Uitstekend
5.0 Gebaseerd op 48 beoordelingen
Sonja Reich

Een dierbare ervaring

18/04/2024 Forten en paleizen op Royal Enfield

We begonnen aan een Rajasthan-tour met vier goede vrienden en begonnen aan een prachtig avontuur op de Royal Enfield 500 cc Bullets, waarbij we diverse landschappen doorkruisten versierd met levendige kleuren, bruisend van mensen, diverse fauna, schilderachtige dorpjes en bruisende megasteden.
Plezier vulde onze dagen terwijl we op zoek gingen naar de beste Masala Chai, begeleid door de zorg van Narendra Singh (eigenaar en geweldige gids)

De mensen in India verwelkomde ons vriendelijk en boden een glimlachen, vrolijke aanwijzingen en geschiedenislessen terwijl we forten, moskeeën, de Taj Mahal, lokale markten en kastelen verkenden.

Onze culinaire ervaring draaide om pittige lekkernijen - lokale groentegerechten, vers Naan-brood, captaties, Aloo masala (Aardappelmasala), Dahl makhani, Jalfrezi (hete groentecurry) en samosa's chaat met tamarindesaus behoorden tot onze favorieten.
Onze accommodaties waren even divers, variërend van oude haveli's (traditionele herenhuizen) en forten tot oude Britse hotels en moderne etablissementen.
Het verkennen van de smalle, drukke straatjes in de oude delen van steden blijft een dierbare ervaring.

29/03/2024 Holi «Festival van kleuren»

Ik heb al twee ongelooflijke reizen gemaakt met Indian Rides op een Royal Enfield-motor, en ik kan vol vertrouwen zeggen dat ze van topklasse zijn. De meest recente was een betoverende mix van cultuur en kleur terwijl we deelnamen aan de meest levendig feest op de planeet – Holi in India 
Onze rit bracht ons naar Mandawa, waar we het geluk hadden om te genieten van het Festival of Colors met de koninklijke familie. Onder leiding van eigenaar en gids Narendra was elke rit uniek, gekenmerkt door aandacht voor detail, een uitzonderlijke reisleiders en zeker een professioneel aanspreekpunt. 
Ik kijk nu reikhalzend uit naar mijn derde avontuur op de Royal Enfield!

28/03/2024 Holi «Festival van kleuren»

De reis door Rajasthan voor het Holi-festival in Mandawa, ook op de motor, was niets minder dan een droom met wijd open ogen. De dynamische mix van festivalkleuren en de culturele rijkdom van Rajasthan hebben een ervaring geëtst die m'n leven lang  in het geheugen blijft. De reis werd gekenmerkt door verblijven in luxe accommodaties en heerlijke culinaire ervaringen, allemaal vergezeld van de oprechte warmte van oprechte gastvrijheid. Het rijden door de festiviteiten van het inheemse Holi-feest, perfect verweven in het landschap, maakte dit avontuur onvergetelijk. Zoals ze zeggen: de beste motorreizen zijn de reizen die voor altijd in je hart blijven hangen.

28/03/2024 Holi «Festival van kleuren»

De Holi-tour met Indian Rides was een onvergetelijke tour op een motor die al onze verwachtingen overtrof. De perfecte mix van culturele authenticiteit, meeslepende ervaringen en nauwgezette planning maakten deze reis tot een ware viering van de Indiase geest. 
Een van de opvallendste momenten was het bezoek aan Mandawa, waar we het voorrecht hadden Holi te vieren met de lokale gemeenschap en de koninklijke familie van Mandawa. De warmte en gastvrijheid van de bewoners maakten deze ervaring werkelijk uitzonderlijk. Door deel te nemen aan culturele uitwisselingen, traditionele maaltijden te delen en getuige te zijn van eeuwenoude rituelen werd onze verbinding met het hart van India verdiept. Als je op zoek bent naar een avontuur waarbij al je zintuigen worden geprikkeld, dan is deze Holi-tour een absolute must.

De bezoeken aan alle forten en paleizen waren vooral voor ons zo interessant omdat dit ons eerste bezoek aan India was. Narendra maakte goede keuzes van plaatsen om te bezoeken en regelde lokale gidsen wanneer dat nodig was. Als je een geschiedenisliefhebber bent, zul je deze tour geweldig vinden. Narendra is een gekwalificeerde touroperator en zal veel uitleggen terwijl u verschillende sites bezoekt.
Wij kunnen niet méér zeggen over de service en professionaliteit van het IR-team: er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze ervaring zo goed mogelijk was.
We waren helemaal tevreden met wat we kregen en zijn na thuis komst al aan het nadenken over de volgende tour die we met IR zullen doen. Wij overwegen zeker niet om met iemand anders mee te gaan. Het gebruik van een lokale Indiase reisorganisatie in plaats van een buitenlandse reisorganisatie zorgt ervoor dat u de echte Indiase ervaring krijgt.

Camelie Petit

Geweldig

15/01/2024 De kruidenroute op Royal Enfield
09/01/2024 De kruidenroute op Royal Enfield

Van Tamil Nadu naar Kerala op de Royal Enfield langs de specerijenroute van India. 
Geweldige rondreis door de Indiase tropen met veel charme en geweldige routes door dit opwindende land. Geweldig team met veel ervaring, fantastische hotels, lekker eten, ontspannen en motorrijden. En vooral goed onderhouden motoren met toeruitrusting en zijtassen. Zeker een aanbevolen organisator!

02/01/2024 Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Ik en mijn vriend, we hebben 2 jaar eerder een motorreis naar Leh en Ladakh gemaakt met Indian Rides, vóór COVID-19, vorig jaar gingen we op een motorreis naar Spiti Valley met Indian Rides. Indian Rides is een lokale motortouroperator uit India. Het avontuur overtrof deze keer de verwachtingen. De route door de Indiase Himalaya van de Spiti Valley is zorgvuldig samengesteld en voert ons door adembenemende landschappen en uitdagende terreinen. Het rijden op motorfietsen zorgde voor een meeslepende ervaring, waardoor we geweldige connectie konden maken met de prachtige omgeving.
Een hoogtepunt van onze rit naar Spiti Valley was een ervaring die elk vooropgezet idee van natuurlijke schoonheid overtrof. De reis ging niet alleen over motorrijden; het ging ook over het omarmen van de geest van de Himalaya. De lokale inzichten van de gidsen verrijkten ons begrip van de regio, waardoor de reis zowel avontuurlijk als leerzaam werd.

29/12/2023 De kruidenroute op Royal Enfield

De motorreis door Zuid-India met Indian Rides was fantastisch! Het Indian Rides-team was zo aardig en maakte alles eenvoudig. Motorrijden door Zuid-India was een avontuur. We hebben coole plekken verkend en de gids vertelde ons op een gemakkelijke manier verhalen. De hotels waren comfortabel en het eten was lekker. Ik heb genoten van elk moment van deze tour!

18/12/2023 Forten en paleizen op Royal Enfield

met veel genoegen kijk ik op de route :forten en paleizen , terug . Een hele mooie ervaring erbij en erg goed georganiseerd , chapeau ! service is top . gehele reis drinkwater mee in de volgauto en behulpzame tourleider , monteur en chauffeur . Ik ben blij dat ik dit avontuur met deze mensen en dit bedrijf ben aangegaan . Volledig vertrouwd bedrijf !

Diwali, Festival van licht is mijn sterk aanbevolen tour voor diegenen die op zoek zijn naar een onvergetelijk en cultureel rijk avontuur op twee wielen. Het hoogtepunt van de tour was het vieren van Diwali met een Indiase familie in Jaipur. Het was een authentieke en hartverwarmende ervaring, van deelname aan de puja tot het genieten van heerlijke zelfgemaakte zoetigheden. Narendra en zijn familie speelden een cruciale rol bij het verbinden van ons met de lokale cultuur, waardoor het Diwali-feest een culturele uitwisseling werd die verder ging dan de gewone toeristische ervaring.

De Indian Rides-motortour naar Rajasthan tijdens Diwali overtrof mijn verwachtingen. 
Ik heb enorm genoten van het verkennen van de lokale cultuur en pittoreske landschappen door de minder bereisde wegen. 
Deze paden lieten ons toe om dorpen en het platteland te zien die doorgaans ontoegankelijk zijn voor gewone toeristen, wat een uniek perspectief op Rajasthan biedt.
De tour bood ook spannende activiteiten naast de motor, waaronder bezoeken aan UNESCO-erfgoedlocaties en musea. Onze gids, Narendra, was uitzonderlijk en zorgde ervoor dat elk groepslid zich betrokken voelde bij gesprekken en activiteiten. Narendra's oprechte interesse in lokale gebruiken en mensen stelde ons in staat verschillende facetten van Rajasthan te ontdekken die we anders misschien over het hoofd zouden zien.

De monteur en de chauffeur waren allebei van onschatbare waarde en begroete ons elke dag tijdens de tour met een glimlach en hulp. 
Of het nu ging om het verwisselen van een lekke band of het begeleiden van de voor ons uitdagende stukken weg, hun steun werd enorm gewaardeerd.
De herinneringen aan deze ongelooflijke Diwali-tour met Indian Rides heeft al mijn interesse gewekt om meer van hun aanbod te ontdekken. Ik sta te popelen om nog een avontuur met Indian Rides te plannen en waardeer hun inzet om de verwachtingen te overtreffen. 

Hartelijk dank aan het hele Indian Rides-team voor deze werkelijk geweldig reis! 
Jullie expertise in het vastleggen van de essentie van motoravonturen is prijzenswaardig en resoneert met de geest van Diwali in Rajasthan.

15/11/2023 DIWALI "Festival van licht"

Een betoverende reis naar het 'Land van Licht', Rajasthan, ontvouwde zich met Indian Rides tijdens Diwali - een werkelijk magische ervaring. 
De wegen waren onvoorstelbaar maar zorgde ook voor ongelooflijke ontmoetingen en onvergetelijke momenten. Het uitstekende personeel van IR verdient een welgemeende dank voor hun beschikbaarheid en attente gebaren tijdens de tour.
Shakti Sigh, onze gids, deelde zijn passie voor reizen en ontdekken en zorgde ervoor dat er elke dag nieuwe ontdekkingen waren. Op een motorfiets door onvoorstelbare mooie plaatsen en dorpen rijden, voegde een opwindende dimensie toe aan het avontuur. Shakti's attente benadering maakte de groep dynamisch en plezierig, bracht ons dicht bij de lokale cultuur en liet ons door deze buitengewone landschappen navigeren.
De reis was voor ons niets minder dan een droom die uitkwam tijdens onze eerste motorreis. De verbazing en warmte die wij hebben ervaren is moeilijk onder woorden te brengen. Terwijl we nadenken over onze Diwali-tour met Indian Rides, is het verlangen om aan een nieuwe reis te beginnen sterk. 
Bedankt dat je onze droom werkelijkheid hebt gemaakt, de herinneringen aan Diwali in Rajasthan, ook met zijn eigen familie, zullen voor altijd een speciaal plekje in ons hart innemen.

15/11/2023 DIWALI "Festival van licht"

Indian Rides organiseerde tijdens Diwali een uitzonderlijke motortour, die een meeslepende ervaring naar het hart van India opleverde. De goedgekozen routes, gecombineerd met de expertise van het personeel, maakten de reis naadloos en plezierig. De warmte en gastvrijheid die we ervoeren waren onbeschrijfelijk. Het rijden door de landschappen van Rajasthan, vooral tijdens de feestdagen, voegde een unieke charme aan de reis toe. Indian Rides begrijpt echt hoe je avontuur kunt combineren met culturele verkenning.

27/09/2023 Trans-Himalaya op Royal Enfield

Het was onze eerste familie roadtrip in de Indiase Himalaya op de motor, en het bleek de beste keuze die we hadden kunnen maken. 
De keuze voor Indian Rides was een beslissing die op meerdere fronten vruchten afwierp:
A. Thuis voelen:
Het team zorgde ervoor dat we ons tijdens de reis thuis voelden en een comfortabele en gastvrije omgeving creëerden.
B. Beveiligingszaken:
Indian Rides geeft echt om uw veiligheid en geeft u tijdens de reis een gevoel van vertrouwen en zekerheid.
C. Beloftehouders:
Ze doen precies wat ze beloven en zorgen ervoor dat de verwachtingen niet alleen worden waargemaakt, maar zelfs worden overtroffen.

Het hele team van Indian Rides speelde een cruciale rol om van deze roadtrip de meest succesvolle en memorabele te maken. 
Na vijf jaar te hebben gewacht om aan dit avontuur te beginnen, maakte de keuze voor Indian Rides elk moment het wachten waard.

26/09/2023 Forten en paleizen op Royal Enfield

Een geestverruimende motortochten in de Indiase Himalaya. Boven verwachting!! 
Ik hield van de service vanaf het moment dat we in Delhi landden tot het einde van de tour. Ik heb veel aandacht besteed aan veiligheid, dus ik waardeerde de gedetailleerde tour- en veiligheidsbriefing aan het begin van de tour en de dagelijkse ochtendbriefings waarin alles werd uitgelegd: hoogten, wegomstandigheden, afstanden, gevaren en natuurlijk alle bezienswaardigheden onderweg en wat je kunt verwachten. Alles was perfect. Bedankt voor de geweldige tour Indian Rides!

25/09/2023 Trans-Himalaya op Royal Enfield

Wat een ongelooflijke reis, een echt avontuur in de hooglanden van de Himalaya. Navigeren door adembenemende landschappen waar ruige bergen, weelderige oases en sprankelende smaragdgroene meren elkaar ontmoeten. Deze reis, over uitdagende wegen, terwijl je de oosterse wereld binnengaat, is een paradijs voor degenen die hunkeren naar bochtige wegen. Het is niet op maat gemaakt voor Harley-cruisers, maar voor degenen die klaar zijn om aan de slag te gaan en de echte uitdagingen aangaan van kronkelwegen, wegwerkzaamheden, grindpaden, water doorwadingen en zich onderdompelen in lokaal verkeer. Als u op afgelegen plekken stopt voor een chai-theepauze, kunt u genieten van het landschap. Indian Rides orkestreert een epische reis, goed georganiseerd met voldoende tijd om de lokale sfeer in de veeleisende omgeving op grote hoogte op te snuiven. Perfect voor het bevorderen van teambinding onder vrienden, met veel plezier gelach en humor onderweg.

25/09/2023 Trans-Himalaya op Royal Enfield

De best gewaardeerde en volledig begeleide motortour die we hadden met Indian Rides naar de Trans-Himlayan-gordel van India, waar we niet alleen de ruige schoonheid verkenden, maar ook verschillende kloosters en opvallende landschappen. IR is een toporganisatie, met een buitengewone motorervaring, prachtige hotels en een zeer competente gids. De volgauto bracht onze spullen daar waar we heen moesten,  zodra we onbezorgd op de motor onderweg waren.
Eerlijk gezegd wil ik nogmaals met hen op reis gaan!

24/09/2023 Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Net terug van een opwindende Spiti Valley-tour in India met Indian Rides, en ik moet zeggen dat Narendra, de eigenaar, ons ongelooflijke en persoonlijke service heeft geboden. Dit is geen reis voor angsthazen, en Narendra maakt er geen grapje van – hij vertelt je precies hoe het is, en het voldoet aan alle verwachtingen. Met uitzonderlijke organisatievaardigheden is dit avontuur een must voor liefhebbers van motorfietsen en hunkeren naar de reis van hun leven. Het is een kans om getuige te zijn van het authentieke India, met als hoogtepunt een kampeerervaring op 4400 mtr in de uitlopers van de Himalaya. Verwacht extremen – intense hitte, ijzingwekkende kou en misschien een nat pak (het weer blijft slecht voorspelbaar, wij hadden geluk). Maar ik kwam naar huis met het gevoel een ongeëvenaard avontuur te hebben meegemaakt. Het adembenemende landschap en de dagelijkse uitdagingen maken het tot een ervaring als geen ander. 
Aarzel niet – boek het gewoon!

22/09/2023 Trans-Himalaya op Royal Enfield

Indian Rides is een geweldig bedrijf. Ik heb de Trans Himalayas-tour geboekt en was aangenaam verrast. De tour verliep vlot en voor kleine problemen werd direct een oplossing gevonden. Bij andere reisbureaus heb ik andere ervaringen gehad! Ik kan deze tour zonder gewetensbezwaar aanbevelen. Zeer binnenkort begin ik aan mijn derde tour met Indian Rides!

22/09/2023 Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Omdat ik mezelf als een ervaren on-road rijder beschouwde, duwde de reis door India en de tour mij ver buiten mijn gebruikelijke comfortzone. De wegen, vooral de offroad-gedeelten, boden ongelooflijk uitdagende omstandigheden, maar toch werd elk moment gekoesterd en geliefd. Dankbaar voor een geweldige reis! Bedankt!

08/08/2023 Overwin de Himalaya op een Royal Enfield

De rit van Leh naar Lake Moriri was de mooiste motortocht die ik tot nu toe heb gedaan. En daar overnachten in een tentenresort, met de Melkweg erboven en de wilde dieren om me heen, zal ik nooit vergeten. Wat een ervaring. Narendra, onze gids en het Indian Rides-team, waren behulpzaam en hebben ons uitstekend begeleid. Bedankt voor alles!

24/07/2023 Overwin de Himalaya op een Royal Enfield

Dit was mijn derde reis met Indian Rides, deze keer koos ik ervoor om op de motor naar Ladakh te gaan en het bleek super geweldig! 
Alles was heel goed georganiseerd en de mensen bij Indian Rides zijn erg goed in hun werk. 
Door de bergen rijden en de kleine monniken in hun rode kleren zien was als een droom. 
De motoren waarop we reden waren Royal Enfields - zoals bij eerdere vakanties met IR allemaal goed onderhouden, wat de reis nog specialer maakte.
De bemanning van Indian Rides zorgde voor ons en zij zorgden ervoor dat we veilig de hoogste bergpassen overstaken. Het was een beetje eng, maar ook heel spannend! De plaatsen waar we verbleven waren ook mooi en comfortabel.
De reis ging niet alleen over motoren; het ging ook over het ontmoeten van lokale mensen en het leren kennen van hun manier van leven. Indian Rides zorgde ervoor dat we een geweldige tijd hadden en het echte Ladakh ervaarden. Ik vond de reis erg leuk en ik ben Indian Rides wederom dankbaar dat ze het zo leuk hebben gemaakt!

20/07/2023 Overwin de Himalaya op een Royal Enfield

Beste Narendra,

Ik kan niet genoeg tot uitdrukking brengen hoe uitzonderlijk mijn ervaring was met de Indian Rides ‘Overwin de Himalaya’ tour! Jouw nauwgezette planning resulteerde in een goed doordacht reisschema dat niet alleen aan onze behoeften voldeed, maar ook onze tijd en gemak maximaliseerde. Gedurende de hele reis heb je consequent je uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat aan elk detail werd voldaan, van paspoorten tot permits en vluchten. De regelmatige navraag bij ons toonden uw inzet om onze reis buitengewoon te maken, en dat was het ook!

De afspraken die het bedrijf maakte, inclusief de deskundige gidsen, waren uitstekend. Het personeel en de gidsen waren niet alleen professioneel, maar ook ongelooflijk gastvrij, waardoor er een sfeer van vrijgevigheid en warmte ontstond in de adembenemende omgeving. We hadden het geluk met uitstekende weersomstandigheden en temperaturen, waardoor we getuige konden zijn van een aantal werkelijk fantastische ritten op onze motoren. Het hoogtepunt van de reis was de beklimming van de Khardungla-pas, een onbeschrijfelijke ervaring die ons vervulde met een diep gevoel van innerlijke vrede.

De efficiëntie van uw reisorganisatie strekt zich uit tot alle aspecten, van het ophalen van de luchthaven tot visa en lokale rondleidingen, waardoor een naadloze ervaring wordt gegarandeerd. De overdracht verliep soepel, de motoren waren schoon en goed onderhouden en de teamleiders zorgden voor alle veiligheid en enthousiasme. Elk praktisch detail, van maaltijden tot bevestigingsgesprekken op transferdagen, werd onberispelijk verzorgd.

Je professionaliteit en uitgebreide kennis van elk onderwerp dat we bespraken, waren werkelijk lovenswaardig. Over het geheel genomen werd deze reis een onvergetelijke ervaring, en ik schrijf dit toe aan de uitmuntendheid van uw bedrijf. Hartelijk dank dat u dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.

 

Groeten,
Alexandre Dubois

14/05/2023 Forten en paleizen op Royal Enfield

Mijn vrouw en ik hadden een geweldige ervaring tijdens onze motorreis naar Rajasthan met Indian Rides. 
We kregen een gloednieuwe Royal Enfield 500 CC-fiets, uitstekende accommodaties en een vriendelijk team van Indian Rides dat onze reis in elk aspect heeft verbeterd.
Onze dagelijkse excursies varieerden van 100 tot 350 kilometer, waarbij we lange stukken in het zadel moesten afleggen. Te voet verkenden we dorpen, manoeuvreerden we met onze motoren door kuddes schapen en navigeerden we door drukke straten vol mensen, vrachtwagens, bussen, auto's, kamelen, koeien, geiten en honden. Elke dag ontvouwde zich met nieuwe bezienswaardigheden, geluiden, geuren en adembenemende vergezichten.
Indian Rides biedt echt waar voor uw geld, en ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een motorvakantie in India plant!

18/03/2023 Forten en paleizen op Royal Enfield

Mijn reis met Indian Rides uit India tijdens hun motortour door Noord-India was ronduit ongelooflijk. Begeleid door vijf reisgenoten uit Frankrijk, belichtte de tour prachtig de adembenemende landschappen, rijke culturen en iconische bezienswaardigheden van de regio. De zorgvuldig geplande route, comfortabele accommodaties en goed onderhouden Royal Enfield-motoren droegen bij aan de algehele ervaring. Gids Narendra Singh gaf met zijn schat aan kennis boeiende inzichten in elke bestemming, waardoor onze culturele onderdompeling werd verrijkt. Deze tour is een absolute must voor avontuurliefhebbers, motorrijders en iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke verkenning van Noord-India op twee wielen!

20/07/2022 Overwin de Himalaya op een Royal Enfield

Mijn motorreis naar Leh en Ladakh ging verder dan ik had verwacht. De motoren waren fantastisch, de routes waren uitdagender en leuker en de accommodaties waren uitstekend. De organisatie verliep vlekkeloos. Het hoogtepunt voor mij, als Nederlander, was het contact maken met rijders uit Frankrijk en België. Iedereen verwelkomde me hartelijk en het omarmen van de culturele verschillen maakte de ervaring nog leuker. Een reis die aan al mijn criteria voldeed!

30/03/2021 Holi «Festival van kleuren»

In 2021 was onze 15-daagse Rajasthan-tour met Indian Rides een werkelijk indrukwekkende ervaring op maat. Shakti Singh, onze reisleider en metgezel op de motor, stelde een fantastisch reisschema samen, welke hij graag aanpaste op basis van de door ons besproken voorkeuren, waardoor we maximaal van het Indiase festival konden genieten. 
Tijdens de reis voegde hij zelfs twee dagen en extra bezienswaardigheden toe, toen we een plek hadden ontdekt waar we echt van hielden. De mix van hartverscheurend mooie bezienswaardigheden en een verscheidenheid aan hotels, variërend van ontzagwekkende tot meer bescheiden hotels, hielden het avontuur spannend zonder ons budget te belasten.
Zijn team vond de perfecte balans: gezellig maar niet opdringerig, altijd informatief en uitstekend gezelschap gedurende de hele reis. Ze regelden elk aspect, van het navigeren door chaotisch verkeer, kamelen, tuk-tuks en wegwerkzaamheden tot het garanderen dat we goede lokale gidsen hadden bij de attracties die we bezochten. Hun aandacht voor detail strekte zich uit tot het helpen bij het inchecken en het gladstrijken van elke kleine puntjes, waardoor een sfeer ontstond waarin we ons goed verzorgd voelden terwijl we genoten van een geweldig avontuur.
De 500cc Enfield Bullet-motorfiets zorgde voor een spannende rit, ruim voldoende voor twee redelijk grote volwassenen. Onze ervaring met Indian Rides was zo fantastisch dat ze ongetwijfeld onze eerste keuze zouden zijn voor een volgende reis. Aarzel niet – ga met Indian Rides. Je zal er geen spijt van krijgen.

Sjaak Hammers

02-07-2018

06/10/2019 De kruidenroute op Royal Enfield

In 1 woord GEWELDIG. Grote dank aan het hele team, dit vergeet ik nooit meer.

18/09/2019 Forten en paleizen op Royal Enfield

What a "Magical Mystery Tour" ! a great experience.........One of the most amazing trips of my life. Everything was perfect Your professionalism and cool , the staff , the bikes ,the hotels and the itinerary chosen. Really off the beaten track, and still able to go where so few tourists have passed

Cody Haydar

17/09/2019 Holi «Festival van kleuren»

Dit kan ik alleen maar aanbevelen! 
Voor mij was het een bewuste keuze om deze reis te maken met locale mensen en niet met een europese organistaie. Tussen en met de locale bevolking, dat is wat ik wilde. Indian Rides heeft dit meer dan waargemaakt, want we hebben Holi gevierd in het geboortedorp van de eigenaar Narendra, met zijn frienden en familie. Onze internationale groep werd gelijk opgenomen en we werden bedolven met gekleurde poeder door de feestvierders. 
Ook de rest van de reis inclusief bezoek aan de Taj Mahal was uniek … een heerlijke ervaring.

Thanks Narendra and Team.

Peter de Vries

05/08/2019 Forten en paleizen op Royal Enfield

Kan er kort over zijn .... gewoon boeken! Wat een geweldige ervaring, ondanks 2 dagen met regen.

Derek Hermes

20/07/2019 Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Narendra, 
thank you so much for this wonderful experience. 
Away from honking and crowds... quiet valleys with very few tourists. deserves 5 stars.
Regards, Derek

Freek van Tol

16/06/2019 In het spoor van de tijger per motor

Hoogetpunt van onze reis was de safari om tijgers te spotten … en geluk was aan onze zijde al was het in de verte. Zo'n mega mooie ervaring om de tijger in zijn eigen omgeving in het wild te kunnen zien.
O-ja, de rest van de reis was ook geweldig. Persoonlijke ontvanst op het vliegveld, de ondersteuning door chauffeur en monteur en uiteraard onze reisleider Narendra, TOP. De route was nog nieuw, dus hier en daar even alternatief pad gezocht… dat is reizen. Heerlijke wegen en dan dat eten … geen dag gelijk en zoveel anders dan wij gewend zijn. Ik zou er willen wonen, en ko dus zeker terug voor een vervolg. 

Petra Schreuder

20/05/2019 De kruidenroute op Royal Enfield

Wat een fijne ervaring hebben wij mogen hebben met Indian Rides tijdens hun tour door Zuid India. Alles was zeer goed geregeld en geen vraag was teveel, alles werd voor ons gedaan. Top kerel was onze guide Shakti, mede eigenaar van Indian Rides, maar ook zijn team en niet te vergeten backoffice door Gopika. 
De route was heel afwisselend en eigenlijk makkelijker te doen dan vooraf gedacht. De natuur, de thee en kruidenvelden zijn overweldigend, Black Waters is heerijk even tijd om te ontspannen, en het rijden op de Royal Enfield een feest. Wij komen zeker weer.

Simon Loos

19/05/2019 DIWALI "Festival van licht"

Spontaan een reis naar India geboekt, er 6 weken even tussenuit (was nodig).
Maar wat ga je dan allemaal doen en waar moet je heen. Niet geheel ontoevallig kwam Indian Rides op mn pad. Ook al had ik jaren niet gereden, het leek me leuk door India te reizen op een motor. Nou dat werd dus een rondreis van 2 weken met Indian Rides, maar ze hebben zoveel meer voor mij betekend. Voorafgaande aan de rondreis had ik een verlenging van 4 dagen geboekt, dus na aankomst op het vliegveld stonden ze al voor mij klaar. Hotel en taxi waren voor mij geregeld. 
4 dagen vlogen voorbij en op dag 4 kwamen mn medereisgenoten (alle uit Frankrijk) aan in het zelfde hotel. Als vreemde eend tussen die franzosen werd het een mega mooie rondreis, echt zoals ik het me voorgesteld had. Rijdend op je Enfield langs de akkers van India. Een van de hoogte punten was ook wel het viern van Diwali met een indiaase familie. Vuurwerk afsteken zoals wij met nieuwjaar doen. Geweldig. Natuurlijk maakt het bezoek aan de taj Mahal ook een geweldige indruk … maar zo waren er zoveel…. in heel Rajasthan
Dus ik mag rustig zeggen dat een rondreis met Indian Rides aan te bevelen is! DOEN

 

Peter Frederiks

14/05/2019 Forten en paleizen op Royal Enfield

Dank je wel Narendra en team!
Hebben een geweldige rit door de SPITI vallei gemaakt, terug naar het oer motorrijden, dus niet altijd asfalt wegen, al waren die er ook, en hier en daar (in-)spannend. Dicht langs de grens met Tibet, dus regelmatig controlleposten waar ze ons verbaasd aankeken, water drinken uit een bergstroom, goede hotels, heerlijke gerechten …. dus om kort te gaan ; een heerlijke ervaring. Zou zo maar kunnen dat we nog eens boeken bij Indian Rides :-)

Freek ten Tije

18/04/2019 In het spoor van de tijger per motor

De verwachtingen waren vooraf hoog. Ik had meerdere keren vooraf contact met Gopika van Indian Rides en mijn verwachtingen werden naar aanleiding van de antwoorden steeds groter. Ook al ben ik niet de meest ervaren motorrijder, de route was heell goed te doen en dat gaf gelijk alle mogelijkheid om maximaal te genieten van de natuur(parken). Je hoefde je ook geen zorgen te maken, de begeleiding was je vangnet, en toch was er voldoende ruimte voor je eigen ding (foto's en video maken). Mijn eerste begeleide reis, maar gelijk zoveel fijner dan elke avond zelf moeten puzzelen hoe en waarlangs verder. Zeker een aanrader en mij gaan ze weer zien.

John Hendriks

11/04/2019 Forten en paleizen op Royal Enfield

Zeer goed georganiseerde route met indrukwekkende overnachtingen in forten en paleizen. Mijn 2 kamer appartement viel nadien tegen:-)     Overweeg zeker nog een reis met Indian Rides

Harald Schreuder

20/01/2019 De kruidenroute op Royal Enfield

Wat een heerlijke tijd, en zoveel mooier dan ik me vooraf had voor gesteld. Onze reis door zuid india was fenomenaal. Heerlijk weer, goed gezelschap, geweldige tour guide Shakti (eigenaar van Indian Rides), heerlijk eten en drinken, top motoren en magnefieke landschappen. Wat wil een mens meer ?
Dank jullie wel Indian Rides !!

Peter ten Voorde

12/09/2018 De kruidenroute op Royal Enfield

Met een vriend geboekt bij Indian Rides .... TOP. We kregen voorafgaande alle hulp en antwoorden van Gopika, de vrouw van Narendra. Narendra die ons persoonlijk gedurende de tour begeleide gaf dagelijks een briefing en dan gaan, gas er op. Ook dank aan het service team ... niets was hun teveel om het ons naar de zin te maken. Geweldige kerels. 

Sjaak A

20/07/2018 Spiti Valley - Het kleine Tibet van India

Geweldige gast die Narendra, kent iedereen (of kent iedereen hem?), mega bak met ervaring, de rust zelfe, altijd een oplossing paraat en geen pad is hem te gek. 
Samen de ruige Spiti vallei bezocht. Heerlijke mix van  gewoon lekker sturen (best fijne motoren die Royal Enfields), cultuur en continu die natuur. Mega. 
Ik heb hem beloofd terug te komen.

Peter Elschot

12/07/2018 Forten en paleizen op Royal Enfield

Al was het soms best fris (midden juni op 4000+ meter), het was een geweldige rit met Narendra en team. 
Meters sneeuw en smalle wegen vrijgemaakt … wat een ervaring. 
Onze begeleiders (op motor en auto) was het soms best een uitdaging met de groep van 6 motoren. 
Thanks Narendra, I'll be back :-) but then in the heat of Rajasthan 

Harm Boers

07/07/2018 Overwin de Himalaya op een Royal Enfield

Opzoek naar dat gevoel van 'klein mannetje in de majestueuze bergen'.
Nou dat is gelukt !! 
Wat een geweldige ervaring door de Himalaya met Indian Rides. 
De reis was  super georganiseerd, goede hotels en perfect begeleid door Narendra en Ram

Han Wilms

18/06/2018 Forten en paleizen op Royal Enfield

Overweldigend was deze trip in vele opzichten, natuur, beleving, ontmoeting, ontdekken. Eigenlijk door toeval bij Indian Rides terecht gekomen, en terugkijkend geen moment spijt van. Reisde samen met mn maat, en we hebben met de internationale groep 2 geweldige weken gehad. Overwegen nu al de Himalaya tour :-)

Carla van der Boom

20/04/2018 DIWALI "Festival van licht"

Zo blij dat wij toch de vertrekdatum met Diwali gekozen hebben. Natuurlijk, de gehele reis was top, de route, de motor, de begeleiding, de hotels en het eten, inclusief het bezoek aan de Taj Mahal, maar het vieren van Diwali met een Indiase familie bij hun thuis is echt uniek. Welke reis aanbieder doet dat? Indian Rides doet dat! Wat een lieve mensen. Dank je wel familie Singh !!

Sandra Nijhuis

06/04/2018 Forten en paleizen op Royal Enfield

Samen met mijn man Peter heb ik de reis van New Delhi - Manaili - Leh v.v. geboekt bij Indian Rides. 
Na diverse malen contact gehad te hebben met Gopika en Narendra hebben we de knoop door gehakt en geboekt, toch nog onzeker over het comfort voor mij als bijrijder. 

Nou … ze hebben gelijk gekregen: GEEN MOMENT SPIJT. 
De wegen zijn de laatste jaren duidelijk verbeterd en ik heb mega kunnen genieten van het unieke landschap. Een geweldig uitgestippelde route!
Daarnaast de breidwilligheid tot hulp en beantwoorden van vragen door het hele team, maakt dat het zeker een aanrader is.
Dank jullie wel voor deze unieke ervaring.
Liefs uit Boekelo,

Sandra

Han Geritzen

09/01/2018 Forten en paleizen op Royal Enfield

Door merkbaar doordachte route een hele mooie blijvende herinnering mogen opdoen. Dank aan Narendra en Gopika

analytics-graph-bar