Over Indian Rides

Welkom bij Indian Rides en sta ons toe je een decennium mee terug te nemen, toen het allemaal begon. Het was de passie voor motorfietsen en het reizen dat alles heeft samengebracht en heeft geleid tot Indian Rides.

Het bedrijf is gevestigd in Jaipur, Rajasthan, en is gespecialiseerd in het organiseren van begeleide motor tochten in India. We zijn ervan overtuigd dat het noodzakelijk is om een passie heel diep van binnen te hebben om het te kunnen overdragen, zodat anderen erin geloven. En dat hebben we, dus voelen we ons volledig gerechtvaardigd in het organiseren van onze Tours.

Het team is volledig toegewijd en enthousiast om haar beste te geven, waardoor het bedrijf zijn plek heeft bereikt als een van de beste touroperators in Rajasthan. We werken voortdurend aan onze routes, zodat elke keer dat iemand India verkent, hij een beeld krijgt die hij nog nooit eerder heeft ervaren of gezien. We willen de best begeleide trips leveren aan onze klanten, zodat deze hun hun hele leven bij zullen blijven. We werken er aan elke wens van de klant te verwezelijken en laten geen middel onbeproefd om het tot de meest geweldige vakantie voor hen te maken. We sluiten nooit een compromis met onze normen en proberen altijd het beste te geven.

We zijn zeer succesvol gebleken, en het meten dit af aan het feit dat de meeste van onze klanten niet één keer met ons reizen, maar dat ze soms wel vier keer terugkomen. We geloven dat wij onze reizigers een levenslang ervaring meegeven. Deze leuke en avontuurlijke reizen laat onze klanten de meest ongelooflijke plaatsen zien.


De oprichter, Narendra Singh Nirvan, geboren en opgegroeid in Mandawa, heeft er altijd van gedroomd om hier vol passie aan te werken, voort te zetten en uit te bereiden..

TEAM INDIAN RIDES

Narendra Singh Nirvan

Narendra Singh Nirvan

CEO en oprichter
Shakti Singh Nirwan

Shakti Singh Nirwan

Directeur
Harm Boers

Harm Boers

Internationale marketing

4 GOEDE REDENEN OM MET INDIAN RIDES TE REIZEN

  • 15 jaar ervaring

  • Kleine groepen 2 tot 8 motoren

  • Een persoonlijke benadering

  • Reizen met gepassioneerde lokale bikers

Awards

2015

Indian Rides heeft in 2015 de prijs gewonnen van de National Chamber of Commerce and industry voor uitmuntendheid op het gebied van Motor Tours.

Accreditaties

Ministerie van Tourisme Overheid van nIndia

Het bedrijf wordt erkend door het Indiase ministerie van Toerisme, dat als bescherming voor onze klanten fungeert en ook hun belangen te allen tijde waarborgt.

Indian Association van tour opperators

Indian Rides is lid van de Indian Association of Tour Operators.

Ministerie van Tourisme Overheid van Rajasthan

Adventure Tour Operators Association of India

Indian Association of Tour Operators

Indian Rides is ook erkend door de regering van Rajasthan, ministerie van Toerisme, die ons heeft geholpen om veiligheid en vertrouwen onder alle reizigers te creëren.

100% onze klanten zeggen ...

Reviews
Indian Rides

Overweldigend

Indian Rides

Graag weer

Indian Rides

Geweldige hotels

Indian Rides

Indian Rides

Wat een top ervaring

Neem contact op