Indian Rides

Narendra Singh Nirvan CEO en oprichter

Ik, Narendra Singh Nirvan geboren en getogen in Mandawa, een klein dorpje in de regio Shekhawati. Ik heb mijn diploma toerisme in Jaipur gehaald.

Ik heb er altijd van gedroomd om met passie aan Motorbike Tours te werken. Daarnaast heb ik altijd geloofd dat de beste manier om JE PASSIE TE LEVEN is om het te delen en te ervaren met anderen. Met dit streven heb ik met succes Motor Tours in heel India georganiseerd.

Ik beschouw me gelukkig dat ik deze passie heb kunnen beginnen en dat ik die ook de rest van mijn leven kan voortzetten, want het is inmiddels ook mijn beroep.
In het allereerste begin van mijn carrière was ik gehecht aan de Franse cultuur, maar inmiddels kun je me de passie zien delen met de Bikers uit heel Europa.

Indian Rides

Shakti Singh Nirwan Directeur

Ik, Shakti Singh Nirwan, ben geboren en getogen in Jaipur en heb altijd een passie voor reizen gehad

Na de basisschool heb ik Frans geleerd in FR-Pondicherry en n
a te zijn teruggekeerd heb ik met mijn broer samen gewerkt om onze passie te realiseren. Vanuit deze passie is 15 jaar geleden Indian ride opgezet. Er is niks mooiers dan op de motor het land, de cultuur, de lokale bevolking en het platteland te ontdekken.

Nog steeds kan ik genieten wanneer ik de dezelfde frisse lucht voel die ik vroeger ook voelde toen ik 's nachts alleen op de motor rond reed. Hoe de wind zacht over je haar strijkt en je voelt alsof je vliegt. Ik moet zeggen dat elke motorliefhebber dezelfde gevoelens heeft en daarom wilde ik mijn passie graag met anderen delen en met volle teugen beleven.

Indian Rides

Harm Boers Internationale marketing

Ik, Harm Boers ben geboren en getogen in Enschede. Inmiddels woon ik al vele jaren in het Duitse Gronau.
Ik rijd al sinds mijn 18e motor. Vanaf het begin zomer en winter, maar er zijn ook jaren geweest dat ik niet reed.

Enkele jaren geleden heb ik Narendra Singh ontmoet tijdens een reis met Indian Rides. Al snel hadden we "een klik".
Inmiddels ken ik letterlijk de hele familie Singh en ben een terugkeerdende India-ganger waarbij ik met veel plezier een stukje marketing voor Indian Rides op mij neem.
Dus mocht je nog vragen hebben ... neem gerust contact met mij op !!

Waarom kiezen voor Indian Rides?

Indian Rides is ontstaan vanwege onze aangeboren passie voor motoren en reizen. Na jarenlang zelf de meest mooie routes te hebben gereden in India vinden we het fantastisch om deze ervaring met andere gepassioneerde motorrijders te delen. Onze begeleide motorreizen door India gaan van de machtige Himalaya in het noorden tot de zeekusten in het zuiden.

Passies delen

Er is geen betere denkbare situatie dan wanneer je passie je beroep wordt. Onze passie voor reizen en motorrijden werd ons beroep ... en dat delen we maar wat graag

Lokale reisorganisatie

Geboren en opgegroeid zijn in dit prachtige land, geeft ons het grote voordeel het grondig te kennen. Hierdoor kunnen we de reis zo organiseren dat we zowel de highlights als de nog niet veel bezochte plekken kunnen laten zien.

Reizen rondom festivals

Het kan ideaal zijn om uw reis naar Rajasthan te plannen tijdens het festival van Holi, het festival van de kleuren, of tijdens het festival van Diwali, het festival van licht.

Risico's en veiligheid

We respecteren ons land en zijn wetten, wat blijkt uit onze strikte naleving van alle toepasselijke regels en voorschriften voor toerisme. We willen ervoor zorgen dat we ten alle tijden een zekere en veilige partner zijn en wij onze klanten een zorgeloze ervaring bieden.

Awards

2015

Indian Rides heeft in 2015 de prijs gewonnen van de National Chamber of Commerce and industry voor uitmuntendheid op het gebied van Motor Tours.

Accreditaties

Ministerie van Tourisme Overheid van nIndia

Het bedrijf wordt erkend door het Indiase ministerie van Toerisme, dat als bescherming voor onze klanten fungeert en ook hun belangen te allen tijde waarborgt.

Indian Association van tour opperators

Indian Rides is lid van de Indian Association of Tour Operators.

Ministerie van Tourisme Overheid van Rajasthan

Adventure Tour Operators Association of India

Indian Association of Tour Operators

Indian Rides is ook erkend door de regering van Rajasthan, ministerie van Toerisme, die ons heeft geholpen om veiligheid en vertrouwen onder alle reizigers te creëren.

100% onze klanten zeggen ...

Reviews
Indian Rides

Wat een top ervaring

Neem contact op