Uitstekend
5.0 Gebaseerd op 21 beoordelingen
18/09/2019 Forten en paleizen op Royal Enfield

What a "Magical Mystery Tour" ! a great experience.........One of the most amazing trips of my life. Everything was perfect Your professionalism and cool , the staff , the bikes ,the hotels and the itinerary chosen. Really off the beaten track, and still able to go where so few tourists have passed

07/07/2018 Overwin de Himalaya op een Royal Enfield

Opzoek naar dat gevoel van 'klein mannetje in de majestueuze bergen'.
Nou dat is gelukt !! 
Wat een geweldige ervaring door de Himalaya met Indian Rides. 
De reis was  super georganiseerd, goede hotels en perfect begeleid door Narendra en Ram

18/06/2018 Forten en paleizen op Royal Enfield

Overweldigend was deze trip in vele opzichten, natuur, beleving, ontmoeting, ontdekken. Eigenlijk door toeval bij Indian Rides terecht gekomen, en terugkijkend geen moment spijt van. Reisde samen met mn maat, en we hebben met de internationale groep 2 geweldige weken gehad. Overwegen nu al de Himalaya tour :-)

12/09/2018 De kruidenroute op Royal Enfield

Met een vriend geboekt bij Indian Rides .... TOP. We kregen voorafgaande alle hulp en antwoorden van Gopika, de vrouw van Narendra. Narendra die ons persoonlijk gedurende de tour begeleide gaf dagelijks een briefing en dan gaan, gas er op. Ook dank aan het service team ... niets was hun teveel om het ons naar de zin te maken. Geweldige kerels. 

11/04/2019 Forten en paleizen op Royal Enfield

Zeer goed georganiseerde route met indrukwekkende overnachtingen in forten en paleizen. Mijn 2 kamer appartement viel nadien tegen:-)     Overweeg zeker nog een reis met Indian Rides

06/10/2019 De kruidenroute op Royal Enfield

In 1 woord GEWELDIG. Grote dank aan het hele team, dit vergeet ik nooit meer.

05/08/2019 Forten en paleizen op Royal Enfield

Kan er kort over zijn .... gewoon boeken! Wat een geweldige ervaring, ondanks 2 dagen met regen.

09/01/2018 Forten en paleizen op Royal Enfield

Door merkbaar doordachte route een hele mooie blijvende herinnering mogen opdoen. Dank aan Narendra en Gopika

06/04/2018 Forten en paleizen op Royal Enfield

Samen met mijn man Peter heb ik de reis van New Delhi - Manaili - Leh v.v. geboekt bij Indian Rides. 
Na diverse malen contact gehad te hebben met Gopika en Narendra hebben we de knoop door gehakt en geboekt, toch nog onzeker over het comfort voor mij als bijrijder. 

Nou … ze hebben gelijk gekregen: GEEN MOMENT SPIJT. 
De wegen zijn de laatste jaren duidelijk verbeterd en ik heb mega kunnen genieten van het unieke landschap. Een geweldig uitgestippelde route!
Daarnaast de breidwilligheid tot hulp en beantwoorden van vragen door het hele team, maakt dat het zeker een aanrader is.
Dank jullie wel voor deze unieke ervaring.
Liefs uit Boekelo,

Sandra

14/05/2019 Forten en paleizen op Royal Enfield

Dank je wel Narendra en team!
Hebben een geweldige rit door de SPITI vallei gemaakt, terug naar het oer motorrijden, dus niet altijd asfalt wegen, al waren die er ook, en hier en daar (in-)spannend. Dicht langs de grens met Tibet, dus regelmatig controlleposten waar ze ons verbaasd aankeken, water drinken uit een bergstroom, goede hotels, heerlijke gerechten …. dus om kort te gaan ; een heerlijke ervaring. Zou zo maar kunnen dat we nog eens boeken bij Indian Rides :-)

12/07/2018 Forten en paleizen op Royal Enfield

Al was het soms best fris (midden juni op 4000+ meter), het was een geweldige rit met Narendra en team. 
Meters sneeuw en smalle wegen vrijgemaakt … wat een ervaring. 
Onze begeleiders (op motor en auto) was het soms best een uitdaging met de groep van 6 motoren. 
Thanks Narendra, I'll be back :-) but then in the heat of Rajasthan 

20/07/2019 Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Narendra, 
thank you so much for this wonderful experience. 
Away from honking and crowds... quiet valleys with very few tourists. deserves 5 stars.
Regards, Derek

20/01/2019 De kruidenroute op Royal Enfield

Wat een heerlijke tijd, en zoveel mooier dan ik me vooraf had voor gesteld. Onze reis door zuid india was fenomenaal. Heerlijk weer, goed gezelschap, geweldige tour guide Shakti (eigenaar van Indian Rides), heerlijk eten en drinken, top motoren en magnefieke landschappen. Wat wil een mens meer ?
Dank jullie wel Indian Rides !!

20/05/2019 De kruidenroute op Royal Enfield

Wat een fijne ervaring hebben wij mogen hebben met Indian Rides tijdens hun tour door Zuid India. Alles was zeer goed geregeld en geen vraag was teveel, alles werd voor ons gedaan. Top kerel was onze guide Shakti, mede eigenaar van Indian Rides, maar ook zijn team en niet te vergeten backoffice door Gopika. 
De route was heel afwisselend en eigenlijk makkelijker te doen dan vooraf gedacht. De natuur, de thee en kruidenvelden zijn overweldigend, Black Waters is heerijk even tijd om te ontspannen, en het rijden op de Royal Enfield een feest. Wij komen zeker weer.

20/07/2018 Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Geweldige gast die Narendra, kent iedereen (of kent iedereen hem?), mega bak met ervaring, de rust zelfe, altijd een oplossing paraat en geen pad is hem te gek. 
Samen de ruige Spiti vallei bezocht. Heerlijke mix van  gewoon lekker sturen (best fijne motoren die Royal Enfields), cultuur en continu die natuur. Mega. 
Ik heb hem beloofd terug te komen.

16/06/2019 In het spoor van de tijger per motor

Hoogetpunt van onze reis was de safari om tijgers te spotten … en geluk was aan onze zijde al was het in de verte. Zo'n mega mooie ervaring om de tijger in zijn eigen omgeving in het wild te kunnen zien.
O-ja, de rest van de reis was ook geweldig. Persoonlijke ontvanst op het vliegveld, de ondersteuning door chauffeur en monteur en uiteraard onze reisleider Narendra, TOP. De route was nog nieuw, dus hier en daar even alternatief pad gezocht… dat is reizen. Heerlijke wegen en dan dat eten … geen dag gelijk en zoveel anders dan wij gewend zijn. Ik zou er willen wonen, en ko dus zeker terug voor een vervolg. 

18/04/2019 In het spoor van de tijger per motor

De verwachtingen waren vooraf hoog. Ik had meerdere keren vooraf contact met Gopika van Indian Rides en mijn verwachtingen werden naar aanleiding van de antwoorden steeds groter. Ook al ben ik niet de meest ervaren motorrijder, de route was heell goed te doen en dat gaf gelijk alle mogelijkheid om maximaal te genieten van de natuur(parken). Je hoefde je ook geen zorgen te maken, de begeleiding was je vangnet, en toch was er voldoende ruimte voor je eigen ding (foto's en video maken). Mijn eerste begeleide reis, maar gelijk zoveel fijner dan elke avond zelf moeten puzzelen hoe en waarlangs verder. Zeker een aanrader en mij gaan ze weer zien.

DIWALI "Festival van licht"

Carla van der Boom
20/04/2018 DIWALI "Festival van licht"

Zo blij dat wij toch de vertrekdatum met Diwali gekozen hebben. Natuurlijk, de gehele reis was top, de route, de motor, de begeleiding, de hotels en het eten, inclusief het bezoek aan de Taj Mahal, maar het vieren van Diwali met een Indiase familie bij hun thuis is echt uniek. Welke reis aanbieder doet dat? Indian Rides doet dat! Wat een lieve mensen. Dank je wel familie Singh !!

19/05/2019 DIWALI "Festival van licht"

Spontaan een reis naar India geboekt, er 6 weken even tussenuit (was nodig).
Maar wat ga je dan allemaal doen en waar moet je heen. Niet geheel ontoevallig kwam Indian Rides op mn pad. Ook al had ik jaren niet gereden, het leek me leuk door India te reizen op een motor. Nou dat werd dus een rondreis van 2 weken met Indian Rides, maar ze hebben zoveel meer voor mij betekend. Voorafgaande aan de rondreis had ik een verlenging van 4 dagen geboekt, dus na aankomst op het vliegveld stonden ze al voor mij klaar. Hotel en taxi waren voor mij geregeld. 
4 dagen vlogen voorbij en op dag 4 kwamen mn medereisgenoten (alle uit Frankrijk) aan in het zelfde hotel. Als vreemde eend tussen die franzosen werd het een mega mooie rondreis, echt zoals ik het me voorgesteld had. Rijdend op je Enfield langs de akkers van India. Een van de hoogte punten was ook wel het viern van Diwali met een indiaase familie. Vuurwerk afsteken zoals wij met nieuwjaar doen. Geweldig. Natuurlijk maakt het bezoek aan de taj Mahal ook een geweldige indruk … maar zo waren er zoveel…. in heel Rajasthan
Dus ik mag rustig zeggen dat een rondreis met Indian Rides aan te bevelen is! DOEN

 

17/09/2019 Holi «Festival van kleuren»

Dit kan ik alleen maar aanbevelen! 
Voor mij was het een bewuste keuze om deze reis te maken met locale mensen en niet met een europese organistaie. Tussen en met de locale bevolking, dat is wat ik wilde. Indian Rides heeft dit meer dan waargemaakt, want we hebben Holi gevierd in het geboortedorp van de eigenaar Narendra, met zijn frienden en familie. Onze internationale groep werd gelijk opgenomen en we werden bedolven met gekleurde poeder door de feestvierders. 
Ook de rest van de reis inclusief bezoek aan de Taj Mahal was uniek … een heerlijke ervaring.

Thanks Narendra and Team.

18/12/2023 Forten en paleizen op Royal Enfield

met veel genoegen kijk ik op de route :forten en paleizen , terug . Een hele mooie ervaring erbij en erg goed georganiseerd , chapeau ! service is top . gehele reis drinkwater mee in de volgauto en behulpzame tourleider , monteur en chauffeur . Ik ben blij dat ik dit avontuur met deze mensen en dit bedrijf ben aangegaan . Volledig vertrouwd bedrijf !

analytics-graph-bar