Een droom motortour door de Himalaya

Een droom motorttour naar de Trans-Himalaya die jij in je hart altijd al wilde nastreven. Deze vakantiereis naar Leh Ladakh op Royal Enfield helpt je om te ontspannen in de schoot van de natuur. Ervaar de ongerepte azuurblauwe meren, natuurlijke schoonheid, het koude woestijnlandschap, de vredige vallei en de hoge bergpas van Zaskar en rivierdorpen in de Nubra vallei, die de ongelooflijke schoonheid van deze plek kenmerken. Het land met de bergen omhelst de oude kloosters, met zowel religieuze als culturele betekenis.


Deskundige en gepassioneerde
locale reisbegeleider

Reis in kleine groep
(2 tot 8 motoren)

HOOFDPUNTEN

Rijder 2685€ Passagier 2385€
AFSTAND 1400 kms
DUUR 15 dagen
BENODIGDE ERVARING Gemiddeld
BEST REISTIJD Juni - September

De geest van reizen
Over de zijderoute met je Royal Enfield door  de Indiase Himalaya.
Stel je voor dat je tussen de 5 meter hoge sneeuwmuren rijdt met 112 haarspeldbochten, waar jij je Royal Enfield doorheen slingert !!
De tocht naar Leh Ladakh is een van de meest duurzame en avontuurlijke motortochten die je in zijn leven kan kiezen. 
Het ultieme mekka van roadtrips is de 479 km lange ‘snelweg’ Leh-Manali.

Berijd je motor op de verschillende gradaties van hooggelegen passen en steek de 5 hoogste bergpassen ter wereld over in 15-16 dagen, is dat niet geweldig?
Deze avontuurlijke, unieke Leh Ladakh-motorreis naar de Indiase Himalaya begint in de beroemde stad Manali en verovert de beroemde bergpassen van de Rohtang-pas (3978 m), Tanglang-la (5328 m), Baralacha La (4890 m), Chang -La (5360 m) en Khardung La (5359 m).

Waarom kiezen voor "Motorexpeditietour naar Leh Ladakh in India"?

 • Berijd enkele van 's werelds hoogste berijdbare passen, Khardung-La, Taglang-La, Lachulung-La
 • Daag je rijvaardigheid uit met 112 opeenvolgende haarspelden, elk zorgvuldig genummerd
 • Deel beproevingen met een geweldige groep gelijkgezinden, met uitstekende back-up team
 • Wij zijn een team van inheemse gepassioneerde rijders, die al meer dan 15 jaar in dit meest opwindende van de wereld onderweg is

"The Dream Motorcycle tour to the Himalayas" is een grootse rondreis door Indian Rides die je meeneemt door een oud bergkoninkrijk met zijn duidelijke Tibetaans-boeddhistische erfgoed, de maanachtige adembenemende landschappen van de Himalaya. Koude woestijnbergen zijn het "Land Of High Passes" dat door LADAKH kruipt - het hoogste plateau van India, gewiegd tussen de twee hoogste bergketens ter wereld - Karakoram Range en de Greater Himalaya. Gedefinieerd door de kale kliffen, steile plateaus en de hoogste koude woestijn, is het verbazingwekkende landschap van Ladakh doorspekt met een aantal kleurrijke kloosters, veelkleurige gebedsvlaggen en traditionele cultuur, waardoor het een heiligdom van boeddhistische rust is.

Hoogtepunten van de tour

 • Voel de adrenalinestoot door je aderen stromen terwijl je over de hoogste berijdbare pas ter wereld rijdt, Khardung La
 • Bezoek het Thiksey en Hemis-klooster dat de glorie van het boeddhisme belichaamt.
 • Vang de serene glimp op van Shanti Stupa met een witte koepel of van een hoog standbeeld van Maitreya Boeddha in het Diskit-klooster
 • Ervaar de geografische golving van bergen, bossen, woestijnen, meren en rivieren op één prachtige plek.
 • Communiceer met Ladakhi-mensen - afstammelingen van een gemengd ras van Bergen van Noord-India, Dards van Baltistan en Mongolen van Centraal-Azië.
 • Proef het hoofdvoedsel van de Ladakhi-bevolking - Sku en Thukpa (dikke soep) en khambir (lokaal brood).
 • Verblijf in de afgelegen gebieden van de Himalaya Ranges.
   

Dus zie je er naar uit om deel uit te maken van onze reis door 's werelds moeilijkste terrein, onder begeleiding van inheemse en ervaren rijders die al lang in deze hoogste bergen rijden? … ben je hier zeker op de juiste plek!!

Minder info
D1

New Delhi

Een hartelijk welkom op Delhi International Airport, een vertegenwoordiger van Indian Rides zal u helpen met de transfer naar uw hotel.
Breng de rest van de dag door met herstellen van uw vlucht, of verken de omgeving van het hotel.

D2

Delhi - Manali

Onze Delhi Manali Leh Motorcycle Tour begint vanuit Delhi, de hoofdstad van India. 
Een vertegenwoordiger van Indian Rides haalt je 's avonds op bij je hotel om aan boord te gaan van de nachtbus. 
Het is een 12 uur durende nachtelijke reis van 560 km van Delhi naar “The Valley Of The Gods”, Manali, gelegen op een hoogte van meer dan 2000 meter.

D3

Manali

Open je ogen voor het adembenemende uitzicht op de kleine dorpjes, zittend langs de kronkelige wegen, de Bias-rivier die parallel aan de weg stroomt, samen met de dichte houten bossen en boomgaarden.
Welkom in Manali!
Bij aankomst check je in bij een door een familie gerund pension, omringd door hoge Himalaya-toppen en acclimatiseer aan de hoogte. 
Maak na een de lunch kennis met het Team van Indian Rides, je reismaatjes op je motoravontuurlijke tochten naar de Himalaya. 
De eigenaar van Indian Rides zal zelf de groep leiden samen met zijn supportteam.

De avonden zijn prachtig in Manali, waar je in een café aan de rivier van Old Manali kunt zitten voor een warme kop koffie met uitzicht op de stromende Beas-rivier en wuivende eucalyptus die de hoge kliffen bedeken.

D4

Manali

Vandaag kunt u na het ontbijt, als u wilt, de schilderachtige charmante plekjes van de stad ontdekken.
Je kan op eigen gelegenheid de Hidimba Devi-tempel verkennen, plaatselijk bekend als de Dhungari-tempel. Een oude grottempel omgeven door hoog cederbos, gewijd aan Hidimbi Devi, de vrouw van Bhima, een figuur in het Indiase epos Mahabharta. Of bezoek lokale Tibetaanse kloosters en bergdorpen en ervaar het trage leven van de locale bevolking.

Na de lunch begint uw begeleide motorreis naar de Himalaya met een briefing over veiligheidsmaatregelen, toerstijl, wegomstandigheden en controle van persoonlijke uitrusting. Het is tijd om kennis te maken met uw Royal Enfield voor de motorreis naar Leh, vertrouwd te raken met startprocedures, besturingselementen en bikehandeling. 
Leer uw motorfiets beter kennen, want het zal uw gezelschap zijn voor de komende Himalayan Motorcycle Trip.

D5

Manali - Jispa

Vandaag, na een gezond ontbijt, begint u aan uw eerste etappe van de road trip naar Leh. Rijdend richting Jispa, over de Rohtang Pass met een aantal fatastische uitzichten bestaande uit weelderige groene heuvels, verschillende watervallen en grazende paarden.
Rohtang La Pass ligt op een hoogte van 3978 m en is een toegangspoort tot Lahaul & Spiti. 
Rohtang La staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en sneeuwcorridors en is een paradijs voor fotografen en reizigers van over de hele wereld. Overwin je eerste test door op zwaar bergterrein te rijden tijdens onze volledig begeleide motortour naar Ladakh.
Na de lunch aan de top, begint u af te dalen om door de Lahaul-vallei te gaan, die u kennis laat maken met de met sneeuw bedekte bergen en de schilderachtige schoonheid van de rivieren Chandra en Bhaga.
Stop bij een shop terwijl je afdaalt, om een ​​warme kop thee te drinken en de landschappelijke schoonheid van de Himalaya in je op te nemen.
 

D6

Jispa - Sarchu

Na het ontbijt vervolgt u uw Himalayan Motorcycle Expedition op Royal Enfield richting Sarchu en steekt u Baralcha La over op 4950m hoogte, de op twee na hoogste berijdbare pas ter wereld en deze maakte deel uit van de oude zijderoute.
Onderweg passeert u twee prachtige smaragdgroene meren van Deepak Tal en Suraj Tal. De weg die leidt naar Baralacha La loopt door de Lahaul-vallei en is een brede tweebaansweg, glad asfalt, waarbij men kan genieten van de schoonheid van het alpine landschap van het kale Tibetaanse plateau, waar de gigantische bergketens bedekt zijn met eeuwige sneeuw, doorgroefd door gletsjers en hoogtes gescheiden worden door diepe kloven. Berijd je Royal Enfield op de verlaten wegen van de Himalaya met haar haarspeldbochten.
Op een duizelingwekkende hoogte van 4201 m ligt Sarchu.

Aankomst in Sarchu in de middag, check in bij je tentenkamp accommodatie voor vanavond en laat jezelf acclimatiseren aan de hoogte.
Maak 's avonds een ontspannen wandeling rond het kamp met een adembenemend uitzicht op de met sneeuw bedekte bergen, een heldere blauwe lucht en voldoende frisse lucht.

D7

Sarchu - Leh

Na een vroeg ontbijt begint u met de langste etappe van ongeveer 200 km en de uitdagingen van de Ladakh Motorcycle Expedition. 
Rijd richting Leh, de belangrijkste bestemming van de Ladakh Motorcycle Trip In India. 
De reis van Sarchu naar Leh is behoorlijk uitdagend omdat we door vlaktes zullen gaan en de berghorizon zullen bereiken.
Rijd rechtdoor door Gata-loops, Nakeela Pass, Lachung La Pass, Moore Plains en Tanglanga La Pass, een van de hoogste berijdbare bergen ter wereld op een hoogte van 5300 meter voordat u Leh bereikt. 
Boven op de pas staat een kleine tempel met een paar kleurrijke boeddhistische gebedsvlaggen die wapperen in de sterke, kille bries. Daarnaast kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het Zanskar-gebergte.
Deze rit duurt ongeveer 8-10 uur om Leh vanuit Sarchu te bereiken.
Tegen de avond kunt u Leh bereiken, dat zich op een hoogte van 3500 meter boven de zeeniveau bevindt. 
De rest van de dag is ter vrije besteding om verder te acclimatiseren aan het weer, de grote hoogte en de lage luchtdruk van Leh.
's Avonds kunt u een bezoek brengen aan de Leh Main-markt vol met kleurrijke winkels van Tibetaans handwerk en Ladakhi-servies. 
Men kan mooie eetgelegenheden bezoeken om te genieten van de authentieke tandoori Ladakhi-keuken.

D8

Leh

Vandaag 's ochtends na het ontbijt, vervolgt u de Ladakh Bike Trip op Royal Enfield met de dagexcursie naar het Thiksey-klooster. 
Als u afstapt van uw Royal Enfield, ziet u de 12 verdiepingen tellende complexen vanaf de voet van de heuvel tot aan de top. Het klooster ligt op een hoogte van 3600 m en is aangesloten bij de Gelugpa-sekte of Gele Hoeden-sekte van het Tibetaans boeddhisme, versierd met boeddhistische kunst zoals thangka's, stoepa's, muurschilderingen, beelden en zwaarden. 
Rijd door naar Hemis, zittend aan de oevers van de Indus-rivier is het Hemis-klooster, met een verguld koperen standbeeld van Lord Buddha, talrijke stoepa's gemaakt van goud en zilver, heilige thangka-schilderijen maken het het grootste en rijkste klooster van Ladakh en is verborgen in een kloofachtige formatie. Een andere attractie van Leh is de Shanti stoepa, het ongerepte witte gebouw met gouden kunstwerken en boeddhistische muurschilderingen en schilderijen, de stoepa kan elk verwarde hart tot vrede brengen. Je kunt rond de stoepa lopen terwijl je mantra's zingt en geniet van de ontzagwekkende schoonheid van de landschappen.

D9

Leh - Nubra

Vandaag is de dag waar je op hebt gewacht!!
Je droom om met je motorfiets te rijden op 's werelds hoogst berijdbare pas, Khardung La Pass, op torenhoge hoogte van 5359 m boven zeeniveau komt vandaag uit. De 'Khardungla' ligt op het Ladakh-gebergte, veertig kilometer van Leh, ook bekend bij K-top en 'Pass of Lower Castle'.
Geniet van de uitzonderlijk pittoreske en prachtige uitzicht op valleien en boeddhistische gebedsvlaggen die talloze kleuren toevoegen aan de landschappelijke schoonheid, terwijl jij rijdend op je motor onderweg bent naar de top van de wereld! 
Leg de uitzichten vast: de bergen van Tibet in het noorden, de Karakoram Range, de K-2, en dan terug naar de Indusvallei en Zanskar, die gewoon onbeschrijfelijk zijn!

Daal af naar "The Valley of Flowers", Nubra Valley, een prachtige vallei die ligt op de kruising van de rivieren Shyok en Nubra met een schilderachtig landschap dat wordt begrensd door de Himalaya-bergketens, waardoor het een zeer "panoramisch" uitzicht heeft.
Als een oase ligt het dorp Hunder in het hart van de koude woestijn van Nubra Valley, omringd door witte zandduinen, met twee bult Bactrische kamelen en torenhoge bergen.

D10

Hunder - Disket - Leh

Open je ogen voor het spectaculaire uitzicht op de majestueuze steile bergen en kleine huisjes met herders die rondzwerven met hun kuddes en yaks in Hunder Village.
Na het ontbijt gaat we verder voor je Offbeat Motorcycle Tour in India, naar een 350 jaar oud oud klooster op een hoogte van 3150mtr - het Diskit-klooster. Diskit Gompa is een sub-gompa van het Thiksey-klooster en is aangesloten bij de Gelugpa-sekte (Gele Hoed) van het Tibetaans boeddhisme. Het klooster staat bekend om zijn 100 meter hoge standbeeld van Maitreya Boeddha. Schilderijen van woeste goden van het boeddhisme en een indrukwekkend fresco dat het Tibetaanse Tashilhunpo-klooster imiteert. 
Tegen de achtergrond van azuurblauwe wateren van de Shyok-rivier en enorme bergen van de Himalaya, is het Diskit-klooster het grootste en oudste boeddhistische klooster in de Nubra-vallei.
 

D11

Leh - Tso Kar

Begin uw dag met een opwindende offroad-motortrip naar Tso Kar, de kleinste van drie hooggelegen meren van Ladakh.
Tso Kar betekent "wit meer" in Ladakhi, gelegen op een hoogte van 4530 meter. De witte kleur komt van de dikke zoutkorst rondom het meer. In het verleden was het meer een zoutbron voor de inwoners van Ladakh en Tibet. Het meer is een prachtig leefgebied voor een groot aantal vogelsoorten, waaronder de zeldzame zwarthalskraanvogel. Het schilderachtige landschap is ook beroemd als het "maanlandschap" -  geclaimd als een "maanlandschap" vanwege zijn vreemde geografische formaties.

Onderweg passeerd u enkele groepen herders, nomadische families die met beperkte middelen leven, en kinderhanden die naar elke passerende motorfiets  wuiven.
De nomadische nederzettingen Thugje en Gursan zijn de bewakers van het meer en zijn omgeving.
Ontspan voor de nacht, in het kamp en wees getuige van de met sterren bezaaide hemel.

D12

Tso Kar - Jispa

Begin aan een spannende terugreis. 
Rijd richting Jispa waar je hart nog steeds ontkent dat deze Ladakh-tour ten einde loopt.

D13

Jispa - Manali

Vandaag na het ontbijt, op deze avontuurlijke roadtrip naar Ladakh vanuit Delhi via Manali, zit u voor het laatst achter het stuur van uw Royal Enfield en rijdt u terug richting Manali. 
Zeg vaarwel tegen je reisgenoot, je motorbeest - je Royal Enfield.

D14

Manali - Delhi

Vandaag is de vrije tijd om de stad te verkennen, om in je eigen tempo door de kronkelende smalle straatjes van Manali te dwalen.
Koop een souvenir langs de shopping-road als herinnering en bewaar de schoonheid van de bergen in je hart, waardoor de herinneringen nooit zullen vervagen als herinneringen aan de Leh Ladakh Road Trip.
In de late avond stapt u in de nachtbus voor uw terugreis naar de lage landen. 
Je hebt je sporen achtergelaten op de wegen van de Himalaya.
Nachtelijke busreis naar Delhi.

D15

New Delhi

Bij aankomst ontmoet u de vertegenwoordiger van Indian Rides en wordt u naar uw hotel gebracht.
De rest van de dag is ter vrije besteding.
U kunt uitrusten of op eigen gelegenheid de Indiase hoofdstad verkennen.

D16

Vertrek

Na het ontbijt eindigt vandaag uw tour naar Leh Ladakh, de vertegenwoordiger van Indian Ride zal u naar Delhi International Airport te brengen voor uw verdere reisplannen.
Of waarom niet een paar dagen langer blijven en een verlenging boeken naar de Taj Mahal?

Gegarandeerd vertrek
vanaf 2 motoren
Data Rijder Passagier Festival
Vertrek
Aantal boekingen
11-06-2023
25-06-2023
2695 € 2495 € --- 03 Boek nu
30-06-2023
14-07-2023
2695 € 2495 € --- Complet Vol
25-08-2023
08-09-2023
2695 € 2495 € --- Complet Vol
27-08-2023
10-09-2023
2695 € 2495 € --- 04 Boek nu
07-09-2023
21-09-2023
2695 € 2495 € --- 02 Boek nu
2024
28-06-2024
12-07-2024
2695 € 2495 € --- Boek nu
12-07-2024
26-07-2024
2695 € 2495 € --- Boek nu
26-07-2024
09-08-2024
2695 € 2495 € --- Boek nu
09-08-2024
23-08-2024
2695 € 2495 € --- Boek nu
23-08-2024
06-09-2024
2695 € 2495 € --- Boek nu
06-09-2024
20-09-2024
2695 € 2495 € --- Boek nu
Met je vrienden

REIS MET JE EIGEN VRIENDENGROEP OP DEZE ROUTE, OP EEN DATUM
NAAR KEUZE, VANAF 8 PERSONEN…

Prijs is Inkl.:

 • Prijzen zijn per persoon, en gebaseerd op basis van 2 personen per DBL / Twin kamer - met ontbijt.
 • Motorfiets Royal Enfield 500 CC met monteur.
 • Inclusief onbeperkte kilometers en brandstof.
 • Engelssprekende gids op de motorfiets.
 • Bijstandsvoertuig met chauffeur voor uw bagage.
 • Hotels - Belastingen.
 • Dienst van lokale gidsen bij monumenten.
 • Alle binnenlandse transporten.
 • 24 * 7 Assistentie door team INDIAN RIDES.
 • WA Verzekering

Prijs is Excl.:

 • Internationale vlucht.
 • lunch en diner.
 • Visumkosten.
 • Persoonlijke uitgaven - Dranken en alle persoonlijke uitgaven.
 • Tips (geen verplichting).
 • Toegangsprijzen met betrekking tot camera's / videosites
 • Repatriëringsverzekering
 • Motoruitrusting en persoonlijke uitrusting

REVIEWS

Onze tevreden klanten

Uitstekend
5.0 Gebaseerd op 3 beoordelingen
05/08/2019

Kan er kort over zijn .... gewoon boeken! Wat een geweldige ervaring, ondanks 2 dagen met regen.

12/07/2018

Al was het soms best fris (midden juni op 4000+ meter), het was een geweldige rit met Narendra en team. 
Meters sneeuw en smalle wegen vrijgemaakt … wat een ervaring. 
Onze begeleiders (op motor en auto) was het soms best een uitdaging met de groep van 6 motoren. 
Thanks Narendra, I'll be back :-) but then in the heat of Rajasthan 

07/07/2018

Opzoek naar dat gevoel van 'klein mannetje in de majestueuze bergen'.
Nou dat is gelukt !! 
Wat een geweldige ervaring door de Himalaya met Indian Rides. 
De reis was  super georganiseerd, goede hotels en perfect begeleid door Narendra en Ram
 

analytics-graph-bar