jaar succesvol
in de markt

Reizen met gepassioneerde
lokale bikers

Kleine groepen
2 tot 8 motoren

HOOFDPUNTEN

Rijder 2885€ Passagier 2495€
AFSTAND 1500Km
BENODIGDE ERVARING Gemiddeld
BEST REISTIJD Juni - September
DUUR 14 dagen

Highlights

01 05

LADAKH- Het hoogste plateau van India, ingebed tussen de twee hoogste bergketens ter wereld: Karakoram Range en de Grotere Himalaya. Gedefinieerd door de dorre kliffen, steile plateaus en een hoge koude woestijn, is het een verbazingwekkend landschap doorspekt met een aantal kleurrijke kloosters, veelkleurige gebedsvlaggen en een traditionele cultuur, waardoor het een toevluchtsoord voor boeddhistische rust is.

A reis naar Leh biedt een adembenemend, sensationeel landschap en verbijsterende haarspeldbochten, waardoor het een van de favoriete routes van motorrijders over de hele wereld is. Deze onbetwiste kampioen van roadtrips combineert de hoogste bergpassen ter wereld, Khardung La (5359 m) en boeddhistische kloosters die spirituele verhalen fluisteren, terwijl de oude Gompa's de verhalen van het historische boeddhisme uitzenden.

Waarom kiezen voor “Motortocht naar het Land van Lamas: Ladakh”?

 • Ervaar de prachtige mix van Tibetaans, Chinees en Indiaas boeddhisme.
 • Stel je rijvaardigheid op de proef met 112 opeenvolgende haarspeldbochten, elk zorgvuldig genummerd.
 • Deel beproevingen en beproevingen met een geweldige groep jongens met uitstekende back-up.
 • Wij zijn een team van locale, gepassioneerde rijders, die al meer dan 16 jaar in deze spannende regio's van de wereld rijden

“Overwin de Himalaya op een Royal Enfield”, aangeboden door Indian Rides, is een motorrit met gas open door de machtige Himalaya, waar het landschap verandert van steden naar dorpen, door de Himalaya naar de hoogste besneeuwde bergtoppen.

Hoogtepunten van de tour

 • Ervaar de adrenalinestoot die door je aderen stroomt terwijl je op een motorfiets door Leh reist en door adembenemende landschappen, ruige bergen, woestijnen op grote hoogte en ongerepte meren reist.
 • Navigeer met je motorfiets door de opwindende uitdaging van het veroveren van 's werelds hoogste berijdbare passen op Royal Enfield, zoals de passen Khardung La, Fotu La, NamkiLa en Tanglang La.
 • Neem een kijkje in het Tibetaanse boeddhisme en zijn verbluffende architectuur terwijl je op een motorfiets de oude kloosters van Leh bezoekt, zoals het Hemis-klooster, het Thiksey-klooster en het Diskit-klooster.
 • Geniet van eeuwige extase terwijl je jezelf onderdompelt in de mystieke schoonheid van het maanachtige landschap van Lamayuru in Leh op een motor.
 • Wees getuige van het contrasterende landschap van weelderige groene vallei en zandduinen in Nubra - "A Valley of Flowers".
 • Ga in gesprek met het Ladakhi-volk - afstammelingen van een gemengd ras van Mons in Noord-India, Dards uit Baltistan en Mongolen uit Centraal-Azië.
 • Leh biedt Instagram-schoonheid omdat het wordt omringd door de Himalaya, Karakoram Range en Zanskar Range en een spel van licht en schaduw op de bergen biedt.
 • Voel je betoverd door de weergave van sterren en sterrenbeelden aan het Tso Kar-meer 's nachts, dat glinstert als een saffier - een rustige oase te midden van de grimmige omgeving.
  Wandel door de bruisende markten van Leh voor Indiaas handwerk en geniet van de smaakvolle Ladakhi-keuken

Voel de stilte en ervaar de azuurblauwe lucht die spiritualiteit in je doet ontspruiten tijdens deze reis naar de Trans-Himalaya. De luidende klokken van kloosters en de kleurrijke spirituele vlaggen zetten elk hart en ziel in vuur en vlam

Vanaf Leh slingert de spannende bergweg naar Nubra, met vele bochten helemaal naar het Dak van de wereld!

Minder info

D1 Delhi

Welkom in India!

Bij uw aankomst op de internationale luchthaven van Delhi zal een vertegenwoordiger van Indian Rides u hartelijk verwelkomen en u assisteren bij uw transfer naar het hotel.
Neem de rest van de dag de tijd om te ontspannen en bij te komen van uw vlucht.

D2 Delhi naar Leh (3500mtr.)

Vandaag zet onze toegewijde vertegenwoordiger u af naar Delhi Airport voor uw verdere binnenlandse vlucht naar Leh. Een korte en adembenemende vlucht brengt je naar Leh, je betoverende startpunt voor de Motor Tour naar de Himalaya. 

Bij aankomst in Leh zorgen wij voor een vlotte transfer naar uw hotel voor een welverdiende rust. Leh ligt op een hoogte van 3500 meter boven zeeniveau, dus de volgende uren en de volgende dag zullen worden besteed aan vrije tijd, zodat u kunt acclimatiseren aan het weer, de grote hoogte en de lagere luchtdruk. Deze voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de komende avontuurlijke motortour naar de Indiase Himalaya van Leh en Ladakh.

Na een heerlijke lunch krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met het Indian Rides Team en uw medereisgenoten op dit spannende motoravontuur naar de Himalaya. De heer Naren, de oprichter van Indian Rides, zal de groep persoonlijk leiden, ondersteund door zijn ervaren team.

D3 Leh

Geniet vandaag van een licht en voedzaam ontbijt en vul dit aan met voldoende water en soepen om gehydrateerd te blijven en uw acclimatisatie aan de grote hoogte te vergemakkelijken.

Na het ontbijt begint u aan het eerste hoofdstuk van uw Ladakh-motortocht. Vandaag kun je de serene Shanti Stupa bezoeken, een ongerept wit bouwwerk versierd met gouden kunstwerken en boeddhistische muurschilderingen en schilderijen. De rustige sfeer heeft de kracht om elke rusteloze ziel te kalmeren en biedt een diep gevoel van vrede.
Terwijl je rond de stoepa loopt, kun je mantra's zingen en jezelf onderdompelen in de serene omgeving en de adembenemende schoonheid van de landschappen. De Shanti Stupa, een symbool van eenheid en spiritualiteit, werd in 1991 door Japanse monniken gebouwd om 2500 jaar boeddhistische religie te herdenken.
Terwijl de avond valt, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om de levendige Leh Main-markt te verkennen, vol met een scala aan kleurrijke winkels en charmante cafés. Trakteer uzelf op de verrukkelijke smaken van de authentieke tandoori Ladakhi-keuken in leuke eetgelegenheden. … maar houd het licht!

Vergeet niet dat acclimatisatie een geleidelijk proces is. Zorg er wel voor dat u voldoende rust en slaap krijgt en luister altijd naar uw lichaam!

D4 Leh - Hemis - Thiksey - Leh

Begin uw dag met een vroege ochtendstart en begin aan de eerste etappe van uw Ladakh route tijdens de Spirituele Motortour Leh en Ladakh, een ideale en veiligige route voor een motortour in de hoge Himalaya, bewust gekozen vanwege de ongunstige klimatologische omstandigheden in de lagere Himalaya.

Uw volledig begeleide motorreis naar de Himalaya begint met een uitgebreide briefing over essentiële veiligheidsmaatregelen, de toeraanpak, de wegomstandigheden en een persoonlijke uitrustingscontrole. Het is tijd om uw Royal Enfield zelf uit te zoeken voor de komende motortour naar Leh en Ladakh. Maak uzelf vertrouwd met de startprocedures, de bedieningselementen en het rijgedrag van de fiets. Leer uw motorfiets goed kennen, want hij zal uw vaste metgezel zijn tijdens de boeiende Himalayan Tour on Motorcycle.

Trek je stijlvolle uitrusting aan en ga richting het Hemis-klooster, het grootste en meest weelderige monastieke instituut in Ladakh. Dit klooster, genesteld langs de rustige oevers van de Indus rivier, herbergt een prachtig verguld koperen beeld van Boeddha, evenals talrijke gouden en zilveren stoepa's en heilige thangka-schilderijen. Het bestaat als een Himalaya-boeddhistische gompa binnen de gerespecteerde Drukpa-lijn.

Vervolg je avontuurlijke Himalaya-motorexpeditie en ga op weg naar het Thiksey-klooster, een majestueus juweeltje in Ladakh. Thiksey ligt 17 km van Leh aan de snelweg Manali-Leh in de serene Indusvallei. Het is een onmisbare en betoverende pitstop die een vleugje verwondering toevoegt aan je spannende Ladakh Motorcycle roadtrip-avontuur. Wees getuige van de betoverende gebedsceremonies en laat je betoveren door de jonge boeddhistische monniken die heilige teksten reciteren. Dit twaalf verdiepingen tellende klooster is aangesloten bij de Gelugpa-sekte, ook wel bekend als de Gele Hoed-sekte van het Tibetaanse boeddhisme.

Na deze spirituele reis op een motorfiets in de Indiase Himalaya keert u terug naar uw hotel in Leh en koestert u de ervaringen van de dag.

D5 Leh - Lamayuru { 3500 Mtr}

Maak je vandaag klaar voor je motoravontuur in de Indiase Himalaya met een rit van 125 km naar Lamayuru op de snelweg Leh-Srinagar. Lamayuru is een ongebruikelijke maar gemakkelijk bereikbare bestemming op je motor in Ladakh.

Lamayuru fascineert met zijn eeuwenoude charme en unieke landschap, vaak een ‘maanlandschap’ genoemd vanwege zijn buitengewone geografische formaties. Bereid je voor om betoverd te worden terwijl je het Lamayuru-klooster bezoekt, een sereen heiligdom versierd met antieke ontwerpen, boeiende vergezichten en toegewijde monniken. Het klooster ligt op een hoogte van 3510 meter en is een van de oudste kloosters aan de kop van de Indusvallei.

Rijd met uw Royal Enfield over de ontzagwekkende Himalaya-wegen met de beste routes voor Himalayan Motorcycle Touring die langs de stromende rivier slingeren, de dorre woestijn doorkruisen en u door met modder ommuurde dorpen leiden, gehuld in levendige groene velden. De reis krijgt een hoogte punt aan de voet van een immense kloof, waar de allure van Lamayuru op je wacht.

D6 Lamayuru - Kargil { 3500 Mtr.}

De veel geprezen begeleide motortour naar Leh en Ladakh, is vanaf augustus 2023 aangepast en gaat nu ook naar Kargil.

Begin vandaag uw dag met een vroeg ontbijt en bereid u voor op een opwindende en avontuurlijke motorroute in de Himalaya, met adembenemende uitzichten op de regio Ladakh.
Begin je rit richting Fotu La Pass, een van de hoogste bergpassen in de regio op een hoogte van 4108 meter. De natuurlijke schoonheid van deze plek biedt een prachtige gelegenheid om te genieten van de essentie van de regio. Daal af naar het pittoreske dorpje Mulbekh en bezoek een van de populaire toeristische attracties aan de Leh-Kargil Highway. Ongeveer 70 km van Lamayuru ligt het Mulbekh-klooster. Wees getuige van het 9 meter hoge beeld van de Maitreya Boeddha, dat in een enorme steen is uitgehouwen.

D7 Kargil – Aryan Valley - Temisgam { 3200 Mtr. }

Na het ontbijt begint uw motorreis in de Indiase Himalaya, van Kargil tot Temisgam, waarbij u zich door de betoverende Arische vallei waagt, een route die een prachtig uitzicht biedt op de omliggende bruine bergen, bezaaid met traditionele Ladakhi-huizen die in de tijd bevroren lijken.
Rijd door de Arische Vallei in Ladakh, een verborgen juweeltje dat bekend staat om zijn unieke en fascinerende cultuur en zijn gastvrije lokale bevolking. Dorpen in deze vallei worden bewoond door de laatst overgebleven afstammelingen van de Dards in de regio. De Dards worden beschouwd als het laatste ras van de Ariërs in de Indusvallei.
Als u uw motortocht naar voortzet, bezoekt u Temisgam, een ongebruikelijke toeristische bestemming in de Himalaya, een pittoresk dorpje omgeven door groene velden en abrikozenboomgaarden en een toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar rust en vrede.
Hier kunt u in contact komen met de lokale bevolking, leren van hun eeuwenoude wijsheid en hun diepe verbondenheid met het land en hun erfgoed waarderen. Of u kunt 's avonds het Temisgam-paleis en het Temisgam-klooster bezoeken

D8 Temisgam - Leh { 3000 Mtr. }

Start deze ochtend, na een stevig ontbijt, uw Royal Enfield-motorfiets voor een onvergetelijke reis naar de Himalaya op de motorfiets terug richting Leh. Vertrekkend vanuit Temisgam slingert de weg door ruige landschappen en pittoreske dorpjes. Onderweg wordt u omringd door groene velden, abrikozenboomgaarden en de majestueuze toppen van de regio Ladakh, waardoor een werkelijk betoverende achtergrond voor uw rit ontstaat.

Beleef een ontspannen avond en verwerk de ervaringen en schoonheden met een ontspannen pauze in de stad Leh.
Vrije avond, vrij om de stad verder te verkennen.

D9 Leh - Khardung la - Hunder

Start deze ochtend, na een stevig ontbijt, uw Royal Enfield-motorfiets voor een onvergetelijke reis naar  Nubra Valley via 's werelds hoogste berijdbare pas.

Rijd op uw Royal Enfield naar de hoogste passen van India en zet koers richting de beroemde Khardung La Pass, een majestueuze schildwacht die op een indrukwekkende hoogte van 5359 meter boven de zeespiegel uittorent. Stijg langzaam naar deze legendarische hoge pas, ook wel K-Top of de 'Pass of Lower Castle' genoemd, met een must-do motor moment voor elke motorrijder ter wereld. Bereid je lens voor om elk spectaculair moment vast te leggen met je groep of individueel bovenop de pas, tegen de serene achtergrond van de vallei.

Daal af in de betoverende 'Vallei van Bloemen', Nubra Valley, een adembenemende uitgestrektheid gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Shyok en Nubra, omringd door de torenhoge toppen van de Himalaya-bergketens. Het landschap hier is ronduit pittoresk en biedt een panoramisch uitzicht van 360 graden dat een blijvende indruk achterlaat.

Hunder Village is als een verborgen parel in het hart van de koude woestijn omgeven door ongerepte witte zandduinen, een uniek kenmerk van deze hooggelegen woestijn. Wat bijdraagt aan de charme van Hunder zijn de Bactrische kamelen met twee bulten, een zeldzaam en boeiend gezicht in dit deel van de wereld.

Terwijl de avond valt, kunt u genieten van een kameelsafari op een Bactrische kameel. Of slenter door de dorpsstraatjes, of kijk gewoon naar de torenhoge toppen in de Vallei, een plek waar de wonderen van de natuur zich in al hun glorie ontvouwen.

D10 Hunder - Disket - Leh { 3500 Mtr.}

Geniet van het adembenemende schouwspel van de Nubra-vallei met de opkomende zon, die de lucht met levendige gekleurde tinten schildert. De omliggende toppen van de Himalaya, die al imposant van gestalte zijn, beginnen uit de mantel van duisternis te komen, waarbij hun met sneeuw bedekte toppen de vroege zonnestralen opvangen. De Nubra-rivier glinstert als vloeibaar goud in het zachte ochtendlicht.

Na een heerlijk ontbijt begint je opwindende, volledig begeleide Himalaya-tour naar Leh en Ladakh op Royal Enfield, die je naar het beroemde Diskit-klooster brengt, ook bekend als Diskit Gompa, dat het grootste en oudste boeddhistische klooster in Ladakh is, aangesloten bij de Gelugpa-sekte (Gele Hoed) van het Tibetaans boeddhisme en heeft een heilige plaats als subgompa van het Thiksey-klooster. Het Diskit-klooster, gelegen op een hoogte van 3.000 meter, biedt panoramische vergezichten over de Shyok-vallei en de schilderachtige omgeving, waaronder de Shyok-rivier, torenhoge bergen tegen de achtergrond van de azuurblauwe lucht en weelderige groene weiden.

Naarmate de dag vordert, rijd je terug naar Nubra. 

D11 Leh - Tsokar Lake { 4400 Mtr. }

Vandaagochtend, na een heerlijk ontbijt, vertrekt u vroeg voor een avontuurlijke motortocht in de Himalaya van Leh naar het Tsokar-meer. Vanaf Leh begint u aan uw reis naar het oosten, waarbij u de bruisende stad achter u laat en de rustige wildernis van Ladakh ingaat.
De weg voert je langs de Indusrivier, met majestueuze bergen aan weerszijden van de vallei. Het uitzicht op het ruige terrein en de ongerepte wateren van de rivier is gewoonweg ontzagwekkend.

Het belangrijkste herkenningspunt van deze route is de Mahe-brug, die niet alleen een schilderachtig uitzicht biedt, maar deze weg leidt ook diep naar het hart van Ladakh, waar u door kleine dorpjes komt, waar u een glimp kunt opvangen van het nomadische leven en de cultuur van Ladakhi. De grimmige schoonheid van het landschap staat in contrast met de levendige kleuren van de Ladakhi-kledij en de boeddhistische gebedsvlaggen die in de wind wapperen. Als je op een motorfiets door Ladakh rijdt, kun je jezelf volledig onderdompelen in de cultuur en natuurlijke schoonheid van de regio.


Als je het Tsokar-meer nadert, verandert het landschap in een woestijn op grote hoogte. Tso Kar is een zoutwatermeer dat ongeveer 7 km lang en ruim 2 km breed is. Het meer ligt op een hoogte van ongeveer 14.850 voet en is omgeven door twee torenhoge pieken: de 6.370 m hoge Gursan Peak en de 6.050 m hoge Thugie Peak. Wijd uw dag aan het ontdekken van de betoverende allure van deze regio, maak kennis met de hartelijke lokale bevolking en dompel uzelf onder in het rijke tapijtwerk van Ladakh.

Terwijl de zon gracieus in het Tsokar-meer daalt, werpt zijn warme en betoverend kleurenpalet een  serene rust over het water, wat het einde van de dag markeerde.

D12 Tsokar Lake - Leh { 3500 Mtr. }

Tsokar is een zoutwatermeer dat dient als toevluchtsoord voor een breed scala aan dieren in het wild, dat trekvogels aantrekt en een paradijs creëert voor de enthousiaste vogelaar. Laat de sluiter van uw camera magnifieke beelden componeren in het vroege ochtendlicht, en laat de tijdloze schoonheid van het dorp iedereen betoveren die er getuige van is.

Na het ontbijt hervat u uw ongebruikelijke motortocht door de Himalaya door via de Tanglang La Pass terug te rijden naar Leh. Het is een van de hoogste berijdbare passen ter wereld, met een hoogte van ruim 5.328 meter. De uitdagende klim naar de pas beloont je met een adembenemend panoramisch uitzicht op het ruige terrein van de Himalaya. De sensatie van het veroveren van bergpassen van India op een motorfiets is een ervaring op zich. De uitdaging van het navigeren over de steile en bochtige wegen draagt bij aan het gevoel van avontuur. Als je de top van Tanglang La bereikt, neem dan even de tijd om te genieten van de prestatie en de adembenemende vergezichten, de droom van elke motorrijder. De pas is versierd met kleurrijke gebedsvlaggen die door de wind wapperen, en de lucht is helder en ijl.

Nadat je de pas hebt veroverd, begin je aan je afdaling richting Leh, waar je kunt ontspannen met een onvergetelijke motorervaring in India.

D13 Leh - Delhi

Neem afscheid van de betoverende landschappen van Ladakh met een ervaring die het hart raakt, en stap aan boord van een vlucht naar Delhi, de levendige Indiase hoofdstad.
Bij aankomst wordt u door een vertegenwoordiger van Indian Rides naar uw hotel gebracht.
De rest van de dag is ter vrije besteding.
U kunt uitrusten of op eigen gelegenheid de hoofdstad ontdekken.

D14 Delhi vertrek

Vandaag zal een vertegenwoordiger van Indian Rides u helpen naar Delhi International Airport, voor uw verdere reisarrangementen.

Een reis naar Ladakh zal voor altijd een speciaal plekje in je ziel innemen, waardoor deze tour naar Leh en Ladakh op Royal Enfield een onvergetelijk en gekoesterd hoofdstuk in je reisverhalen wordt.

Gegarandeerd vertrek
vanaf 2 motoren
Data Rijder Passagier Festival
Vertrek
Aantal boekingen
12-07-2024
25-07-2024
2895 € 2495 € --- VOL Vol
26-07-2024
08-08-2024
2895 € 2495 € --- 06 Boek nu
09-08-2024
22-08-2024
2895 € 2495 € --- 02 Boek nu
23-08-2024
05-09-2024
2895 € 2495 € --- VOL Vol
2025
07-06-2025
20-06-2025
2995 € 2595 € --- Boek nu
20-06-2025
03-07-2025
2995 € 2595 € --- Boek nu
04-07-2025
17-07-2025
2995 € 2595 € --- Boek nu
18-07-2025
31-07-2025
2995 € 2595 € --- Boek nu
01-08-2025
14-08-2025
2995 € 2595 € --- Boek nu
14-08-2025
27-08-2025
2995 € 2595 € --- Boek nu
Met je vrienden

REIZEN MET JE EIGEN VRIENDENGROEP OP DEZE ROUTE, OP EEN DATUM
NAAR KEUZE, VANAF 8 PERSONEN… NEEM CONTACT OP

Prijs is Inkl.:

 • De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer + ontbijt.
 • Motor Royal Enfield 500 CC met monteur.
 • Inclusief onbeperkt aantal kilometers en brandstof.
 • Engelssprekende gids op de motor.
 • Assistentievoertuig met chauffeur voor uw bagage.
 • Hotels – Belastingen.
 • Service van lokale gidsen voor monumenten.
 • Alle binnenlandse transporten.
  LET-OP; door de binnenlandse vlucht wordt je bagage beperkt. 
  Inchecken maximaal 15Kg, Handbagage maximaal 7Kg. 
  Kleding wassen bij meerdere hotels onderweg mogelijk
 • 24*7 Assistentie door team INDIAN RIDES.
 • Aansprakelijkheid Verzekering

Prijs is Excl.:

 • Internationale vliegreis.
 • Lunch en diner.
 • Visumkosten.
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien (geen verplichting).
 • Entreegelden met betrekking tot camera's/videosites.
 • Reis-, Repatriëring-, Ziektekostenverzekering
 • Motoruitrusting en persoonlijke uitrusting

REVIEWS

Onze tevreden klanten

Uitstekend
5.0 Gebaseerd op 5 beoordelingen

De rit van Leh naar Lake Moriri was de mooiste motortocht die ik tot nu toe heb gedaan. En daar overnachten in een tentenresort, met de Melkweg erboven en de wilde dieren om me heen, zal ik nooit vergeten. Wat een ervaring. Narendra, onze gids en het Indian Rides-team, waren behulpzaam en hebben ons uitstekend begeleid. Bedankt voor alles!

Dit was mijn derde reis met Indian Rides, deze keer koos ik ervoor om op de motor naar Ladakh te gaan en het bleek super geweldig! 
Alles was heel goed georganiseerd en de mensen bij Indian Rides zijn erg goed in hun werk. 
Door de bergen rijden en de kleine monniken in hun rode kleren zien was als een droom. 
De motoren waarop we reden waren Royal Enfields - zoals bij eerdere vakanties met IR allemaal goed onderhouden, wat de reis nog specialer maakte.
De bemanning van Indian Rides zorgde voor ons en zij zorgden ervoor dat we veilig de hoogste bergpassen overstaken. Het was een beetje eng, maar ook heel spannend! De plaatsen waar we verbleven waren ook mooi en comfortabel.
De reis ging niet alleen over motoren; het ging ook over het ontmoeten van lokale mensen en het leren kennen van hun manier van leven. Indian Rides zorgde ervoor dat we een geweldige tijd hadden en het echte Ladakh ervaarden. Ik vond de reis erg leuk en ik ben Indian Rides wederom dankbaar dat ze het zo leuk hebben gemaakt!

Beste Narendra,

Ik kan niet genoeg tot uitdrukking brengen hoe uitzonderlijk mijn ervaring was met de Indian Rides ‘Overwin de Himalaya’ tour! Jouw nauwgezette planning resulteerde in een goed doordacht reisschema dat niet alleen aan onze behoeften voldeed, maar ook onze tijd en gemak maximaliseerde. Gedurende de hele reis heb je consequent je uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat aan elk detail werd voldaan, van paspoorten tot permits en vluchten. De regelmatige navraag bij ons toonden uw inzet om onze reis buitengewoon te maken, en dat was het ook!

De afspraken die het bedrijf maakte, inclusief de deskundige gidsen, waren uitstekend. Het personeel en de gidsen waren niet alleen professioneel, maar ook ongelooflijk gastvrij, waardoor er een sfeer van vrijgevigheid en warmte ontstond in de adembenemende omgeving. We hadden het geluk met uitstekende weersomstandigheden en temperaturen, waardoor we getuige konden zijn van een aantal werkelijk fantastische ritten op onze motoren. Het hoogtepunt van de reis was de beklimming van de Khardungla-pas, een onbeschrijfelijke ervaring die ons vervulde met een diep gevoel van innerlijke vrede.

De efficiëntie van uw reisorganisatie strekt zich uit tot alle aspecten, van het ophalen van de luchthaven tot visa en lokale rondleidingen, waardoor een naadloze ervaring wordt gegarandeerd. De overdracht verliep soepel, de motoren waren schoon en goed onderhouden en de teamleiders zorgden voor alle veiligheid en enthousiasme. Elk praktisch detail, van maaltijden tot bevestigingsgesprekken op transferdagen, werd onberispelijk verzorgd.

Je professionaliteit en uitgebreide kennis van elk onderwerp dat we bespraken, waren werkelijk lovenswaardig. Over het geheel genomen werd deze reis een onvergetelijke ervaring, en ik schrijf dit toe aan de uitmuntendheid van uw bedrijf. Hartelijk dank dat u dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.

 

Groeten,
Alexandre Dubois

20/07/2022

Mijn motorreis naar Leh en Ladakh ging verder dan ik had verwacht. De motoren waren fantastisch, de routes waren uitdagender en leuker en de accommodaties waren uitstekend. De organisatie verliep vlekkeloos. Het hoogtepunt voor mij, als Nederlander, was het contact maken met rijders uit Frankrijk en België. Iedereen verwelkomde me hartelijk en het omarmen van de culturele verschillen maakte de ervaring nog leuker. Een reis die aan al mijn criteria voldeed!

Harm Boers

07/07/2018

Opzoek naar dat gevoel van 'klein mannetje in de majestueuze bergen'.
Nou dat is gelukt !! 
Wat een geweldige ervaring door de Himalaya met Indian Rides. 
De reis was  super georganiseerd, goede hotels en perfect begeleid door Narendra en Ram

analytics-graph-bar