jaar succesvol
in de markt

Reizen met gepassioneerde
lokale bikers

Kleine groepen
2 tot 8 motoren

HOOFDPUNTEN

Rijder 2995€ Passagier 2495€
AFSTAND 1475 Kms
BENODIGDE ERVARING Matig / Uitdagend
BEST REISTIJD Augustus - September
DUUR 15 dagen

Highlights

01 05

Royal Enfield op de zijderoute: Indiase Himalaya
Stel je voor dat je door de 4,5 meter hoge sneeuwmuren rijdt, waarbij je Royal Enfield er doorheen slingert!!
De Expedie Leh Ladakh is een van de meest duurzame en avontuurlijke tochten die je in je leven kunt kiezen. 

Berijd de motor op de verschillende hoogtepaden en steek in 15-16 dagen enkele van de hoogste bergpassen ter wereld over. Is dat niet geweldig?
Deze avontuurlijke Trans Himalaya motorreis door de Indiase Himalaya begint vanuit de beroemde stad Leh en overwint de beroemde bergpas Khardung La (5359 m)

Waarom kiezen voor "Motorfietsexpeditie naar Leh Ladakh in India"?

 • Berijd meerdere van 's werelds hoogst berijdbare passen
 • Stel je rijvaardigheid op de proef met 112 opeenvolgende haarspeldbochten, elk zorgvuldig genummerd
 • Deel beproevingen en beproevingen met een geweldige groep jongens met uitstekende back-up.
 • Wij zijn een team van lokale en gepassioneerde rijders, die al meer dan 16 jaar op deze spannende wegen van de wereld rijden

“De rans Himalaya tour” is een grootse tour van Indian Rides die je meeneemt door een oud bergkoninkrijk met zijn uitgesproken Tibetaans-boeddhistische erfgoed, de maanachtige adembenemende Himalaya-landschappen. Koude woestijnbergen zijn het ‘Land van de Hoge Passen’ dat door LADAKH kruipt – het hoogste plateau van India, ingebed tussen de twee hoogste bergketens ter wereld – Karakoram Range en de Grotere Himalaya. Gedefinieerd door de dorre kliffen, steile plateaus en de hoogste koude woestijn, is het verbazingwekkende landschap van Ladakh doorspekt met een aantal kleurrijke kloosters, veelkleurige gebedsvlaggen en traditionele cultuur, waardoor het een toevluchtsoord van boeddhistische rust is.

Hoogtepunten van de tour

 • Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je door 's werelds hoogste berijdbare pas, Khardung La, rijdt
 • Bezoek het Thiksey en Hemis-klooster dat de glorie van het boeddhisme belichaamt.
 • Vang de serene glimp op van de Shanti Stupa met de witte koepel of van een groot standbeeld van Maitreya Boeddha in het Diskit-klooster
 • Ervaar de geografische golven van bergen, bossen, woestijnen, meren en rivieren op één prachtige plek.
 • Communiceer met Ladakhi-mensen - afstammelingen van een gemengd ras van Mons in Noord-India, Dards uit Baltistan en Mongolen uit Centraal-Azië.
 • Proef het basisvoedsel van de Ladakhi-bevolking: Sku en Thukpa (dikke soep) en khambir (lokaal brood).
 • Verblijf in de afgelegen gebieden van de Himalaya.

Dus ben je verheugd en opgewonden om deel uit te maken van onze reis door zware terrein ter wereld, onder begeleiding van lokale en ervaren begeleiders, die al meer dan 16 jaar deze wegen berijden,  langs de hoogste bergen ter wereld?
En als je klaar bent voor deze prachtige Himalaya-reis... dan ben je hier zeker op de juiste plek!!

Minder info

D1 Aankomst Delhi

Een hartelijk welkom op de internationale luchthaven van Delhi, een vertegenwoordiger van Indian Rides zal u helpen met de transfer naar uw hotel.

Breng de rest van de dag door met herstellen van uw vlucht.

D2 Delhi - Leh

Vandaag markeert het begin van uw avontuurlijke motorreis naar Leh en de Zanskar-vallei, aangezien onze toegewijde vertegenwoordiger u zal begeleiden naar Delhi Airport voor uw binnenlandse vlucht naar Leh.

 Bij aankomst in Leh zorgen wij voor een naadloze transfer naar uw hotel, waar u na uw reis kunt ontspannen en opladen. Leh ligt op een opmerkelijke hoogte van 3500 meter boven zeeniveau, dus de eerste uren van de volgende dag zijn gereserveerd voor ontspanning. Hierdoor kunt u acclimatiseren aan het plaatselijke klimaat, de grote hoogte en de lagere luchtdruk.

 Nadat je hebt genoten van een heerlijke lunch, maak je kennis met het Indian Rides Team, je Motorcycle Tour-planner in India en je mede-avonturiers die je vergezellen op deze opwindende reis door de Himalaya. Aan het hoofd van de groep staat de heer Naren, de oprichter van Indian Rides, die de expeditie persoonlijk zal begeleiden, ondersteund door zijn ervaren en capabele team.

D3 Leh

Begin uw dag met een licht en gezond ontbijt en help uw lichaam zich aan te passen aan de grote hoogte.

Begin aan het eerste deel van een van de beste motortochten in India, terwijl je begint met lokale bezienswaardigheden in Leh. De bestemming van vandaag is de rustige Shanti Stupa, een spirituele oase, gelegen boven Leh, een opvallend wit monument. Het is gebouwd door Japanse monniken en straalt rust uit en biedt een panoramisch uitzicht op de Himalaya. De Stupa werd in 1991 door Japanse monniken gebouwd om 2500 jaar boeddhistische religie te herdenken en staat symbool voor eenheid en spiritualiteit.

Als de avond valt, kun je naar de levendige Leh Main-markt, een bruisend knooppunt in het hart van Ladakh. De kleurrijke winkels, kleine cafés en levendige sfeer bieden een voorproefje van de lokale cultuur. Ontdek en ontdek unieke schatten terwijl je geniet van de levendige sfeer.

 Vergeet niet dat acclimatisatie een geleidelijk proces is. Zorg er wel voor dat u voldoende rust en slaap krijgt en luister altijd naar uw lichaam!

D4 Leh - Hemis - Thiksey - Leh

Vandaag markeert het begin van uw grote Leh Motorcycle-ritroute langs nieuwe wegen, een reis naar het hart van ruige en ongetemde landschappen. 

Begin uw reis met een uitgebreide briefing, waarin u zich verdiept in veiligheidsprotocollen, tourstrategieën, wegdynamiek en een persoonlijke uitrustingsbeoordeling. Dit is het moment om zorgvuldig uw Royal Enfield te kiezen, een trouwe metgezel die u zal vergezellen tijdens deze ongebruikelijke Ladakh Motorbike Tour. Maak uzelf vertrouwd met de fijne kneepjes van de machine, de bediening mogelijkheden en het rijgedrag van de machine.

Ga, gekleed in goede uitrusting, naar het Hemis-klooster op Royal Enfield, het grootste en mooiste monastieke instituut van Ladakh. Dit klooster, genesteld langs de serene oevers van de rivier de Indus, beschikt over een opvallend verguld koperen beeld van Heer Boeddha, samen met talloze gouden en zilveren stoepa's en heilige thangka-schilderijen.

Vervolg uw India Motorcycle Adventure Tour naar het Thiksey-klooster, een majestueus juweel in Ladakh, op slechts 17 km van Leh langs de snelweg Manali-Leh in de rustige Indusvallei. Met zijn opmerkelijke twaalf verhalen en verbondenheid met de Gelugpa-sekte biedt het bezoekers een boeiend kijkje in de Gele Hoed-traditie. De melodieuze gezangen van jonge boeddhistische monniken, gebedsceremonies en de verbluffende architectuur van het klooster maken Thiksey tot een onmisbare stop tijdens de Motorcycle Group Tour naar Ladakh, en laten een onuitwisbare indruk op de ziel achter.

 Na een spirituele dag waarin je de Indiase Himalaya op een motorfiets hebt verkend, keer je terug naar je hotel in Leh en koester je de rijke ervaringen van de dag. Deze reis gaat niet alleen over avontuur, maar ook over verbinding maken met de spirituele essentie van deze majestueuze regio.

D5 Leh - Temisgam

Vandaag, na een stevig ontbijt, begint u aan een boeiende odyssee op uw trouwe Royal Enfield tijdens een Himalaya-motortour in Leh, waarbij u begint aan een betoverende reis van het betoverende Leh naar het idyllische heiligdom van Temisgam.

Terwijl u uw motoren laat brullen, doorkruist u het fascinerende landschap van Ladakh, navigeert u over kronkelige bergwegen en bestrijkt u hoogten die u buiten adem laten, zowel vanwege de hoogte als de adembenemende vergezichten. Je route voert je door afgelegen dorpen, zodat je kunt genieten van de essentie van de cultuur en tradities van Ladakhi.

Temisgam is een afgelegen en een must-bezoek dorp in de Indiase Himalaya op een motorfiets, gelegen te midden van dit grimmig mooie terrein, omgeven door groene velden en abrikozenboomgaarden, en een ongebruikelijke toeristische bestemming in Ladakh voor reizigers die op zoek zijn naar rust en vrede. Rijd naar dit rustige heiligdom voor een complete Indiase ervaring op een motorfiets

D6 Temisgam - Likir - Lumayuru

Begin vandaag uw dag met een ontbijt en bereid u voor op een opwindende en avontuurlijke motorroute in de Himalaya, met adembenemende uitzichten op de regio Ladakh.

 Lamayuru fascineert met zijn eeuwenoude charme en unieke ‘maanlandschap’, vaak een ‘maanlandschap’ genoemd vanwege zijn buitengewone geografische formaties. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl je het Lamayuru-klooster bezoekt, een sereen heiligdom versierd met antieke ontwerpen, boeiende vergezichten en toegewijde monniken. Het klooster ligt op een hoogte van 3510 meter en is een van de oudste kloosters aan het begin van de Indusvallei.

Rijd met uw Royal Enfield over de ontzagwekkende Himalaya-wegen met de beste routes voor Himalayan Motorcycle Touring die langs de stromende rivier slingeren, de dorre woestijn doorkruisen en u door met modder ommuurde dorpen leiden, gehuld in levendige groene velden. De reis eindigt aan de voet van een immense kloof, waar de allure van Lamayuru op je wacht.

D7 Lumayuru - Kargil

De best geboekte motortour naar Leh en Ladakh, bezoekt in de aangepaste Himalaya-route vanaf augustus 2023 ook Kargil.

 Begin vandaag uw dag met een vroeg ontbijt en bereid u voor op een opwindende en avontuurlijke motorroute in de Himalaya, met adembenemende uitzichten op de regio Ladakh.

Begin je rit richting Fotu La Pass, een van de hoogste bergpassen in de regio op een hoogte van 4108 meter. De natuurlijke schoonheid van deze plek biedt een prachtige gelegenheid om te genieten van de essentie van de regio. Daal af naar het pittoreske dorpje Mulbekh en bezoek een van de populaire toeristische attracties aan de Leh-Kargil Highway. Ongeveer 70 km van Lamayuru ligt het Mulbekh-klooster. Wees getuige van het 9 meter hoge beeld van de Maitreya Boeddha, dat in een enorme steen is uitgehouwen.

Hervat uw motorreis naar de Himalaya van Leh naar Kargil Via Namkila Pass, gelegen op een hoogte van 3700 meter. Rijd door ruige terreinen en sublieme landschappen van bruine bergen, versierd met kronkelige en kronkelige paden, waardoor een betoverend zicht ontstaat dat perfect is voor fotografieliefhebbers.

D8 Kargil - Padum

Bereid u voor op een vroeg vertrek in de ochtend, want vandaag komt u op de motor in het hart van Zanskar in Ladakh. Deze ongebruikelijke route vereist een zorgvuldige voorbereiding, aangezien de Zanskar-motorreis een echte test is voor je rijvaardigheid.

Als u Kargil verlaat, stijgt u geleidelijk naar de regio Zanskar, waarbij u door pittoreske dorpjes rijd. De 240 km lange route biedt een spectaculair uitzicht op torenhoge bergtoppen, diepe kloven en ongerepte rivieren. Het hoogtepunt van deze reis is het oversteken van de iconische Pensi La Pass, die op een hoogte van ruim 4400 meter ligt. De pas biedt panoramische vergezichten op de Zanskar Range en is een paradijs voor fotografen. De reis van Kargil naar Padum voert je over een smalle en bochtige weg, versierd met talloze steile haarspeldbochten die deze rit tot een van de meest uitdagende fietsroutes in de Indiase Himalaya maken.

Padum is het grootste dorp in de Zanskar-vallei. De charme van dit verborgen juweeltje van de Zanskar-vallei ligt in de ongerepte omgeving. De stad ligt te midden van een landschap van ruige bergen, vruchtbare valleien en kronkelende beken.

D9 Padum

Vandaag stapt u na het ontbijt op uw Royal Enfield voor de volledig begeleide motortocht naar Leh en de Zanskar-vallei. Beginnend met wat er te zien is in Zanskar, staat als eerste op de lijst het schitterende Karsha-klooster: het grootste klooster in Zanskar. Met zijn aloude architectonische wonderen, levendige muurschilderingen en etherische spirituele resonantie nodigt het je uit om zijn heilige geheimen te onthullen.

Vervolgens zult u tijdens uw tocht naar het eerbiedwaardige Zangla-paleis gaan, een middeleeuwse koninklijke residentie, die een kijkje biedt in de geschiedenis van de regio. Bezoek vervolgens de residentie van het Starrimo-klooster met 30 monniken die zich lijken vast te klampen aan een met bomen bedekte bergkam.

Als alternatief staat het u vrij een ontspannende wandelingen te maken door de stad Padum, waar de traditionele Ladakhi-architectuur de straten van Padum siert: witgekalkte huizen met ingewikkeld ontworpen houten ramen en deuren voegen een vleugje tijdloze elegantie toe aan de stad, bewonder de traditionele Ladakhi-architectuur en -cultuur in Zanskar .

D10 Padum - Jispa

Begin vandaagochtend uw dag met een vroeg ontbijt en bereid u voor op een opwindende en avontuurlijke motorroute in de Himalaya, met adembenemende uitzichten op de regio Ladakh.

Het hoogtepunt van deze reis is het oversteken van de adembenemende Shinku La Pass, die op een hoogte van ruim 5091 meter ligt. De pas biedt panoramische vergezichten op de Zanskar Regio en is een paradijs voor fotografen.

Je verblijf vanavond is in Jispa, waar je rond het kampvuur direct onder de hemel kunt zitten om naar de sterren te kijken, waar de koude bries en de stilte van de vallei bijdragen aan de schoonheid van de nacht.

D11 Jispa - Tso Kar

Als je het Tsokar-meer nadert, verandert het landschap in een woestijn op grote hoogte. Tso Kar is een zoutwatermeer dat ongeveer 7 km lang en ruim 2 km breed is. Het meer ligt op een hoogte van ongeveer 4530 m en is omgeven door twee torenhoge pieken: de 6.370 m hoge Gursan Peak en de 6.050 m hoge Thugie Peak. Wijd uw dag aan het ontdekken van de betoverende allure van deze regio, maak kennis met de hartelijke lokale bevolking en dompel uzelf onder in het rijke tapijtwerk van Ladakh.

Tsokar is een zoutwatermeer dat dient als toevluchtsoord voor een breed scala aan dieren in het wild, trekvogels aantrekt en een paradijs creëert voor enthousiaste vogelaars. Laat de sluiter van uw camera prachtige beelden componeren in het vroege ochtendlicht en laat de tijdloze schoonheid van het dorp iedereen betoveren die er getuige van is.

De zon zal gracieus in het Tsokar-meer dalen, welk een betoverend kleurenpalet over het serene water werpt, en het einde van de dag markeert.

D12 Tso Kar - Leh

Na het ontbijt hervat u uw motortocht door de Himalaya door via de Tanglang La Pass terug te rijden naar Leh. Het is een van de hoogste berijdbare passen ter wereld, met een hoogte van ruim 5.328 meter. De uitdagende klim naar de pas beloont je met een adembenemend panoramisch uitzicht op het ruige terrein van de Himalaya. De sensatie van het veroveren van bergpassen van India op een motorfiets is een ervaring op zich. De uitdaging van het navigeren over de steile en bochtige wegen draagt bij aan het gevoel van avontuur. Als je de top van Tanglang La bereikt, neem dan even de tijd om te genieten van de prestatie en de adembenemende vergezichten, de droom van elke motorrijder. De pas is versierd met kleurrijke gebedsvlaggen die door de wind wapperen, en de lucht is helder en ijl.

 Nadat je de pas hebt veroverd, begin je aan je afdaling richting Leh, waar je kunt terugtrekken met een onvergetelijke motorervaring in India.

D13 Leh - Khardung La - Leh

Start deze ochtend, na een stevig ontbijt, uw Royal Enfield voor een onvergetelijke reis naar de Khardung La pas, werelds hoogste berijdbare pas.

Een motortocht naar de beroemde Khardung La Pass, een majestueuze schildwacht die op een indrukwekkende hoogte van 5359 meter boven de zeespiegel uittorent. Stijg langzaam naar deze legendarische pas, ook wel K-Top of de 'Pass of Lower Castle' genoemd, een must-do rit in de wereld voor avontuurlijke motorrijders. Bereid je camera voor om elk spectaculair moment vast te leggen, individueel of als groep boven op de top, tegen de serene schoonheid van de vallei. Daarna rijden we terug naar Leh

D14 Leh - Delhi

Neem afscheid van de betoverende landschappen van Ladakh met een schat aan ervaring die het hart raken, en stap aan boord van een vlucht naar Delhi, de levendige Indiase hoofdstad.

Bij aankomst wordt u door een vertegenwoordiger van Indian Rides naar uw hotel gebracht.
De rest van de dag is ter vrije besteding.

U kunt uitrusten of op eigen gelegenheid de hoofdstad ontdekken.

D15 Vertrek Delhi

Vertrek vanuit het hotel, volgens uw vluchtschema.

Gegarandeerd vertrek
vanaf 2 motoren
Data Rijder Passagier Festival
Vertrek
Aantal boekingen
20-08-2024
03-09-2024
2995 € 2495 € --- Full Vol
03-09-2024
17-09-2024
2995 € 2495 € --- Full Vol
2025
24-08-2025
07-09-2025
2995 € 2495 € --- Boek nu
07-09-2025
21-09-2025
2995 € 2495 € --- Boek nu
Met je vrienden

REIZEN MET JE EIGEN VRIENDENGROEP OP DEZE ROUTE, OP EEN DATUM
NAAR KEUZE, VANAF 8 PERSONEN… NEEM CONTACT OP

Prijs is Inkl.:

 • De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer & ontbijt.
 • Motor Royal Enfield 500 CC met monteur.
 • Inclusief onbeperkt aantal kilometers en brandstof.
 • Engelssprekende gids op de motor.
 • Assistentievoertuig met chauffeur voor uw bagage.
 • Hotels – Belastingen.
 • Service van lokale gidsen voor monumenten.
 • Alle binnenlandse transporten.
  LET-OP; door de binnenlandse vlucht wordt je bagage beperkt. 
  Inchecken maximaal 15Kg, Handbagage maximaal 7Kg. 
  Kleding wassen bij meerdere hotels onderweg mogelijk
 • 24*7 Assistentie door team INDIAN RIDES.
 • Aansprakelijkheid verzekering 

Prijs is Excl.:

 • Internationale vlucht.
 • Lunch en diner.
 • Visumkosten.
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien (geen verplichting).
 • Entreegelden met betrekking tot camera's/videosites.
 • Reis-, ziekenkosten- , Repatriëringsverzekering
 • Motoruitrusting en persoonlijke uitrusting

REVIEWS

Onze tevreden klanten

Uitstekend
5.0 Gebaseerd op 4 beoordelingen
27/09/2023

Het was onze eerste familie roadtrip in de Indiase Himalaya op de motor, en het bleek de beste keuze die we hadden kunnen maken. 
De keuze voor Indian Rides was een beslissing die op meerdere fronten vruchten afwierp:
A. Thuis voelen:
Het team zorgde ervoor dat we ons tijdens de reis thuis voelden en een comfortabele en gastvrije omgeving creëerden.
B. Beveiligingszaken:
Indian Rides geeft echt om uw veiligheid en geeft u tijdens de reis een gevoel van vertrouwen en zekerheid.
C. Beloftehouders:
Ze doen precies wat ze beloven en zorgen ervoor dat de verwachtingen niet alleen worden waargemaakt, maar zelfs worden overtroffen.

Het hele team van Indian Rides speelde een cruciale rol om van deze roadtrip de meest succesvolle en memorabele te maken. 
Na vijf jaar te hebben gewacht om aan dit avontuur te beginnen, maakte de keuze voor Indian Rides elk moment het wachten waard.

Wat een ongelooflijke reis, een echt avontuur in de hooglanden van de Himalaya. Navigeren door adembenemende landschappen waar ruige bergen, weelderige oases en sprankelende smaragdgroene meren elkaar ontmoeten. Deze reis, over uitdagende wegen, terwijl je de oosterse wereld binnengaat, is een paradijs voor degenen die hunkeren naar bochtige wegen. Het is niet op maat gemaakt voor Harley-cruisers, maar voor degenen die klaar zijn om aan de slag te gaan en de echte uitdagingen aangaan van kronkelwegen, wegwerkzaamheden, grindpaden, water doorwadingen en zich onderdompelen in lokaal verkeer. Als u op afgelegen plekken stopt voor een chai-theepauze, kunt u genieten van het landschap. Indian Rides orkestreert een epische reis, goed georganiseerd met voldoende tijd om de lokale sfeer in de veeleisende omgeving op grote hoogte op te snuiven. Perfect voor het bevorderen van teambinding onder vrienden, met veel plezier gelach en humor onderweg.

25/09/2023

De best gewaardeerde en volledig begeleide motortour die we hadden met Indian Rides naar de Trans-Himlayan-gordel van India, waar we niet alleen de ruige schoonheid verkenden, maar ook verschillende kloosters en opvallende landschappen. IR is een toporganisatie, met een buitengewone motorervaring, prachtige hotels en een zeer competente gids. De volgauto bracht onze spullen daar waar we heen moesten,  zodra we onbezorgd op de motor onderweg waren.
Eerlijk gezegd wil ik nogmaals met hen op reis gaan!

Indian Rides is een geweldig bedrijf. Ik heb de Trans Himalayas-tour geboekt en was aangenaam verrast. De tour verliep vlot en voor kleine problemen werd direct een oplossing gevonden. Bij andere reisbureaus heb ik andere ervaringen gehad! Ik kan deze tour zonder gewetensbezwaar aanbevelen. Zeer binnenkort begin ik aan mijn derde tour met Indian Rides!

analytics-graph-bar