motortour in Rajasthan naar de stad van royalty's, grootsheid en weelderige architectuur - Jaipur, een stad uit het koloniale India. Jaipur, genesteld in de heuvels van Aravalli, is de hoofdstad en het roze paradijs van Rajasthan. Van forten tot drijvende paleizen, van torenhoge monumenten tot oude trapputten, tot levendige bazaars, dit UNESCO-werelderfgoed heeft veel te bieden.

Vandaag is het Diwali, "Het Lichtfeest". Je viert Diwali met een Indiase familie.

Bij aankomst in Jaipur heb je de kans om Diwali te beleven en de avond door te brengen met de familie van Narendra, je reismaatje en gids tijdens de Motorcycle Road Trip in Rajasthan, in zijn privé woning waar festiviteiten op je wachten. Trek mooie kleding aan en neem deel aan de rituelen en tradities van de familie, van de Laxmi-Ganesh puja (gebeden) tot het maken van rangoli, van het aansteken van olielampen, het aansteken van vuurwerk tot het geven van geschenken.

Je kunt ook een ritje door de stad maken en de gelegenheid vieren met versierde straten en markten met decoratieve olielampen, fonkelende reeksen lichtjes en traditioneel feestelijke gerechten.

D14 Jaipur

Na een heerlijk ontbijt maakt u van de gelegenheid gebruik om de prachtige stad Jaipur te bekijken. Wees getuige van de pracht van de roze stad met onze lokale gids, die je eerst zal begeleiden naar Amber Fort (Amer Fort), hoog op de top van een ruige heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en het Maota-meer. De prachtige binnenplaatsen, het verzorgde terrein en het ingewikkelde houtsnijwerk zijn sterk beïnvloed door hindoeïstische en Mughal-architectuur. Het volgende op de kaart zou zijn: Hawa Mahal, (Het paleis van de wind), ingebouwde blush-getinte roze zandsteen, een gebouw met honderden jharokha's (vensters). Verderop naar het stadspaleis, een meesterwerk van Mughal- en Rajput-architectuur, bestaat uit uitgestrekte binnenplaatsen met prachtige schilderijen, tempels en musea die de glorie van Rajputana tentoonstellen. Wees getuige van de pracht van de Jantar Mantar. UNESCO's Werelderfgoedlijst beschrijft het als "een uitdrukking van de astronomische vaardigheden en kosmologische concepten van het hof van een geleerde prins.


Jaipur is de perfecte mix van erfgoed, paleizen, cultuur en kunst. De stad is tot de rand gevuld met labyrintische oude herenhuizen en talloze schatten met zijn bazaars, ontwerpers, straatvoedsel en eeuwenoude cultuur. Wandel door de met bloemen gevulde kleurrijke bazaars van Diwali Jaipur.

D15 Jaipur - Agra

Vandaag gaat de reis na het ontbijt verder naar Agra via Fatehpur Sikri, een andere UNESCO-werelderfgoedlocatie in India, gebouwd in de 16e eeuw door de Mughal-keizer Akbar. De stad ligt op een rotsachtige bergkam en is gebouwd in rode zandsteen. Bezoek Buland Darwaza, het graf van Salim Chisti in Jama Masjid - de grootste moskee in India.
Rijd door naar de stad in de Indo-Gangetische vlakte, trots zittend aan de oever van de rivier Yamuna-Agra, de thuisbasis van een van de zeven wereldwonderen - de Taj Mahal! Wees getuige van de schoonheid van een van de 'zeven wereldwonderen' wanneer paarse strepen van de ondergaande zon worden weerspiegeld door de wit geklede buitenkant van de majestueuze Taj Mahal - het kostbaarste geschenk van liefde dat keizer Shah Jahan heeft gebouwd voor zijn liefhebbende vrouw Mumtaz.
Slenter 's avonds over de markten van Agra. Bezoek de schitterend verlichte en zwaar gedecoreerde markten in Agra.
Geschiedenisfanaten en architectuurliefhebbers zullen daar zeker hun hart ophalen.

D16 Agra - Delhi International vliegveld

Onze vertegenwoordiger zal u afzetten op de internationale luchthaven van Delhi voor uw vlucht naar huis.

Gegarandeerd vertrek
vanaf 2 motoren
Data Rijder Passagier Festival
Vertrek
Aantal boekingen
2024
19-10-2024
03-11-2024
2895 € 2495 €

DIWALI "Festival van licht"

Als je Jaipur niet hebt gezien tijdens Diwali, heb je het helemaal niet gezien. Jaipur is tijdens deze feestelijke tijd gekleed als een bruid. Alle straten, huizen en markten zijn versierd en verlicht

Ontdek
Diwali «Festival van licht»
02 Boek nu
Met je vrienden

REIZEN MET JE EIGEN VRIENDENGROEP OP DEZE ROUTE, OP EEN DATUM
NAAR KEUZE, VANAF 8 PERSONEN… NEEM CONTACT OP

Prijs is Inkl.:

 • Prijzen zijn per persoon, en gebaseerd op basis van 2 personen per DBL / Twin kamer - met ontbijt.
 • Motorfiets Royal Enfield 500 CC met monteur.
 • Inclusief onbeperkte kilometers en brandstof.
 • Engelssprekende gids op de motorfiets.
 • Bijstandsvoertuig met chauffeur voor uw bagage.
 • Hotels - Belastingen.
 • Dienst van lokale gidsen bij monumenten.
 • Alle binnenlandse transporten.
 • 24 * 7 Assistentie door team INDIAN RIDES.
 • WA Verzekering

Prijs is Excl.:

 • Internationale vlucht.
 • lunch en diner.
 • Visumkosten.
 • Persoonlijke uitgaven - Dranken en alle persoonlijke uitgaven.
 • Tips (geen verplichting).
 • Toegangsprijzen met betrekking tot camera's / videosites
 • Repatriëringsverzekering
 • Motoruitrusting en persoonlijke uitrusting

REVIEWS

Onze tevreden klanten

Uitstekend
5.0 Gebaseerd op 6 beoordelingen

Diwali, Festival van licht is mijn sterk aanbevolen tour voor diegenen die op zoek zijn naar een onvergetelijk en cultureel rijk avontuur op twee wielen. Het hoogtepunt van de tour was het vieren van Diwali met een Indiase familie in Jaipur. Het was een authentieke en hartverwarmende ervaring, van deelname aan de puja tot het genieten van heerlijke zelfgemaakte zoetigheden. Narendra en zijn familie speelden een cruciale rol bij het verbinden van ons met de lokale cultuur, waardoor het Diwali-feest een culturele uitwisseling werd die verder ging dan de gewone toeristische ervaring.

De Indian Rides-motortour naar Rajasthan tijdens Diwali overtrof mijn verwachtingen. 
Ik heb enorm genoten van het verkennen van de lokale cultuur en pittoreske landschappen door de minder bereisde wegen. 
Deze paden lieten ons toe om dorpen en het platteland te zien die doorgaans ontoegankelijk zijn voor gewone toeristen, wat een uniek perspectief op Rajasthan biedt.
De tour bood ook spannende activiteiten naast de motor, waaronder bezoeken aan UNESCO-erfgoedlocaties en musea. Onze gids, Narendra, was uitzonderlijk en zorgde ervoor dat elk groepslid zich betrokken voelde bij gesprekken en activiteiten. Narendra's oprechte interesse in lokale gebruiken en mensen stelde ons in staat verschillende facetten van Rajasthan te ontdekken die we anders misschien over het hoofd zouden zien.

De monteur en de chauffeur waren allebei van onschatbare waarde en begroete ons elke dag tijdens de tour met een glimlach en hulp. 
Of het nu ging om het verwisselen van een lekke band of het begeleiden van de voor ons uitdagende stukken weg, hun steun werd enorm gewaardeerd.
De herinneringen aan deze ongelooflijke Diwali-tour met Indian Rides heeft al mijn interesse gewekt om meer van hun aanbod te ontdekken. Ik sta te popelen om nog een avontuur met Indian Rides te plannen en waardeer hun inzet om de verwachtingen te overtreffen. 

Hartelijk dank aan het hele Indian Rides-team voor deze werkelijk geweldig reis! 
Jullie expertise in het vastleggen van de essentie van motoravonturen is prijzenswaardig en resoneert met de geest van Diwali in Rajasthan.

Een betoverende reis naar het 'Land van Licht', Rajasthan, ontvouwde zich met Indian Rides tijdens Diwali - een werkelijk magische ervaring. 
De wegen waren onvoorstelbaar maar zorgde ook voor ongelooflijke ontmoetingen en onvergetelijke momenten. Het uitstekende personeel van IR verdient een welgemeende dank voor hun beschikbaarheid en attente gebaren tijdens de tour.
Shakti Sigh, onze gids, deelde zijn passie voor reizen en ontdekken en zorgde ervoor dat er elke dag nieuwe ontdekkingen waren. Op een motorfiets door onvoorstelbare mooie plaatsen en dorpen rijden, voegde een opwindende dimensie toe aan het avontuur. Shakti's attente benadering maakte de groep dynamisch en plezierig, bracht ons dicht bij de lokale cultuur en liet ons door deze buitengewone landschappen navigeren.
De reis was voor ons niets minder dan een droom die uitkwam tijdens onze eerste motorreis. De verbazing en warmte die wij hebben ervaren is moeilijk onder woorden te brengen. Terwijl we nadenken over onze Diwali-tour met Indian Rides, is het verlangen om aan een nieuwe reis te beginnen sterk. 
Bedankt dat je onze droom werkelijkheid hebt gemaakt, de herinneringen aan Diwali in Rajasthan, ook met zijn eigen familie, zullen voor altijd een speciaal plekje in ons hart innemen.

Indian Rides organiseerde tijdens Diwali een uitzonderlijke motortour, die een meeslepende ervaring naar het hart van India opleverde. De goedgekozen routes, gecombineerd met de expertise van het personeel, maakten de reis naadloos en plezierig. De warmte en gastvrijheid die we ervoeren waren onbeschrijfelijk. Het rijden door de landschappen van Rajasthan, vooral tijdens de feestdagen, voegde een unieke charme aan de reis toe. Indian Rides begrijpt echt hoe je avontuur kunt combineren met culturele verkenning.

Simon Loos

19/05/2019

Spontaan een reis naar India geboekt, er 6 weken even tussenuit (was nodig).
Maar wat ga je dan allemaal doen en waar moet je heen. Niet geheel ontoevallig kwam Indian Rides op mn pad. Ook al had ik jaren niet gereden, het leek me leuk door India te reizen op een motor. Nou dat werd dus een rondreis van 2 weken met Indian Rides, maar ze hebben zoveel meer voor mij betekend. Voorafgaande aan de rondreis had ik een verlenging van 4 dagen geboekt, dus na aankomst op het vliegveld stonden ze al voor mij klaar. Hotel en taxi waren voor mij geregeld. 
4 dagen vlogen voorbij en op dag 4 kwamen mn medereisgenoten (alle uit Frankrijk) aan in het zelfde hotel. Als vreemde eend tussen die franzosen werd het een mega mooie rondreis, echt zoals ik het me voorgesteld had. Rijdend op je Enfield langs de akkers van India. Een van de hoogte punten was ook wel het viern van Diwali met een indiaase familie. Vuurwerk afsteken zoals wij met nieuwjaar doen. Geweldig. Natuurlijk maakt het bezoek aan de taj Mahal ook een geweldige indruk … maar zo waren er zoveel…. in heel Rajasthan
Dus ik mag rustig zeggen dat een rondreis met Indian Rides aan te bevelen is! DOEN

 

Carla van der Boom

20/04/2018

Zo blij dat wij toch de vertrekdatum met Diwali gekozen hebben. Natuurlijk, de gehele reis was top, de route, de motor, de begeleiding, de hotels en het eten, inclusief het bezoek aan de Taj Mahal, maar het vieren van Diwali met een Indiase familie bij hun thuis is echt uniek. Welke reis aanbieder doet dat? Indian Rides doet dat! Wat een lieve mensen. Dank je wel familie Singh !!

analytics-graph-bar